Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

Cap de setmana i 06-02-2023

Alcaldia

Diumenge 23 d’octubre

-08.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor d’Esports, Javier Mateo, i d’altres membres de l’equip de govern, dona l’eixida a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich 2022. Eixida des de la avinguda dels Tarongers al costat del Col·legi Major Galileo Galilei.

Dilluns 24 d’octubre

-09.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, participa en l’acte d’inauguració de la Conferència Internacional de Salut Urbana “18th International Conference on Urban Health”. Saló d’actes del Complex Esportiu i Cultural Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

-12.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, i altres membres de l’equip de govern, participa en l’acte de lliurament de medalles amb motiu de la celebració del Dia de la Policia Local de València. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-18.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, convoca la Mesa de Interegidories amb regidores i regidors de l’equip de govern que es reunixen amb representants de les associacions i entitats d’Orriols per a tractar les necessitats del barri. Centre Municipal de Joventut d’Orriols.Carrer de Santiago Rusiñol, 3

Comissions Informatives

Dilluns 24 d’octubre

-09.30 hores. Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sessió ordinària. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-11.30 hores. Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sessió ordinària. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

Delegacions

Dissabte 22 d’octubre

-11.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a la celebració de l’esdeveniment gastronòmic “Bienal mundial de l’arròs”. Jardins del Mercat de Cullera.

-12.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a la presentació del núm. 11 de la revista 21veintiúnversos i la plaquette “El silenci i el cant” del poeta Antonio Cabrera. Cosín Room. Carrer Sevilla, 8.

-16.00 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, assistix al partit de la Lliga de Divisió d’Honor B Masculina d’Hoquei entre el CD Giner de los Rios i el Linia 22. Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Carrer de Campillo de Altobuey, 1.

-17.30 hores. El regidor d’Esports, Javier Mateo, assistix al Campionat d’Europa de Lluita. Palau-Velódrom Lluís Puig.Carrer de Concentaina, 4. Benimàmet.

-19.30 hores. El regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, assistix a la V edició dels premis solidaris “En vena”, organitzats per la Falla Els Generals. Centre Capitol. Carrer Ribera, 16.

Diumenge 23 d’octubre

-12.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, visita l’exposició de vehicles antics de la Policia Local, amb motiu de la celebración de la festivitat del Dia de la Policia Local de València. Plaça de l’Ajuntament.

-12.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, assistix a l’acte d’homenatge a la Reial Senyera, organitzat per la Federació d’Agrupació de Falles del Marítim. Plaça del Mercat del Cabanyal.

-12.30 hores. La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, assistix a l’acte  organitzat per l’Alcadía de la Torre “La Torre contra el càncer” i al posterior dinar benèfic en el casal de la Falla Alba-Cullera.

Dilluns 24 d’octubre

-Durant el matí la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibañez, visita diferents biblioteques municipals amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Biblioteques. Inici del recorregut en l’Hemeroteca Municipal. Plaça Magúncia.

-08.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, es reunix amb la cònsol de Colòmbia en València, Rosa María Cárdenas. Delegació de Turisme i Internacionalització. Ajuntament, planta baixa.

-09.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, inaugura les Jornades Nacionals de Guies Canins de Policies Locals-Marcatge Llepassa. 5a Unitat de Districte de la Policia Local de València. Carrer Castellonet de la Conquesta, 6.

-09.30 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, presidix la sessió ordinària del Consell d’Administració de l’Entitat Pública Empresarial Local Palau de Congressos de València. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-13.00 hores. El regidor d’Hisenda i de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, es reunix amb els representants de la CDTM (Centre de Tecnologia i Gestió Digital). La Farinera. Carrer de Joan Verdeguer.

-17.00 hores. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, assistix al Ple del Consell Nacional de Protecció Civil. Escola Nacional de Protecció Civil. Camí Salmedina s/n, Rivas-Vaciamadrid (Madrid).

