Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

20-04-2021

ALCALDIA

-12.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, participa en la sessió del Comité Assessor del Port de València. Edifici del Rellotge de la Autoritat Portuària de València. 1a planta. Carrer Moll del Grau, s/n.

DELEGACIONS

-09.00 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, inaugura telemàticament el Taller d’Identificació de Reptes de Compra Pública Innovadora en l’àmbit de la ciutat sostenible dedicada al medi ambient i a l’energia.

-09.30 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, presidix per videoconferència la Mesa General de Negociació.

-10.00 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, es reunix amb José Manuel Plaza i Jordi Giné, gerent i director d’Administracions Públiques i Grans Comptes de Telefònica per a tractar temes de connectivitat. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

-10.30 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix amb representants de l’Associació d’Empresaris de la Marina de València. Despatx de la Regidoria. Central de la Policia Local. 1a planta. Avinguda del Cid, 37.

-11.00 hores. El president de l’Empresa Municipal de Transports de València, (EMT) Giuseppe Grezzi, i la directora gerent, Marta Serrano, presenten en roda de premsa el pla estratègic de l’entitat. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix de manera telemàtica amb membres de la Federació d’Associacions de Veïns de València.

-11.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i diputada provincial, Gloria Tello, assistix per videoconferència a la sessió de la Comissió Informativa de Cooperació Municipal de la Diputació de València.

-12.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, visita la Biblioteca Joanot Martorell en l’Alqueria de Barrinto. Parc de Marxalenes. Carrer de Reus s/n.

-12.00 hores. La regidora d’Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, visita les obres de l’edifici de l’Almàssera. Parc de Marxalenes. Carrer de Reus s/n.

-13.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i diputada provincial, Gloria Tello, assistix per videoconferència a la sessió de la Comissió Informativa d’Administració General de la Diputació de València.

-13.30 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals i diputada provincial, Gloria Tello, assistix per videoconferència a la sessió de la Comissió Informativa de Benestar Social i Cultura de la Diputació de València.

-17.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, rep a alguns dels esportistes premiats en la Gala de l’Esport Valencià. Regidoria d’Esports. Passeig de la Petxina, 42.

-18.00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, es reunix de manera telemàtica amb els membres del Ple de Junta Central Fallera.

-18.30 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, junt amb representants de l’AAVV Tres Forques visita l’enllumenat de Tres Forques-Vara de Quart. Punt de trobada: encreuament del carrer Fra Juníper Serra amb el carrer Torrent.

-19.00 hores. La regidora d´Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucia Beamud, intervé com a ponent en el Twitch de Màgia en les Xarxes, en la seua secció de “Dones amb Màgia” per a parlar d’igualtat de gènere i LGTBI a l´Ajuntament de València i la seua difusió per xarxes socials.

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.