Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

Esta vesprada i 19-05-2022

Alcaldia

-09.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep a l’ambaixadora del Canadà, Wendy Drukier. Alcaldia.

-11.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep el gerent general d’HP, Daniel Martínez. Alcaldia.

-12.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Mobilitat Sostenible. Giuseppe Grezzi, visita les obres de remodelació de la plaça de la Reina. Punt de trobada: carrer de la Pau cantonada amb el carrer de Sant Vicent Màrtir.

-18.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, participa en la taula redona d’alcaldes i alcaldesses “Visió metropolitana: els reptes compartits de l’Àrea Metropolitana de València. Diàleg”, en el marc de les activitats del Fòrum Urbà València 2030 organitzat per l’Ajuntament de València. A l’acte assistixen el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset. Nau de Cultural del Parc Central de València. Carrer de les Filipines, s/n.

Comissions Informatives

Dijous 18 de maig

-09.00 hores. Comissió Informativa de Participació, Drets, Innovació Democràtica i Protecció Ciutadana. Sessió ordinària. Sala de Comissions Il de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.00 hores. Comissió Informativa d’Ecologia Urbana, Emergència Climàtica. Sessió ordinària. Sala de Comissions I de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12.30 hores. Comissió Informativa de Benestar i Drets Socials, Educació, Cultura i Esports. Sessió ordinària. Sala de Comissions I de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

Delegacions

Dimecres 18 de maig

-17.00 hores. La presidenta de la Mostra de València, Gloria Tello, assistix a la signatura del conveni de col·laboració entre  Mostra de València i la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació À Punt.  Polígon Accés Ademús, s/n. Burjassot

Dijous 19 de maig

-09.30 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, es reunix amb membres del Consell Superior d’ Inventigacions Científiques (CSIC). Edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-09.30 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, es reunix amb representants del Col·lectiu Russafa. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-09.45 hores. El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, assistix a la clausura de la Fundació Patronat de la Joventut Obrera. Carrer Ricard Sanmartín.

-11.00 hores. El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, informa en roda de premsa sobre l’evolució del pressupost municipal. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.00 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, firma l’acta de recepció de les obres del Parc Central. Parc Central (altura moll 4).

-11.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, visita les obres de rehabilitació del Palau de Valeriola.  Carrer del Mar, 31.

-11.00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, es reunix amb la Relacions Externes de Mercadona València, Andrea Gómez. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-12.00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, es reunix amb la presidenta de Comerçmoble, Gloria Vaquer i la secretària general, Ligia Rodrigo. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-12.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, presenta en roda de premsa juntament amb Juanma Artigot, coordinador del Teatre el Musical i Maite Miralles, directora del Festival, la V edició del Festival de Titelles del Cabanyal-Canyamelar. Teatre el Musical. Plaça del Rosari.

-12.30 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, informa en roda de premsa sobre la Fira de l’Esport Femení. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-12.30 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, visita les instal·lacions de les plaques fotovoltàiques en les pèrgoles de la plaça Ciutat de Bruges. 

-12.30 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, es reunix amb el jurat dels premis de la 24a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes 2022. Sala de Juntes de la Escola Tècnica d’Enginyeria de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València. Camí de Vera, s/n.

-13.00 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, presidix el Comité d’Empresa de l’Organisme Autònom de Parcs, Jardins i Biodiversitat Urbana. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

-13.00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, es reunix amb representants de la Falla Pintor Jacomart- Camí Moncada. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

-17.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, participa en l’acte organitzat pel CD Malilla per a fomentar l’esport femení en el barri. Carrer de Joaquin Benlloch, 61.

18.30 hores. El regidor de Salut i Consum, Emiliano García, participa en l’acte de lliurament de diplomes de les escoles de mares i pares als centres educatius Curs 2021-2022. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

-19.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, participa en la celebració del 50 aniversari del club de rugbi Les Abelles. Sala d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

-19.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, assistix al debat amb motiu de la publicació del llibre Només és perd el que és guarda. Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Carrer de la Universitat, 2.

-19.30 hores. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, assistix al concert d’abonament de l’Orquestra de València. Teatre Principal. Carrer de les Barques, 15.

Grup Municipal Popular

Dijous 19 de maig

-09.00 hores. Les regidores del Grup Municipal Popular Marta Torrado i Julia Climent assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Benestar i Drets Socials, Educació, Cultura i Esports. Sala de Comissions I, pati A, 2n pis, edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-10.40 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Santiago Ballester assistix a la celebració del Dia de la Seguretat Privada de Castelló i València. Paranimf de la Universitat CEU Cardenal Herrera. Alfara del Patriarca.

-11.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Carlos Mundina i la regidora Julia Climent, assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Ecologia. Emergència Climàtica. Sala de Comissions I, pati A, 2n pis, edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Santiago Ballester i la regidora María José Ferrer, assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Participació, Drets, Innovació Democràtica i Protecció Ciutadana. Sala de Comissions II, pati B, 2n pis, edifici de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.