Skip to content

Agenda Ajuntament de València

Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

18-10-2019

ALCALDIA

-11.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Habitatge, Isabel Lozano, es reunix amb el president de SAREB (Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària), Jaime Echegoyen. Alcaldia.

-11.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb la presidenta de Metges del Món-Comunitat Valenciana, Ana Pérez. Alcaldia.

-12.00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb la presidenta de l’Associació Alzheimer Perales, Ana Perales. Alcaldia.

-12.30 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, es reunix amb la presidenta del Col·legi Oficial de Metges de València, Mercedes Hurtado. Alcaldia.

JUNTA DE GOVERN LOCAL

-09.30 hores. Sessió ordinària. Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

DELEGACIONS

-09.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, rep un grup de tècnics urbanistes de l’Ajuntament d’Anvers de visita en València. Sala de Comissions Informatives. Ajuntament, 2a planta.

-10.00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, es reunix amb el director de l’Oficina de la FAO a Espanya, Enrique Yeves. Despatx de Regidoria. Ajuntament, 2a planta.

  -11.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, junt amb la directora gerent de la Mostra de València, Rosa Roig, i el director de programació, Eduardo Guillot, presenten la 34 edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

-11.00 hores. El regidor de Salut i Consum Responsable, Emiliano García, assistix al lliurament dels IX Premis a Investigadors Neurobiològics “Remedios Caro Almela”. Casa de la Ciència de València. Carrer Batlia, 1.

-12.00 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramón, es reunix amb l’alcalde de Cases de Bàrcena i Mauella, Javier Riera i amb Fernando Millet de l’empresa Uvedeuve. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati A – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-12.30 hores. La regidora d’Igualtat, Espai Públic i Pobles de València, Lucia Beamud, es reunix amb la propietat i amb tècnics municipals i de la Generalitat per a tractar la situació de les obres de la Casa Vella (carrer Roteros 23 i 25). Sala de la Junta de Govern Local. Ajuntament, 1a planta.

  • Amb posterioritat a la reunió la regidora Lucia Beamud atendrà els mitjans de comunicació en el hall de la Sala de Juntes.

-13.00 hores. El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramón, es reunix amb Gabriela Postiguillo responsable del programa educatiu “Vida saludable, Planeta saludable”. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati A – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

-13.00 hores. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, acompanyat del president del Mercat de Russafa, assistix a la inauguració d’una màquina recompta-monedes. Mercat de Russafa. Plaça del Baró de Corts, s/n.

-13.00 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, es reunix amb la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, i amb el director de Gestió Sanitària, Llorenç Rubio. Despatx de la Regidoria. Edifici municipal de Tabacalera. Pati B – 2a planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

17.00 hores. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, assistix a la inauguració de l’exposició fotogràfica “La infància marca. Cent anys defensant els drets dels xiquets i les xiquetes”, organitzada per Save the Children. Museu de les Ciències Príncep Felip. Ciutat de les Arts i de les Ciències. Avinguda del Professor López Piñero, 7.

-17.00 hores. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, participa en la taula redona “Entre éxito y ruina, una reflexión sobre la evolución de la vida cultural en el centro histórico de València” convocada per l’entitat Intramurs. Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València. Plaça Forn de Sant Nicolau, 4.

-19.15 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, i la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistixen a la gala de lliurament dels Premis València i València Nova 2019 de la Institució Alfons el Magnànim-Centre d´Estudis d´Investigació. Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència. Carrer Corona, 36.

-19.30 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la Gala de Presentació dels projectes de les falles de la Federació de Falles de la Secció Especial. Plaça exterior de Nuevo Centro. Avinguda Pius XII, 2.

-19.30 hores. El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde de València, Sergi Campillo, i la regidora de Servicis Socials Isabel Lozano, assistixen al pregó a càrrec d’Amàlia Garrigós amb motiu del 19é Aniversari del Centre Cultural Ca Revolta. Carrer de Santa Teresa, 10.

-20.00 hores. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, assistix a la inauguració de l’exposició World Press Photo, organitzada per la Fundació Chirivella Soriano. Palau Joan de Valeriola. Carrer de Valeriola, 13.

-21.00 hores. La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, assistix a la inauguració de la de la nova temporada de tardor-hivern de La Mutant amb la representació de l´obra  El Tratamiento.  Auditori de la Mutant. Carrer Joan Verdeguer, 22.

GRUP MUNICIPAL POPULAR

-12.00 hores. Els regidors del Grup Municipal Popular Juan Giner i Carlos Mundina, assistixen a la inauguració de la Fira Immobiliària del Mediterrani URBE 2019. Fòrum Centre de Fira de València. Avinguda de les Fires, s/n.

-19.30 hores. El regidor del Grup Municipal Popular Santiago Ballester assistix a la Gala de Presentació dels projectes de les falles de la Federació de Falles de la Secció Especial. Plaça exterior de Nuevo Centro. Avinguda Pius XII, 2.

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

-19.30  hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans Amparo Picó assistix a la Gala de Presentació dels projectes de les falles de la Federació de Falles de la Secció Especial. Plaça exterior de Nuevo Centro. Avinguda Pius XII, 2.

També vos pot interessar…

A més de l’Agenda de l’Ajuntament de València també vos oferim l’Agenda del President de la Generalitat

L’Ajuntament de València

L’Ajuntament de València és l’òrgan encarregat del govern i l’administració del municipi de València. El ple municipal està configurat per 33 regidors i regidores. L’Agenda de l’Ajuntament de València d’Infoguiavalencia.com vos detalla, precisament, les activitats dels representants elegits per a la corporació municipal.

Després de les últimes eleccions municipals, va eixir elegit com a alcalde Joan Ribó, del Grup Municipal de Compromís, que va obtindre 17 vots i va tindre el suport del PSPV en la votació.

Follow on Feedly