La Mostra de València anuncia qui dissenyarà el cartell de la 38ª edició

20/04/2023

cartell, Mostra de València, cartel

L'equip que dissenyarà el cartell de la Mostra de València - Cinema del Mediterrani ha sigut escollit després d'un procés de crida a projecte. La convocatòria ha rebut 76 inscripcions de professionals del disseny de tot l'estat, i finalment ha sigut l'estudi Sayavera el seleccionat per a dissenyar la imatge gràfica de la 38a edició del festival que se celebrarà del 19 al 29 d'octubre.

Índex / Índice
  1. L'estudi Sayavera dissenyarà el cartell de la 38ª Mostra de València
    1. Més participants per a dissenyarà la imatge gràfica de la Mostra

L'estudi Sayavera dissenyarà el cartell de la 38ª Mostra de València

Sayavera és una empresa amb seu a Vila-real i fundada per Lorena Sayavera, guardonada amb distincions nacionals i internacionals per la seua tasca en el disseny gràfic. La seua obra ha estt exposada de forma permanent al Museu del Disseny de Barcelona i a l'IVAM de València. Entre els seus treballs destaquen la imatge gràfica de les Falles de València de 2018, la campanya "Serà el feminisme" per a l'Ajuntament de Madrid, o la imatge del Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real 2019.

Per a Sayavera, la Mostra de València - Cinema del Mediterrani és una oportunitat per a contar històries i connectar amb les persones a través del disseny. En el procés de disseny, l'empresa esforça a entendre les necessitats i expectatives dels clients per a crear projectes que en reflectixen l'essència i la personalitat. El seu objectiu és buscar l'essència de cada projecte per a construir conceptes sòlids que funcionen com a eix narratiu, amb un estil sincer, senzill i rotund.

Més participants per a dissenyarà la imatge gràfica de la Mostra

La presidenta de l'organisme Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, Glòria Tello, ha afirmat que la convocatòria per a dissenyar la imatge gràfica ha tingut encara més èxit que l'any passat, en el qual ja es van presentar 71 candidatures. Això demostra que la Mostra de València es va consolidant també en aspectes com este, la convocatòria per a dissenyar la imatge gràfica, i que l'aliança entre el certamen i el disseny contemporani es veu enfortida encara més.

La convocatòria ha comptat de nou amb el suport de l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), de l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i de l'Associació d'Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD), els representants de la qual han participat també en el procés de selecció. Les persones o agències interessades a participar havien de presentar un dossier de treballs ja realitzats, així com el currículum o resum de la seua trajectòria.

En resum

En definitiva, la Mostra de València - Cinema del Mediterrani és una cita imprescindible en el cinema Mediterrani, un festival que posa en valor la cultura, les històries i els països que envolten esta zona del món. Enguany, l'organització ha seleccionat l'estudi Sayavera per dissenyar la imatge gràfica de la 38a edició del festival, que tindrà lloc del 19 al 29 d'octubre.

Go up