Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

06/08-06-2020

ALCALDIA

Dilluns, 8 de juny

-09.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, presidix la sessió extraordinària de la Comissió no Permanent per a la Reconstrucció de la Ciutat de València (COVID-19). Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta

-19.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, es reunix amb els membres de la nova directiva de Junta Central Fallera. Despatx d’Alcaldia en l’edifici municipal de Tabacalera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

COMISSIÓ NO PERMANENT PER A LA RECONSTRUCCIÓ DE LA

CIUTAT DE VALÈNCIA (COVID-19)

Dilluns, 8 de juny

-09.30 hores. Sessió extraordinària. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

CONSELL MUNICIPAL DE LA DONA

Dilluns, 8 de juny

– 17.00 hores. Sessió extraordinària. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

DELEGACIONS

Dissabte, 6 de juny

-12.00 hores. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, participa en l’acte commemoratiu del 40 aniversari de la Marató València Trinidad Alfonso EDP. Cafeteria Danubio. Carrer d’Armando Palacio Valdés, 1.

Dilluns, 8 de juny

-11.00 hores. El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, assistix a través de videoconferència a la reunió del Patronat de la Fundació del Parc Científic de la Universitat de València.

-11.30 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, presenta en roda de premsa la programació dels mesos de juny i juliol del Teatre El Musical i Sala La Mutant. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.30 hores. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, presidix la reunió del Comité d’Empresa de l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins Singulars. Seu de l’Organisme Autònom. Carrer d’Antoni Suárez, 7.

-13.00 hores. La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, acompanyada de la regidora de Desenvolupament dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, i  el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano Garcia, es reunixen telemàticament amb representants de l’Associació Empresarial Hostelera de Benidorm, Costa Blanca i Comunitat Valenciana (HOSBEC).

-13.00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, es reunix amb el president de la Diputació, Toni Gaspar. Seu de la Presidència de la Diputació. Plaça de Manises, 4.

-17.00 hores. La regidora d´Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucia Beamud, presidix la sessió extraordinària del Consell Municipal de la Dona. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

Dilluns, 8 de juny

-09.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i la regidora María José Ferrer, assistixen a la sessió extraordinària de la Comissió no permanent per a la Reconstrucció de la ciutat de València (COVID 19). Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

-17.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular, Marta Torrado, assistix a la sessió extraordinària del Consell Municipal de la Dona. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

Dilluns, 8 de juny

-17.00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Rocío Gil, assistix a la sessió extraordinària del Consell Municipal de la Dona. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

-09.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió extraordinària de la Comissió no permanent per a la Reconstrucció de la ciutat de València (COVID 19). Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.