Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

22/25-01-2021

ALCALDIA

Dilluns 25 de gener

-19.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, participa en una reunió per videoconferència amb representants del món faller.

COMISSIONS INFORMATIVES

Dilluns 25 de gener

-09.30 hores. Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sessió ordinària. Sala de Premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

AJUNTAMENT PLE

Dilluns 25 de gener

-12.30 hores. Sessió extraordinària. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

DELEGACIONS

Dilluns 25 de gener

-09.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix telemàticament amb el grup de treball World Paella Day amb motiu de la revisió del evento World Paella Day 2021.

-11.00 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucía Beamud, presenta en roda de premsa el recurs didàctic “L’Engany de Marc”, per a fomentar relacions afectiu sexuals igualitàries i previndre el consum de violència masclista, i la influència del consum de pornografia en la població adolescent i jove. Sala de Premsa Municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, es reunix de manera telemàtica amb el Col.lectiu d’Espais Escènics, format per les sales privades de teatre de la Comunitat Valenciana.

-11.45 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix per videoconferència amb responsables de Mensajeros de la Paz.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

Divendres 22 de gener

-10.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, juntament amb els regidors Juan Giner, Santiago Ballester i la regidora Julia Climent, assistixen a la Solemne Missa i Processó Claustral per dins de la Catedral amb motiu de la Festivitat de Sant Vicent Màrtir. Catedral de València.

Dilluns 25 de gener

-09.30 hores. Els regidors del Grup Municipal Popular, Juan Giner i Carlos Mundina, assistixen telemàticament a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat.

-11.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá i la regidora Paula Llobet, assistixen telemàticament a la sessió ordinària i extraordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació.

-12.30 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, el regidor Carlos Mundina i la regidora María José Ferrer, assistixen presencialment i la resta de regidors i regidores el faran de manera telemàtica a la sessió extraordinària del Ple Municipal. Hemicicle Ajuntament. 1a planta.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

Divendres 22 de gener

-10.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i els regidors Rocío Gil, Amparo Picó i Javier Copoví assistixen a la Solemne Missa i Processó Claustral per dins de la Catedral amb motiu de la Festivitat de Sant Vicent Màrtir. Catedral de València.

Dilluns 25 de gener

-09.30 hores. El regidor  del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix telemàticament a la sessió ordinària de la Comissió de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat.

-11.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix telemàticament a la sessió ordinària de la Comissió d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació.

-12.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i els regidors Rocío Gil, Narciso Estellés, Rafael Pardo, Amparo Picó i Javier Copovi assistixen a la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL VOX

Divendres 22 de gener

-10.30 hores. El regidor portaveu del Grup Municipal Vox, José Gosálbez, assistix a la Solemne Missa i Processó Claustral per dins de la Catedral amb motiu de la Festivitat de Sant Vicent Màrtir. Catedral de València.

Dilluns 25 de gener

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de Premsa de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. El regidor del Grup Municipal Vox Vicente Montañez assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament. 2a planta.

-12.30 hores. El regidor portaveu del Grup Municipal Vox, José Gosálbez, i el regidor Vicente Montañez assistixen a la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.