Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

Cap de setmana i dilluns 26-09-2022

Alcaldia

Dissabte 24 de setembre

-09.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, visita el port de Nàpols junt amb el seu president, Andrea Annunziata. L’alcalde es troba a Nàpols per a participar en la sessió de la Naples Shipping Week “Els alcaldes de les ciutats portuàries que es celebrarà el 26 de setembre. Piazzale Molo Carlo Pisacane, 1. Nàpols (Itàlia).

-12.30 hores. L’alcalde de Nàpols, Gaetano Manfredi, rep l’alcalde de València, Joan Ribó acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. Ajuntament de Nàpols. Piazza Municipio. Nàpols (Itàlia).

Dilluns 26 de setembre

-10.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, participa en la sessió de la Naples Shipping Week “Els alcaldes de les ciutats portuàries”. Auditori Complex Nàpols Est de la Escola Politècnica i de Ciències Bàsiques de la Universitat de Nàpols Federico II. Nàpols (Itàlia).

Comissions Informatives

Dilluns 26 de setembre

-09.00 hores. Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sessió extraordinària Sala de Comissions Informatives, Ajuntament 2a planta.

-09.30 hores. Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sessió ordinària. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

Delegacions

Dissabte 24 de setembre

-Al llarg del dia la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, assistix a la  V Trobada de Pobles per la Diversitat,  Banyeres Orgull de Poble. Punt de trobada: Tourist Info / Oficina de Turisme Banyeres de Mariola. Parc Villa Rosario, s/n. Banyeres de Mariola (Alacant).

-09.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, participa en el lliurament de trofeus dels Jocs Esportius de Pilota. L’Alqueria del Basquet. Carrer Bomber Ramón Duart, s/n.

-11.00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, assistix al concert de grups dolçainers amb motiu de la I Setmana Cultural en Campanar 2022. Plaça de l’Església de Campanar.

-11.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a la taula de debat “El valor de l’opinió” dins la programació del Festival de elDiario.es. Plaça de l’Ajuntament.

-12.00 horas. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, i l regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistixen a l’acte “Diàleg entre la vicepresidenta i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz i Álvaro García Linera, ex-vicepresident de Bolivia”, organitzat per elDiario.es, dins del festival que commemora els seus 10 anys a València. Plaça de l’Ajuntament.

-13.00 hores. La vicealcaldessa  i regidora de Desenvolupament Urbà i alcaldessa en funcions, Sandra Gómez, i la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistixen a la xerrada entre José Luis Rodriguez Zapatero i Ángeles Egido, organitzada dins del programa de l’aniversari de elDiario.es. Plaça de l’Ajuntament.

-16.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, assistix a la XV Copa Caixa Popular d´Escala i Corda. Trinquet de Pelayo. Carrer de Pelai, 6.

-21.00 hores. La vicealcaldessa  i regidora de Desenvolupament Urbà i alcaldessa en funcions, Sandra Gómez, la regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, el regidor d’Agricultura, Emergència Climàtica i Cementeris, Alejandro Ramon, el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, i el regidor de Protección Ciudadana, Aarón Cano, assistixen al sopar de la Gala de Lliurament dels Premis Federació 2022, en el marc d’activitats de la 30 Setmana Ciutadana. Centre Nou Benicalap. Saló Jubiocio. Carrer del General Llorens, 33.

-21.30 horas. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, i la regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere LGTBI, Lucía Beamud, assistixen a l’acte “La historia de elDiario.es en el escenario”, organitzat per elDiario.es, dins del festival que commemora els seus 10 anys a València. Teatre Principal. Carrer de les Barques, 15.

-22.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, assistix a les actuacions d’Emilio Soto, Valeriaastar i Electric Show dins de les Festes de Sant Marcel·lí. Plaça de l’Església de Sant Marcel·lí.

Diumenge 25 de setembre

-08.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, participa en l’eixida de la Marxa Cicloturista a la Comunitat Valenciana. Velòdrom Lluís Puig.

-09.00 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, participa en les eixides de la 29é Edició de la Travessia nadant al Port de València – Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes. Port de València.

-12.00 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, visita el Nationale Nederlanden Plogging Tour. Tram del Jardí del Túria a l’altura del pont del 9 d’Octubre.

-12.00 hores. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, assistix al concert de la Orquesta Sioan de Benimàmet amb motiu de les Festes Patronals de Beniferri. Carrer Vicente Tomás i Martí.

-12.45 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, participa en el lliurament de trofeus del Valencia European Paracyclingcup. Carrer de la Font d’en Carròs.

-13.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, participa en el lliurament de trofeus del Campionat d’Espanya sub 13 de clubs 2022 de Beisbol. Tram IV del Jardí del Túria.

-18.00 horas. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, assitix al concert amb motiu del XXV Aniversari de la Banda de Música de Campanar. Saló d’actes de l’Escola Sant Josep. Avinguda de les Corts Valencianes.

