Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

22-10-2018

ALCALDIA

-12:45 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep l’alcalde de Palma de Mallorca, Antoni Noguera. Alcaldia.

 

DELEGACIONS

-11:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, atén els mitjans de comunicació per a informar sobre els assumptes tractats en la Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Regidoria d’Urbanisme. Edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11:00 hores. La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb María Escalona per a abordar distints projectes d’inclusió social. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11:00 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, es reunix amb el subdirector de l’Escola d’Art i Superior de Diseny, Antonio Sánchez. Regidoria de Govern Interior. Ajuntament, 2a planta.

-13:00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, visita les obres de l’agència de lectura Trinitat. Jardins del Reial.

-16:30 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, es reunix amb Concha Ros, representant del projecte cultural Self Made Woman. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, visita el pis d’acollida de l’Institut Social Obrer. Barri de Ciutat Vella.

-17:15 hores. La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, es reunix amb responsables de l’ONG AESCO. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

COMISSIONS INFORMATIVES

-09:00 hores. Comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10:00 hores. Comissió de Desenvolupament Urbà, Vivenda i Mobilitat. Edifici de Tabacalera. Sessió ordinària. Sala de Comissions II de l’Edifici de Tabacalera. Pati B–2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

 

GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS

 -19:30 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, intervé en l’acte “València-Palma: coordenades del Canvi”. A l’acte també assistix el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo. Octubre-Centre de Cultura Contemporània. Carrer de Sant Ferran, 12.

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-09:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió ordinària de la Comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General i Desenvolupament Econòmic Sostenible. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-19:30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la presentació de les maquetes de la Secció 1a-A que tindrà lloc en el Corte Inglés de l’Avinguda de França.