Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

04-08-2021

Delegacions

-10.00 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible i alcalde en funcions, Giuseppe Grezzi, visita les obres de la la Muralla Islàmica. Plaça de l’Àngel.

-11.00 hores. El regidor de Salut i Consum, Emiliano García, es reunix amb representants de Plataforma Motera per la Seguretat Vial amb motiu de la campanya #GestosQueSalvanVidas Despatx de la Delegació. Ajuntament, planta baixa.

-12.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix de manera telemàtica amb representants de Aquíestoy Caravaning i Camping Car Park.

-22.00 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, assistix a la  inauguració del Festival Sagunt a Escena. Teatre Romà de Sagunt.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.