Dilluns 26 de setembre

-11.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, informen en roda de premsa sobre nova la prestació de l’APP de l’Ajuntament de València per a informar sobre emergències a la ciutat. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.30 hores. La vicealcaldessa  i regidora de Desenvolupament Urbà i alcaldessa en funcions, Sandra Gómez, informa en roda de premsa dels temes tractats en la Comissió d’Urbanisme. Sala de Comissions de l’edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-13.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, acompanyat de la regidora de Vivenda, Isabel Lozano, presidix la sessió ordinària del Consell Municipal de Turisme. Hemicicle municipal. Ajuntament,1a planta.

-13.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, visita el IRTIC (Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions). Institut de Robòtica. Parc Científic, Universitat de València. Carrer Catedràtic José Beltrán 2. Paterna.

-13.00 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, es reunix amb el degà de la Facultat de les Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de València, Ferrán Calabuig. Regidoria d’Esports. Passeig de la Petxina, 42.

-16.30 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramon, presidix la sessió ordinària del Consell Alimentari Municipal. Palau de l’Exposició. Plaça de Galícia. 3.

-18.30 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, participa en la taula redona “Ciutadania i el seu dret a la participació” en el marc d’activitats de la 30 Setmana Ciutadana. A l’acte assistix el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo. Nau 2 Ribes. Espai Sociocultural. Parc Central. Carrer Filipines, s/n.

-18.30 hores. La vicealcaldessa  i regidora de Desenvolupament Urbà i alcaldessa en funcions, Sandra Gómez, el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, i el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, assistixen al lliurament dels Premis de l’Hostaleria Valenciana 2022. CaixaForum València. Ciutat de les Arts i les Ciències. Carrer Eduardo Primo Yúfera, 1A.

-20.15 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, la regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere LGTBI, Lucía Beamud, la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, assistixen al pregó de les Festes de Moros i Cristians amb motiu de la Festivitat del 9 d’Octubre, organitzades per la Federació de Moros i Cristians de la Ciutat de València. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

Grup Municipal Compromís

 Dilluns 26 de Setembre 

 -10.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i diputada provincial, Gloria Tello, es reunix amb el Grup Compromís de la Diputació de València. Plaça de Manises.

Grup Municipal Popular

Dissabte 24 de setembre

-21.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Juan Giner i les regidores Paula Llobet i Julia Climent assistixen al sopar de la Gala de Lliurament dels Premis Federació 2022, en el marc d’activitats de la 30 Setmana Ciutadana. Centre Nou Benicalap. Saló Jubiocio. Carrer del General Llorens, 33.

Diumenge 25 de setembre

-18.30 hores. El regidor del Grup Municipal Juan Giner assistix a la celebració de l’Eucaristia amb motiu de la inauguració del ministeri pastoral com a Rector-Prior de la Basílica dels Desemparats al Sr. Juan Melchor Seguí Sarrión. Reial Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Dilluns 26 de setembre

-09.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Juan Giner assistix a la sessió extraordinària de la Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions Informatives, Ajuntament 2a planta.

-09.30 hores. Els regidors del Grup Municipal Popular Juan Giner i Carlos Mundina assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i la regidora Paula Llobet assisteixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-13.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a la sessió ordinària del Consell Municipal de Turisme. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

-16.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Carlos Mundina assistix a la sessió ordinària del Consell Alimentari Municipal. Palau de l’Exposició. Carrer Galícia, 3.

-18.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix al lliurament dels Premis de l’Hostaleria Valenciana 2022. CaixaForum València. Ciutat de les Arts i les Ciències. Carrer Eduardo Primo Yúfera, 1A.

-20.15 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Santiago Ballester assistix al pregó de les Festes de Moros i Cristians amb motiu de la Festivitat del 9 d’Octubre, organitzades per la Federació de Moros i Cristians de la Ciutat de València. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

Grup Municipal Ciutadans

Dissabte 24 de setembre 

-21.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Javier Copovi assistix al sopar de la Gala de Lliurament dels Premis Federació 2022, en el marc d’activitats de la 30 Setmana Ciutadana. Centre Nou Benicalap. Saló Jubiocio. Carrer del General Llorens, 33.

Diumenge 25 de setembre 

-18.30 hores. La regidora de Grup Municipal Ciutadans Rocío Gil assistix a la celebració de l’Eucaristia amb motiu de la inauguració del ministeri pastoral com a Rector-Prior de la Basílica dels Desemparats a D.Juan *elchor Seguí Sarrión. Real Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats.

Dilluns 26 de setembre

-09.00 hores El regidor del Grup Municipal Ciutadans Rafael Pardo assistix a la sessió extraordinària de la Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions Informatives, Ajuntament 2a planta.

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estelles assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estelles assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-18.30 hores. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Fernando Giner, i el regidor Rafael Pardo assistixen al lliurament dels Premis de l’Hostaleria Valenciana 2022. CaixaForum València. Ciutat de les Arts i les Ciències. Carrer Eduardo Primo *Yúfera, 1A.

-20.15 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix al pregó de les Festes de Moros i Cristians amb motiu de la Festivitat del 9 d’Octubre, organitzades per la Federació de Moros i Cristians de la Ciutat de València. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.


També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.