Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

14-03-2019

ALCALDIA

 

-11:00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, visita la botiga de la Cooperativa Som Alimentació. Carrer Maximilià Thous, 26.

 

 

FALLES 2019

 

-14:00 hores. Mascletà a la plaça de l’Ajuntament a càrrec de Pirotècnia Turís, de Torís.

 

-14:00 hores. La regidora d’Esports, Maite Girau, acompanya a representants del València Basket Club a gaudir de la mascletà al balcó de l’Ajuntament

 

-17:00 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la clausura de l’Exposició del Ninot Infantil 2019. Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

-17:30 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la lectura del veredicte popular i proclamació del Ninot Indultat Infantil 2019. Museu de les Ciències. Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

-19:00 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la celebració de la plantà de la Falla Municipal Infantil a la plaça de l’Ajuntament.

 

 

DELEGACIONS

 

-12:00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, entrega una bicicleta a la persona guanyadora del sorteig amb motiu de la campanya de reciclatge “Ara pots pujar el reciclatge”. Porta principal de l’Ajuntament.

 

-12:00 hores. La regidora de Vivenda, Maria Oliver, es reunix amb el director general de Vivenda, Rehabilitació, i Regeneració Urbana de la Generalitat, Rafael Briet. Ciutat Administrativa 9 d´Octubre. Torre 1- 7a planta. Carrer de la Democràcia, 77.

 

-19:00 hores.  La regidora de Servicis Socials Consol Castillo, lliura els ninots de les falles infantils del Sector Centre. Passatge Valentín González (antic Mercat d’Abastos). Carrer Alberic, 18.

 

-19:30 hores. La presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, assistix al concert d’abonament de l’Orquestra de València. Sala Iturbi.  Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.

 

 

GRUP MUNICIPAL VALÈNCIA EN COMÚ

 

-16:00 hores. La portaveu del Grup Municipal València en Comú, María Oliver, assistix com a col.laboradora en la plantà de la falla Castielfabib ubicada al barri de Campanar. Carrer Castielfabib, 14.