Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

17-10-2018

ALCALDIA

-19:30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, participa en el recepció dels representants de la Sala III del Tribunal Suprem, els presidents de les Sales Contencioses Administratives dels Tribunals Superiors de Justícia de les Comunitats Autònomes i de l’Audiència Nacional. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

 

AJUNTAMENT PLE

-10:00 hores. Sessió extraordinària. Debat sobre l’estat de la ciutat. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

 

DELEGACIONS

-09:00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, inaugura les Jornades de Vigilància Alimentària. Sala de Conferències del Complex Esportiu i Cultural la Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

-19:00 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, assistix a la xarrada “Ecofeminisme: sostenibilitat i cures de la vida”, dins de les jornades “Igualtat i medi ambient”, organitzades pel Jardí Botànic de la Universitat de València. Estufa Freda. Carrer Quart, 80.

-20:00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix a l’estrena de Turandot, de Giacomo Puccini. Sala Principal del Palau de les Arts. Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

-20:00 hores. El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, pronuncia la xarrada-col·loqui “La Hisenda Local des d’una visió socialista”. Agrupació Socialista de Russafa. Carrer Carles Cervera, 27.

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-18:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, María Dolores Jiménez, assistix a la clausura del XL Congrés Nacional de la Confederació de Seguretat Local. Camí Mestre Serrano, 3. Alboraia.

-19:30 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix al Concert d’Obertura del Curs de la Universitat de València. Palau de la Música. Passeig de l’Albereda, 30.