Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

11-12-2019

ALCALDÍA

-13.15 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, intervé en la COP-25 amb el diàleg “Accelerant la localització de les contibucions determinades a nivell nacional de l’Acord de París”. IFEMA (zona verda). Espai Mare Nostrum. Madrid.

-17.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, en el marc de la COP-25 participa en la conferència sobre ciutats i canvi climàtic “Els espais urbans davant l’emergència climàtica. Reptes 2020-2030”. Universitat Complutense de Madrid. Ciutat Universitària. Facultat de Filologia. Madrid.

DELEGACIONS

-08.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix amb Miguel Gil Martí fundador de Uncovercity, empresa especialitzada en turisme d’experiències. Delegació de Turisme. Ajuntament, planta baixa.

-09.00 hores. El regidor d’Emergència Climàtica i Energies Renovables, Alejandro Ramon, assistix a la Cimera sobre Canvi Climàtic COP-25. IFEMA-Feria de Madrid.

-09.00 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, presidix la Mesa General de Negociació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10.00 hores. La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, visita Borbotó acompanyada de l’alcalde Josep Ramón Giménez. Plaça del Moreral. Borbotó.

-10.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, convoca als mitjans de comunicació a la Ruta de Shopping pels comerços emblemàtics de Russafa. Plaça del Ajuntament.

-11.00 hores. La regidora d’Igualtat, Polítiques de Gènere i LGTBI, Lucia Beamud, el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, presenten en roda de premsa els Punts Violeta. Esplanada de la plaça de l´Ajuntament de València (davant de l’arbre de Nadal).

-11.30 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, acompanyada per les entitats que hi participaren, presenta en roda de premsa el Cens de Persones Sense Llar. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.30 hores. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, participa en la presentació del projecte “Neteja de fems marins en platges de València”, que es durà a terme en 2020 entre Creu Roja Espanyola a la província de València i SAV (Societat d’Agricultors de la Vega de València). Bibliomar de l’Ajuntament de València al costat de la Posta número 3 de la Platja del Cabanyal. (Esplanada Antonio Ferrandis al costat de l’Hotel Las Arenas).

-12.00 hores. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, es reunix amb els dissenyadors Diego Mir, Paco Giménez i Virginia Lorente. Despatx del Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

-12:00h.- La regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía, presenta en roda de premsa les conclusions de la fase de diagnosi, en el marc de procés de participació sobre la plaça de l’Ajuntament. Sala de premsa municipal.

-12.00 hores. La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, presidix el Comitè de Seguretat i Salut. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-13.00 hores. La regidora de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Elisa Valía, i el regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, assistixen a la reunió de la Comissió d’Investigació de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). Seu de l’EMT. Plaça del Correu Vell, 5.

-13.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, i el regidor de Protecció Ciutadana Aarón Cano, es reunixen amb representants la Associació de Venedors del Mercat Central. Delegació de Comerç. Ajuntament, 2a planta.

-13.30 hores. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, es reuneix amb membres del Col·lectiu Cuidem Benimaclet i l’AAVV Benimaclet. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

-15.00 hores. El vicealcalde de València i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo. presidix les Comissions de l’EMTRE (Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus Sòlids). Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

-16.00 hores. El regidor de Salut i Consum Responsable, Emiliano García, assistix a la jornada “Maternitats vulnerables” que celebra l’Associació Salut i Família en col.laboració amb la Federació de Famílies Monoparentals Femenines (FAMS). Col.legi Major Rector Peset. Plaça Forn de Sant Nicolau, 4.

-16.00 hores. El regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, assistix a la presentació de l’activitat: #AmbaixadoresPerLaIgualtat, organitzada pel Consell de la Joventut de València. Carrer de Campoamor, 91.

-18.00 hores La vicealcaldessa de València i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, i la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, visiten diversos betlems que han participat en el Concurs de Betlems organitzat per la Junta Central Fallera. Casals de falles.

-19.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix a “Una xarrada amb Javier Mariscal juntament amb Mariola Cubells”. Convent Carmen. Plaça del Portal Nou, 6.

-19.30 hores. El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, acompanyat d’altres membres de l’equip de govern, participa en l’acte de lliurament de la IV Edició dels Premis d’Innovació Social i Urbana Ciutat de València 2019, organitzats per la Regidoria d´Innovació i Gestió del Coneixement. Sala La Mutant Espai d’Arts Vives. Carrer de Joan Verdeguer, 22.

COMISSIONS INFORMATIVES

-10.00 hores. Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

CONSELL MUNICIPAL DE COOPERACIÓ DE VALÈNCIA

-17.30 hores. Sessió extraordinària. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-10.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Juan Giner i la regidora María José Ferrer assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Carlos Mundina assistix a la Mesa Política per a informar del Projecte “Pensem la Plaça”. Sala de Comissions I de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-17.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a la sessió extraordinària del Consell Municipal de Cooperació de València. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

-19.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a l’acte de lliurament de la IV Edició dels Premis d’Innovació Social i Urbana Ciutat de València 2019. Sala La Mutant Espai d’Arts Vives. Carrer de Joan Verdeguer, 22.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-10.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Rafael Pardo assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Gestió de Recursos, Administració Electrònica, Personal i Control Administratiu. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix a la Mesa Política per a informar del Projecte “Pensem la Plaça”. Sala de Comissions I de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati A-2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-13.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Narciso Estellés assistix a la reunió de la Comissió d’Investigació de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). Seu de l’EMT. Plaça del Correu Vell, 5.

-16.00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Javier Copoví assistix a la jornada “Maternitats vulnerables” que celebra l’Associació Salut i Família en col·laboració amb la Federació de Famílies monoparentals femenines (FAMS). Col·legi Major Rector Peset. Plaça Forn de Sant Nicolau, 4.

-19.30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans Javier Copoví assistix a l’acte de lliurament de la IV Edició dels Premis d’Innovació Social i Urbana Ciutat de València 2019. Sala La Mutant Espai d’Arts Vives. Carrer de Joan Verdeguer, 22.

GRUP MUNICIPAL VOX

-19.30 hores. El regidor portaveu del Grup Municipal Vox, José Vicente Gosálbez, i el regidor Vicente Montañez assistixen a l’acte de lliurament de la IV Edició dels Premis d’Innovació Social i Urbana Ciutat de València 2019. Sala La Mutant Espai d’Arts Vives. Carrer de Joan Verdeguer, 22.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Follow on Feedly