Agenda Ajuntament de València

Cada dia vos oferim l’Agenda Institucional Oficial tant de l’alcalde com dels regidors i regidores de l’Ajuntament de València. D’esta manera estareu informats dels diversos actes i activitats dels representants públics responsables de la gestió muncipal.

CAP DE SETMANA I DILLUNS 21 DE GENER

ALCALDIA

Dilluns, dia 21

 

-12:00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, i la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, i juntament amb el diputat provincial de Cooperació Municipal, Emili Altur, rep a representants de la gestió del projecte Reinicia’t, el president de la Fundació Novaterra, Paco Cobacho, i el director general de Ingeus, Gregorio Cascante. Alcaldia.

 

-13:00 hores. L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora de Patrimoni i Recursos  Culturals, Gloria Tello, i el director de la Casa Museu Blasco Ibáñez, Emilio Sales, participa en la presentació de la revista de la Casa Museu Blasco Ibáñez Prometeo. Revista d’estudis blasquistes, i el llibre Aventura veneciana i altres contes, de Vicente Blasco Ibáñez. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

 

 

 

 

DELEGACIONS

Dissabte, dia 19

 

-10:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, es reunix amb l’alcalde d’Hebron, Tayseer Abu Sneineh, per a signar l’acord solidari entre València i Hebron (Palestina). Hebron.

-11:30 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, visita la Ciutat Antiga d’Hebron juntament amb l’alcalde d’Hebron, Tayseer Abu Sneineh. Hebron.

 

-12:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, rep el Premi al Millor Ajuntament 2018 per la seua promoció turística atorgat pel programa SER Viajeros de la Cadena Ser. Antiga Llotja de Dénia.

 

-12:00 hores. El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa Albufera, Sergi Campillo, assistix a la convocatòria de la sessió de Junta de Desaigüe de l’Albufera. Hemicicle municipal. Ajuntament, 1a planta.

 

-13:00 hores. La regidora d’Esports, Maite Girau, assistix al partit inaugural de la Fihproleague entre les Seleccions d’Espanya i Bèlgica. Estadi d’Hoquei del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Carrer Campillo de Altobuey, 2.

 

-14.00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, es reunix amb la Cambra de Comerç i Indústria d’Hebron. Hebron.

 

-14:15 hores. La regidora d’Esports, Maite Girau, assistix a la Gala Social de la SD Correcaminos. Restaurant Brassa de Mar. Avinguda Mare Nostrum, 50. La Patacona-Alboraia.

 

-14.30 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, es reunix amb el Fòrum de Negocis d’Hebron. Hebron.

 

-15.30 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, visita la fàbrica de Kufiyyas d’Hebron. Hebron.

 

-21:00 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat del regidor de Relacions amb els Mitjans, Carlos Galiana, assistix a la Gala de la Cultura de Junta Central Fallera. Palau de Congressos de València. Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

 

Diumenge, dia 20

 

-09:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, visita els projectes de cooperació finançats per l’Ajuntament de València a l’UNRWA a Gaza.

 

-17:30 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, assistix a la Gala Infantil de la Cultura de Junta Central Fallera. Palau de Congressos de València. Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

 

 

Dilluns, dia 21

 

-10:00 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, assistix a la presentació de l’estudi WASH, sobre la situació de l’aigua en les comunitats de Cisjordània, amb PHG (Grup d’Hidrologia Palestina) i l’Assemblea de Cooperació per la Pau. Oficina de PHG a Ramal·lah.

 

-11:30 hores. El regidor de Govern Interior i Conservació d’Àrees Naturals i Devesa Albufera, Sergi Campillo, informa en roda de premsa sobre una nova iniciativa d’il·luminació en elements de la ciutat. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

 

-12:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, informa en roda de premsa sobre les activitats programades en FITUR. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

 

-12:00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda i president d’AUMSA, Vicent Sarrià, presidix el Consell d’Administració d’AUMSA. Sala de Comissions II. Edifici de Tabacalera. Pati B-2a planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11.

 

-12:30 hores. La regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, i la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, presenten en roda de premsa el resultat del programa d’acompanyament en la recerca de treball per a majors de 30 anys “Reinicia’t”. Sala de premsa municipal. Ajuntament, 2a planta.

