L'estudi Juárez Casanova crearà la Imatge Gràfica de les Falles 2024

23/08/2023

imatge gràfica de les falles 2024, imagen gráfica de las fallas 2024
Índex / Índice
  1. Descobrix qui serà el cervell creatiu darrere de la imatge gràfica de les Falles 2024, el prestigiós estudi valencià Juárez Casanova
  2. Un Comitè de Selecció Decisivament Informat
  3. Un Passatge d’Experiència
    1. El Futur

Descobrix qui serà el cervell creatiu darrere de la imatge gràfica de les Falles 2024, el prestigiós estudi valencià Juárez Casanova

Si encara o ho saps o estàs ansios de conéixer qui donarà vida visual a les Falles 2024, has arribat al lloc adequat. Les Falles, la celebració més esperada i vibrant de València, tindrà com a imatge gràfica la que eixirà de l'estudi Juárez Casanova.

Un Comitè de Selecció Decisivament Informat

El Comitè de Selecció, format per representants del disseny gràfic, la comunicació publicitària i la il·lustració, la Junta Central Fallera i el regidor de Festes i Tradicions, Santiago Ballester, ha comunicat la seua decisió. Després d’avaluar 35 candidatures d’alt nivell, han reconegut que l’estudi Juárez Casanova és l’elecció per portar a la vida la imatge de les Falles 2024. La seua capacitat de síntesi i creació d’emoció a través del disseny gràfic els ha col·locat com la candidatura més solvent i qualificada per a esta tasca.

Un Passatge d’Experiència

Juárez Casanova no és només un nom; és una entitat amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el món del disseny i la il·lustració. Durant este temps, han estat els artífexs visuals de projectes destacats que van des de col·laboracions amb la Generalitat fins a la Universitat de València i molts ajuntaments. No sols han deixat la seua marca a València, sinó que també han estat reconeguts internacionalment, sent seleccionats en la Biennal de Bratislava, Mèxic i Bolívia. La seua influència visual és global i diversa.

El Futur

El regidor de Festes i Tradicions, Santiago Ballester, ha anunciat que el cartell de Falles serà present en la prestigiosa fira de turisme FITUR com a representació de la festa valenciana. Amb l’ajuda de Juárez Casanova, es preveu que este cartell captive els cors i les mirades, capturant l’esperit de les Falles i la riquesa cultural de València.

Conclusió

L’estudi valencià de disseny Juárez Casanova ha estat designat per a crear la imatge gràfica de les Falles 2024. Amb la seua història d’excel·lència i la seua capacitat única de capturar emocions mitjançant el disseny gràfic, Juárez Casanova està destinat a donar vida visual a una de les celebracions més significatives de València. El seu treball promet ser un homenatge a la cultura i la tradició valencianes.

Go up