-18.30 hores. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, el regidor d’Hisenda i de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, assistixen a la gala dels premis Levante-El Mercantil Valenciano 2022, 150 aniversari. Palau de Congressos de València. Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

-18.45 hores. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, participa juntament amb el president de la Societat Internacional de Salut Urbana ( ISUH ), Carlos Dora, en la recepció de benvinguda del Congrés XVIII Conferència Internacional de Salut Urbana (ICUH). Hall del Complex Esportiu Cultural Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

-20.00 hores. El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i el regidor d’Agenda Digital i Administració Electrònica, Pere Fuset, assistixen a l’acte oficial de nomenament de l’honorable clavariessa de les Festes Vicentines 2023, Maria Amparo Chova González. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

Grup Municipal Compromís

Dilluns 24 d’octubre

-10.00 hores. La regidora de Patrimoni i  Recursos Culturals, i diputada provincial, Gloria Tello, assistix a la reunió del Grup Compromís de la Diputació de València. Plaça de Manises.

Grup Municipal Socialista

Domingo 23 de octubre

-12.15 hores. La vicealcaldessa i secretària general del PSPV-PSOE València, Sandra Gómez, participa en l’acte “Justícia social contra la inflació” junt amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el ministre de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica, Félix Bolaños. Plaça Emilio Lluch (Parc Imago)

Grup Municipal Popular

Diumenge 23 d’octubre

-08.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Marta Torrado assistix a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso Zurich 2022. Avinguda dels Tarongers.

Dilluns 24 d’octubre

-09.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a l’edició de València Digital Summit 2022. L’Hemisféric. Avinguda del Professor López Piñero, 3.

-09.30 hores. Els regidors del Grup Municipal Popular Juan Giner i Carlos Mundina assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-09.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular María José Ferrer assistix a la sessió ordinària del Consell d’Administració de l’Entitat Pública Empresarial Local Palau de Congressos de València. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula LLobet assistix a l’edició de FoHub Investor Day 2022. L’Oceanográfic. Carrer Eduardo Primo Yúfera, 18.

-11.30 hores. Les regidores del Grup Municipal María José Ferrer i Paula Llobet, assistixen a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-12.00 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, i el regidor Santiago Ballester, assistixen als actes amb motiu del Dia de la Policia Local de València. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.

-16.30 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a l’edició de “MIRADES 2022”, que presenta l’Hostaleria Valenciana. Hotel Westin. Carrer d’Amadeu de Savoia, 16.

-18.30 hores. Els regidors del Grup Municipal Popular Santiago Ballester Carlos Mundina i la regidora María José Ferrer, assistixen a la gala de lliurament dels Premis Levante-El Mercantil Valenciano 2022. Palau de Congressos de València. Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

-20.00 hores. La regidora del Grup Municipal Popular Paula Llobet assistix a la recepció de València Digital Summit 2022. L’Hemisféric. Avinguda Professor López Piñero, 3.

Grup Municipal Ciutadans

Dissabte 22 d’octubre

-12.15 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix a l’acte de la I edició de Segrelles solidari – Mercat ambulant solidari ONG’s. Falla Pintor Segrelles. Plaça Pintor Segrelles.

-19.15 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix a la V edició dels premis solidaris “En vena”, organitzats per la Falla Els Generals. Centre Capitol. Carrer Ribera, 16.

Diumenge 23 d’octubre

-11.30 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix a l’acte d’homenatge a la Reial Senyera, organitzat per la Federació d’Agrupació de Falles del Marítim. Plaça del Mercat del Cabanyal.

Dilluns 24 d’octubre

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal de Ciutadans Narciso Estellés assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sala de Comissions II de l’edifici municipal de Tabacalera. Pati B, 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-09.30 hores. El regidor del Grup Municipal de Ciutadans Rafael Pardo assistix a la sessió ordinària del Consell d’Administració de l’Entitat Pública Empresarial Local Palau de Congressos de València. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-11.30 hores. El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans, Fernando Giner, assistix a la sessió ordinària de la Comissió Informativa d’Hisenda, Coordinació Jurídica, Inspecció General, Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-12.00 hores. Els regidors del Grup Municipal de Ciutadans Narciso Estellés i Rocío Gil assistixen als actes amb motiu del Dia de la Policia Local de València. Central de la Policia Local. Avinguda del Cid, 37.


També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.