 

-12:30 hores. La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Neus Fábregas Santana, visita el projecte subvencionat per l’Ajuntament de València a la comunitat Al Jiftlik (Vall del Jordán) d’Assemblea de Cooperació per la Pau.

 

-13:00 hores. El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa Albufera, Sergi Campillo, es reunix amb Alberto Lorente i Natalia Hurtado, representants de l’empresa Crea360. Servici Devesa Albufera. Vivers Municipals del Saler, CV500, Km 8,5 (marge esquerre).

 

-14:00 hores. El regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa Albufera, Sergi Campillo, es reunix amb el vicepresident de l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret, Julio Moltó. Servici Devesa Albufera. Vivers Municipals del Saler, CV500, Km 8,5 (marge esquerre).

 

-19:00 hores. El president de Junta Central Fallera i regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat de la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, assistix a la presentació del Cartell i Imatge Gràfica de les Falles 2019. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

 

-19:00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, i la regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, assisteixen a la Gala de l’Esport “YoSoyNoticia.es”. Palau de les Arts Reina Sofia. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda Professor López Piñero, 1.

 

-19:00 hores. La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, lliura els  premis d’hostaleria Wikipaella. Palau de l’Exposició. Carrer Galícia, 3.

 

-19:30 hores. La regidora d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, assistix a l’espectacle Troppo Barbara. Aula Magna del Conservatori Professional de Música de Velluters.

 

 

 

 

GRUP MUNICIPAL POPULAR

Dissabte, dia 19

 

-13:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Cristóbal Grau, assistix al partit inaugural de la Fihproleague entre les Seleccions d’Espanya i Bèlgica. Estadi d’Hoquei del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Carrer Campillo de Altobuey, 2.

 

-21:00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Félix Crespo, assistix a la Gala de la Cultura de Junta Central Fallera. Palau de Congressos de València.  Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

 

Dilluns dia 21

 

-19.00 hores. El regidor del Grup Municipal Popular, Cristóbal Grau, assistix a la Gala de l’Esport “YoSoyNoticia.es”. Palau de les Arts Reina Sofia. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda Professor López Piñero, 1.

 

 

 

 

GRUP MUNICIPAL CIUTADANS

Divendres, dia 18

 

-20:00 hores. La regidora del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la presentació de projectes de l’Agrupació de Falles Sagunt-Quart. Sala Jubiocio  Carrer del General Llorens, 33.

 

-20:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner  assistix a l’acte de celebració del 40+1 Aniversari de la CEV. Auditori de la Diputació d’Alacant. Avinguda de l’Estació, 6. Alacant.

 

 

Dissabte, dia 19

 

-13:00 hores. El regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix al partit inaugural de la Fihproleague entre les Seleccions d’Espanya i Bèlgica. Estadi d’Hoquei del Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Carrer Campillo de Altobuey, 2.

 

-21.00 hores. Els regidors del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó i Manuel Camarasa, assistixen a la Gala de la Cultura de Junta Central Fallera. Palau de Congressos de València.  Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

 

Diumenge, dia 20

 

-17.30 hores. El  regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix a la Gala Infantil de la Cultura de Junta Central Fallera. Palau de Congressos de València.  Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

 

Dilluns, dia 21

 

-12:00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, assistix al Consell d’Administració d’AUMSA. Sala de Comissions II. Edifici de Tabacalera. Pati B-2a planta. Carrer Amadeu de Savoia, 11.

 

-19:00 hores. El  regidor del Grup Municipal Ciutadans, Manuel Camarasa, assistix a la Gala de l’Esport “YoSoyNoticia.es”. Palau de les Arts Reina Sofia. Ciutat de les Arts i les Ciències. Avinguda Professor López Piñero, 1.

 

-19:00 hores. La regidor del Grup Municipal Ciutadans, Amparo Picó, assistix a la presentació del Cartell i Imatge Gràfica de les Falles 2019. Saló de Cristall. Ajuntament, 1a planta.

 

-20.00 hores. El portaveu del Grup Municipal Ciutadans, Fernando Giner, i la regidora Amparo Picó, assistixen a la Trobada de Germandats i Confraries de la Setmana Santa. Real Confraria Granaders Canyamelar.