Agenda Ajuntament de València - Infoguiavalencia.com

Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

22-05-2019

DELEGACIONS

-10:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, i el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, assistixen a la presentació de la I Mostra d’Empreses d’Inserció de la Comunitat Valenciana. Las Naves. Carrer Joan Verdeguer, 16.

 

-12.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Neus Fábregas Santana, signa juntament amb el president de la Federació de Xarxa d’Entitats, Enric Valero Pla, el conveni regulador entre l’Ajuntament de València i la Federació Xarxa d’Entitats del País Valencià. Despatx de la Regidoria. Carrer Convent Sant Francesc, 2 – 3a planta.

 

-19.00 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, assistix al debat “Ciudades sostenibles” coorganitzat entre Greenpeace i Eldiario.es. Seu de Fundació Diari Madrid . Carrer Larra, 14. Madrid.

 

-19.00 hores. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, assistix al lliurament dels Premis Valors Acadèmics i Humans “Manu de la Paz” organitzats pel Llevant UE i la Fundació Cent Anys. Estadi Ciutat de València. Carrer Sant Vicent de Paül, 44.

 

-19.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals , Gloria Tello, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistixen a l’acte de lliurament dels Premis ADCV 2019 (Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana ). Teatre El Musical. Plaça del Rosari, 3.

 

 

 

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

 

-11.00 hores. La candidata a l’Alcaldia, Sandra Gómez, junt amb Ximo Puig i el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, participen en una trobada amb Persones Majors. Centre Municipal Nou Moles. Carrer Burgos, 10.

 

-12.00 hores. La candidata a l’Alcaldia, Sandra Gómez, acompanyada del regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, participa en el repartiment de propaganda en el Mercat de Castella. Carrer de Llombai, 4.

 

 

-18.30 hores. La candidata a l’Alcaldia, Sandra Gómez, acompanyada del regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, participa en el debat organitzat pel diari Levante-EMV amb la col·laboració de la Federació d’Associacions de Veïns. Sala d’actes de la Fundació ONCE. Gran Via Ramón y Cajal, 13.

 

-20.00 hores.-La candidata a l’Alcaldia, Sandra Gómez, acompanyada del regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, participa en una trobada amb el col·lectiu LGTBI. Carrer Cuba, 59

 

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-12.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular, Lourdes Bernal, assistix a la inauguració de Funermostra 2019. Fòrum Centre. Fira de València.

Et pot interessar: Agenda President Generalitat