Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

22-07-2019

ALCALDIA

-10.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep el director general de la FAO, Graziano da Silva, amb motiu de la presentació del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS). Alcaldia.

-12.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep el brigadista de les Brigades Internacionals, Josep Almudéver, amb motiu de complir 100 anys. Alcaldia.

-13.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, rep a representants de la plataforma ‘El litoral per al poble’. Alcaldia.

-19.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat d’altres membres de l’equip de govern, participa en l’acte de presentació del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), presidit per la reina Letizia. Edifici La Base. La Marina de València.

DELEGACIONS

-10.30 hores. El vicealcalde de València i regidor de l’Àrea d’Ecologia Urbana, Emergència Climàtica i Transició Energètica, Sergi Campillo, i la regidora de Benestar Animal, Gloria Tello, participen en l’acte d’inauguració de campanya de sensibilització ambiental “Tortugues al Mediterrani”, organitzat per la Fundació Oceanogràfic. Parador del Saler. Avinguda dels Pinars, 151. El Saler.

-13.30 hores. El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, es reunix amb el nou president, Pep Martorell Damiá, i representants de  la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València. Despatx de la Regidoria de Cultura Festiva. Ajuntament, 2ª planta.

-A partir de les 21.00 hores el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix als diferents actes i concerts del programa oficial de la Gran Fira de València de 2019 a diversos escenaris de la ciutat.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-19.00 hores. La portaveu del Grup Municipal Popular María José Catalá, junt amb els regidors i regidores, assistixen a l’acte de presentació del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), amb la presidència de la reina Letizia. Edifici La Base. La Marina de València.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-19.00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i els regidors Rocio Gil, Amparo Picó, Rafael Pardo i Javier Copoví, assistixen a l’acte de presentació del Centre Mundial de València per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), amb la presidència de la reina Letizia. Edifici La Base. La Marina de València.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.