Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

07-08-2020

ALCALDIA

-09.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, presidix la reunió extraordinària de la Junta de Portaveus. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

DELEGACIONS

-11.30 hores. La regidora de Serveis Socials i Vivenda, Isabel Lozano, realitzarà un recorregut per les obres en marxa relatives a vivenda municipal i recursos socials en el barri del Cabanyal. Durant el recorregut atendrà als mitjans de comunicación. Punt de trobada: carrer del Mijares, 24.

GRUP MUNICIPAL COMPROMÍS

-09.30 hores. La regidora de Serveis Socials i Vivenda, Isabel Lozano, assistix a la reunió extraordinària de la Junta de Portaveus. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

-09.30 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, assistix a la reunió extraordinària de la Junta de Portaveus. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.