Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

24/25/26-10-2020

ALCALDIA

Dissabte 24 d’octubre

-11.15 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, participa per videoconferència en les jornades “Governança de les àrees metropolitanes europees”. Alcaldia.

Dilluns 26 d’octubre

-10.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Habitatge, Isabel Lozano, es reunix amb el vicepresident segon del Consell i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, per a presentar el projecte pilot de construcció d’habitatge pública amb criteris innovadors i de sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. Edifici PROP l. Carrer de Gregorio Gea, 27.

-12.15 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, visita la taula informativa instal·lada en la façana principal de l’Ajuntament per l’Associació Nova Opció amb motiu de la celebració del Dia Nacional del Dany Cerebral Adquirit.

-14.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, convoca per via telemàtica la reunió del Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL), en la que participa el regidor de Protecció Ciutadans, Aaron Cano.

COMISSIONS INFORMATIVES

Dilluns 26 d’octubre

-09.30 hores. Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sessió ordinària. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d‘Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió ordinària. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

-12.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió extraordinària. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

DELEGACIONS

Dissabte 24 d’octubre

-11.30 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a les activitats culturals organitzades a la Biblioteca Municipal Joan de Timoneda (Beniferri), amb motiu de la celebració del Dia de les Biblioteques. Carrer dels Xiprers, s/n.

-12.00 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, intervé en la presentació del llibre d’Altiero Spinelli Como traté de hacerme sabio. Sala del Refectori del Centre del Carme-Cultura Comtemporània. Carrer del Museu 2.

-18.30 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix al concert de música tradicional valenciana “Dos pal sac” a càrrec de Pep el Botifarra. Plaça de l’Església dels Àngels. El Cabanyal.

Diumenge 25 d’octubre

-12.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix al concert de la Banda Municipal Simfònica de València en homenatge a Ennio Morricone dins dels actes programats en la 35 edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Espai Rambleta. Bulevard Sud cantonada amb el carrer Pius IX.

Dilluns 26 doctubre

-Al llarg del matí la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, visita la taula informativa instal·lada en la façana de l’edifici municipal de Tabacalera per l’Associació Nova Opció amb motiu de la celebració del Dia Nacional del Dany Cerebral Adquirit. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-09.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, participa en la taula inaugural de l’exposició “Gaudí i el trencadís ceràmic: la creativitat del reciclatge”. Museu Nacional de Ceràmica i Arts Suntuàries González Martí. Palau Marqués de Dosaigües. Carrer de la Cultura, 2.

-10.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix via telemàtica amb el director de l’Agència Valenciana Antifrau, Joan Antoni Llinares.

-11.00 hores. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, assistix telemàticament a la reunió de la Mesa Territorial de l’Albufera de València.

-12.00 hores. La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, presenta la programació de Cultura Jove, programa impulsat des de la Regidoria de Joventut. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-12.00 hores. La presidenta de l’EMSHI (Entitat Metropolitana de Servicis Hidràulics), Elisa Valía, es reunix amb la sotssecretària de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, Cristina Moreno. Despatx de la Sotssecretaria. Carrer del Palau, 12, 3a planta.

-12.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a la presentació del Congrés Mediterrània Gastrònoma 2020. Fira València. Avinguda de les Fires, s/n.

-13.00 hores. El vicealcalde de València i president de l’EMTRE, Sergi Campillo, es reunix amb la presidenta de l’EMSHI, Elisa Valía. Despatx de la Presidència de l’EMTRE. Plaça de l’Ajuntament, 9.

-13.45 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, clausura el Congrés sobre Mesurament i Abordatge del Sensellarisme a la Ciutat de València. A l’acte també assistix la regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario. Saló de Graus de la Facultat de Cièncias Socials. Avinguda dels Tarongers, 4 b.

-17.00 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset visita el bus expositor de HUAWEI sobre el 5G instal·lat al parking de l’estació de l’AVE Joaquim Sorolla de València.

-19.30 hores. El regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, presidix la reunió de la Directiva de la Junta Central Fallera. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

 

Diumenge 25 d’octubre

-12.00 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, el regidor Juan Giner i la regidora Paula Llobet, assistixen a la solemne obertura de l’Any Jubilar del Sant Calze 2020-2021 que té com a lema “Calze de la Passió”. Catedral de València. Plaça de l’Almoina, s/n.

Dilluns 26 d’octubre

-09.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i el regidor Juan Giner assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d‘Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá i la regidora Paula Llobet assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

-12.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá i la regidora Paula Llobet assistixen a la sessió extraordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

Dilluns 26 d’octubre

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d‘Amadeu de *Savoia, 11.

-11.00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó es reunix amb la responsable del Museu de la Ciutat i posteriorment realitza una visita a les instal·lacions. Plaça de l’Arquebisbe, 3.

-11.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

-12.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió extraordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL VOX

Dilluns 26 d’octubre

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d‘Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

-12.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió extraordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Saló de Cristall de l’Ajuntament, 1a planta.

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.