Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

21-11-2018

DELEGACIONS

-Al llarg del dia, la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, visita la taula informativa instal·lada a la porta principal de l’Ajuntament per l’Associació Valenciana d’Espina Bífida amb motiu del Dia de l’Espina Bífida.

-09:00 hores. La regidora de Turisme, Sandra Gómez, inaugura de la IV Jornada “Urban Tourism Trends ¿Turismo de naturaleza en la ciudad? Retos y Oportunidades”, que organitza la Fundació Turisme València. En l’acte de presentació participa el regidor de Devesa-Albufera, Sergi Campillo. Bioparc València, Avinguda Pío Baroja, 3.

-09:30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reunix amb el vicerector de la Universitat de València, Antonio Ariño. Centre Cultural La Nau. Carrer de la Universitat, 2.

-09:30 hores. La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, assistix a la jornada “Emplea Salut Mental, i per què no?”, inserció laboral de les persones amb problemes de salut mental”. Seu de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV). Plaça del Comte de Carlet, 3.

-10:30 hores. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, assistix a l’aprovació de la Llei d’Igualtat de les persones LGTBI. Corts Valencianes. Plaça de Sant Llorenç, 4.

-10:30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistix a la jornada “Dones defensores de drets humans: combatent la violència contra les dones”. Saló d’Actes de la Casa del Poble UGT-PV. Carrer Arquitecte Mora, 7.

-11:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, junt amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador, assistix a l’acte de presentació de la via ciclista i per a vianants de connexió entre l’Horta Sud i la ciutat de València (CV-400). Punt de trobada: seu de l’Associació de Veïns de Sant Marcel·lí. Carrer de l’Arquebisbe Olaechea, 44.

-11:00 hores.  La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, presenta en roda de premsa el Pla de Servicis Socials de la ciutat de València 2019-2023. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-12:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, assistix a la signatura de contracte amb el supermercat Dealz, de les persones seleccionades per l’agència de col·locació València Activa. Centre de Formació i Ocupació. Avinguda de la Plata, 28.

-13:00 hores. La regidora d’Esports, Maite Girau, rep a representants del club de pesca esportiva Lluna de València, Campió d’Espanya d’Aigua Dolça Cebador Clubs. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42.

-16:00 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, intervé en la taula “Dona, violència de gènere i salut mental”, de la II Jornada Dignitat i Justícia Social, organitzada per Àmbit. Col.legi Major Rector Peset. Plaça del Forn de Sant Nicolau, 4.

-17:00 hores. La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, i el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, assistixen a la X Edició dels Premis COCEMFE València i celebració del 25 aniversari. Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficiència. Carrer Corona, 36.

-20:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, assistixen a l’acte commemoratiu del 40 aniversari de LevantePrensa Ibèrica. Seu del diari Levante EMV. Carrer Traginers, 7.

-20:00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, participa en l’acte Afterwork Solidario a favor de la Fundación Pequeño Deseo i amb la col·laboració de Valencia Excellence. Palau Alameda. Carrer Arquitecte Mora, 2.

-20:00 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, assistix a La Cabina, Festival Internacional de Mediometrajes de València, amb la projecció de la película (M)Otherhood. Aula Magna del Centre Cultural La Nau. Carrer de la Universitat, 2.

 

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

-18:00 hores. La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, dóna la benvinguda als participants en la jornada “Impacte de les polítiques públiques sobre violència de gènere”, que organitza el PSPV-PSOE València. Espai de Dones. Carrer Guillem de Castro, 100.

 

GRUP MUNICIPAL VALÈNCIA EN COMÚ

-13:30 hores. La regidora portaveu del Grup Municipal València en Comú,  Maria Oliver Sanz, la regidora de Participació Ciutadana, Neus Fábregas, i el regidor de Energies Renovables i Canvi Climàtic, Roberto Jaramillo Martínez, es reunixen amb representants de l’Associació de Veïns i Veïnes de Benimaclet. Seu del Grup Municipal. Carrer Convent de Sant Francesc, 2-2ª planta.

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-15:00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular, Lourdes Bernal, visita la taula informativa instal·lada a la porta principal de l’Ajuntament per l’Associació Valenciana d’Espina Bífida amb motiu del Dia de l’Espina Bífida.

-17:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Alfonso Novo, assistix a la X Edició dels Premis COCEMFE València i celebració del 25 aniversari. Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficiència. Carrer Corona, 36.

-20:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Popular, Eusebio Monzó, els regidors Alfonso Novo, Cristóbal Grau i les regidores Beatriz Simón i Mª Ángels Ramón-Llin, assistixen a l’acte commemoratiu del 40 aniversari de Levante-Prensa Ibérica. Seu del diari Levante EMV. Carrer Traginers, 7

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-17:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la X Edició dels Premis COCEMFE València i celebració del 25 aniversari. Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficiència. Carrer Corona, 36.

-20:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner i els regidors Narciso Estellés, Amparo Picó, María Dolores Jiménez, Manuel Camarasa i José  María Bravo, assistixen a l’acte commemoratiu del 40 aniversari de LevantePrensa Ibèrica. Seu del diari Levante EMV. Carrer Traginers, 7.