Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

27-10-2021

Alcaldía

-Al llarg del matí l’alcalde de València, Joan Ribó, visita la taula informativa instal·lada per les associacions APNA i TDAH amb motiu del Dia Mundial per a la Conscienciació del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat. Façana principal de l’Ajuntament.

-13.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, assistix a la posada en marxa de fanals en diverses zones de la ciutat de punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Punt de trobada: carrer d’Amadeu de Savoia, 4.

Delegacions

-09.00 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, visita la taula informativa instal·lada per les associacions APNA i TDAH amb motiu del Dia Mundial per a la Conscienciació del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat. Façana principal de l’Ajuntament.

-09.30 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, es reunix amb els comités d’empresa de Jardineria de FCC i SAV. Sala d’Alcaldia de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 3a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-10.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, i el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, assistixen de manera telemàtica al Consell d’Administració de l’Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV).

-10.00 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, assistix al Smart Energy Congress & Expo. Palau Municipal de Congressos de Madrid – IFEMA. Avinguda Capital de Espanya, 7. Madrid.

-11.00 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, atén els mitjans de comunicació amb motiu de la finalització de les obres dels nous jocs inclusius del Parc de Marxalenes. Punt de trobada: carrer de Luis Crumiere amb carrer de Sant Pancraç.

-11.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, participa en la presentació del Congrés Internacional “Mediterráneo, fiesta y carnaval. En homenaje a Luis García Berlanga” organitzat per la Universitat CEU Cardenal Herrera i assistix a la inauguració de l’exposició dedicada al cineasta. Palau Colomina. Carrer de l’Almodí, 1.

-11.00 hores. El regidor d’Emergència Climàtica i Transició Energètica, Alejandro Ramon, i el regidor d’Innovació i Gestió del Coneiximent, Carlos Galiana, junt amb el rector de la Universitat Politècnica de València, José Esteban Capilla, i el director de la Fundació València Clima i Energia, Carlos Sánchez, assistix a la signatura del conveni “Càtedra de Transició Energètica Urbana”. Sala Honoris de l’edifici del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, 2a planta. Camí de Vera s/n.

-12.00 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset,  participa  en la conferència “La ciudad inteligente ante la Agenda 2030. Plan de Recuperación Europa y ODS: Retos, buenas prácticas y factores críticos de éxito” en el Smart Energy Congress & Expo. Palau Municipal de Congressos de Madrid – IFEMA. Avinguda Capital de Espanya, 7. Madrid.

-12.00 hores. La regidora d’Esports i de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, participa en el IV Congrés de Turisme i Esports de la Junta d’Extremadura amb la ponència “L’esport, l’oportunitat de creixement de les ciutats després de la covid-19”. Complex Cultural San Francisco. Càceres.

-13.00 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, acompanyada de la regidora de Vivenda i Patrimoni, Isabel Lozano, presidix el Consell d’Administració de Pla Cabanyal-Canyamelar, S.A. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2 planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-19.00 hores. La regidora d’Educació, Maite Ibáñez, participa en la lectura del manifest amb motiu del Dia Mundial per a la conscienciació del TDAH organitzat per l’Associació APNADAH I TDAH+16. Façana principal de l’Ajuntament.

-19.30 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a la inauguració i lliurament de premis de la 9a Edició Plaça del Llibre de València. Plaça de l’Ajuntament.

-20.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a la inauguració de la Col·lecció Col·lectiva del Centre d’Art Ácentmetresducentredumonde de Perpinyà. Edifici La Base de la Marina de València. Carrer del Moll de la Duana, s/n.

-20.00 hores. El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, assistix al lliurament dels Vl Premis a l’Excel·lència Professional. Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Grup Municipal Socialista

-19.00 hores. El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, participa en el Debat de l’Estat de la Joventut de València 2021 organitzat pel Consell de la Joventut de València (CJV). Sporting Club Russafa. Carrer de Sevilla, 5.

-19.00 hores. La vicealcaldessa i portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, assistix a l’acte de presentació de la Ponència Política del 14 Congrés Nacional del PSPV-PSOE. Monestir de Sant Miquel dels Reis.. Avinguda de la Constitució, 284.

Grup Municipal Popular

-11.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Marta Torrado assistix a la taula informativa instal·lada per les associacions APNA i TDAH amb motiu del Dia Mundial per a la Conscienciació del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat. Façana principal de l’Ajuntament.

-13.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Juan Giner assistix a la Junta General i Consell d’Administració de Pla Cabanyal-Canyamelar, S.A. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2 planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-20.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular María José Ferrer assistix al lliurament dels VI Premis a l’Excel·lència Professional. Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Grup Municipal Ciutadans

-10.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Javier Copoví es reunix amb membres del Centre Valents-Rehabilitació psicofuncional. Dependències del Grup Municipal a l’Ajuntament, 3a planta

-11.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Javier Copoví assistix a la taula informativa instal·lada per les associacions APNA i TDAH amb motiu del Dia Mundial per a la Conscienciació del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat. Façana principal de l’Ajuntament.

-13.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix a la Junta General i Consell d’Administració de Pla Cabanyal-Canyamelar, S.A. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2 planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-19.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix al lliurament dels VI Premis a l’Excel·lència Professional. Edifici del Rellotge de l’Autoritat Portuària de València.

Grup Municipal Vox

-10.30 hores. El regidor portaveu del Grup Municipal Vox, José Gosálbez, i el regidor Vicente Montañez assistixen a la taula informativa instal·lada per les associacions APNA i TDAH amb motiu del Dia Mundial per a la Conscienciació del Trastorn per Dèficit d’Atenció amb i sense Hiperactivitat. Façana principal de l’Ajuntament.


Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.