Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

17-09-2019

ALCALDIA

-10.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Renovació Urbana i vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, participa en la inauguració  d’Habitat València. Fòrum Centre de Fira València. Avinguda de les Fires, s/n.

-13.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, i altres membres de l’equip de govern, participa a la inauguració del Simposi “La investigació social i sanitària en la Malaltia d’Alzheimer i altres demències”, amb la presidència de la Reina Sofia. Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 7.

DELEGACIONS

-El regidor de Turisme i Internacionalització Emiliano García assistix a l’Assemblea Extraordinària i Fòrum de Treball de l’Associació Espanyola de Destinacions per a la Promoció del Turisme Gastronòmic. Recinte Firal de Santa Cruz de Tenerife. Avinguda Constitución. 12. Santa Cruz de Tenerife.

-09.30 hores. La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, visita les instal·lacions de la Planta Potabilitzadora Municipal El Realon. Disseminat Poligon 35, 176.  Picassent.

-11.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix amb representants de la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV). Despatx de la Regidoria. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-11.00 hores. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presenta en roda de premsa els “Premis Falles 2020. Mobilitat sostenible i bicicleta”. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2n pis.

-11.30 hores. La regidora de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, junt amb el president de Cambra València, José Vicente Morata, presenta el Programa de Suport Empresarial a Dones (PAEM), organitzat per les dos institucions. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2n pis.

-12.00 hores. La regidora de Renovació Urbana i vicealcaldessa, Sandra Gómez, es reunix amb Pepa Dasí i altres membres de la Junta Directiva de  l’Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B-2n pis. Carrer Amadeu de Savoia, 11.

-12.00 hores. La regidora del Cicle Integral de l’Aigua, Elisa Valía, visita les instal·lacions del Canal Xúquer-Túria.  Carlet.

-12.00 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb José Bravo, responsable del programa “Mirem-nos”. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix amb representants de la secció sindical d’UGT de l’Ajuntament de València. Despatx de la Regidoria. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-12.30 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix amb representants de la secció sindical de STAS-IV de l’Ajuntament de València. Despatx de la Regidoria. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-13.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, es reunix amb representants de la secció sindical del SPPLB de l’Ajuntament de València. Despatx de la Regidoria. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-16.30 hores. La regidora de Patrimoni, Isabel Lozano, es reunix amb responsables de la AAVV Pavimar. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17.15 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb el president de l’Associació de Veïns de Benimaclet, Antonio Pérez. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17.30 hores. La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, assistix a la inauguració de Cendris Customer Contact. Carrer Professor Beltrán Báguena, 5.

-19.00 hores. La regidora d’Educació i Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a la taula redona “En defensa de l’escola pública i laica”. Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Carrer de la Universitat, 2.

-22.00 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, presidix l’assemblea ordinària de presidents i presidentes de Falla corresponent al mes de Setembre. Sala Jubiocio de Benicalap. Carrer General Llorens, 33.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-13.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i les regidores Paula Llobet i Marta Torrado, assistixen a la inauguració oficial del Simposi “La investigació social i sanitària en la Malaltia d’Alzheimer i altres demències” amb la presidència de la Reina Sofia. Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 7.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-10.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i el regidor Narciso Estellés, assistixen a a la inauguració d’Hàbitat València. Fòrum Centre de Fira València. Avinguda de les Fires, s/n.

-13.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la inauguració oficial del Simposi “La investigació social i sanitària en la Malaltia d’Alzheimer i altres demències”, amb la presidència de la Reina Sofia. Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 7.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.