À Punt

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d’humor, concursos i esports.

PROGRAMACIÓ D’À PUNT DE HUI

18-04-2019

07:00 LA COLLA

Animació infantil en valencià i en anglés

08:00  À PUNT NOTÍCIES MATÍ

09:30 ELECCIONS 2019- L’ENTREVISTA als candidats dels diferents partit polítics a les eleccions generals. Convidada: Marta Martín per Ciutadans.

10:00 ASSUMPTES INTERNS (12) (REP)

Programa diari d’humor on Pere Aznar fa un repàs diari de l’actualitat valenciana i de tot el món, amb una mirada divertida, sarcàstica i descarada. Cada dia Pere tindrà al plató els seus col·laboradors i cares conegudes del dia a dia social, cultural i esportiu

10:45  EL MATÍ À PUNT (12) (SUB)

Magazín matinal que posa l’accent en la informació més pròxima, l’actualitat i l’entreteniment de la mà de Clara Castelló i el seu equip. Política, consum, salut, divulgació científica… Tots els temes d’interés per a la societat valenciana tenen un lloc en “El matí À Punt”.

13:25  TERRA VIVA(TP)

 La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.

13:55 À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

Presentat per Vanessa Gregori i Isabel Sánchez

15:10  ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:05 L’ALQUERIA BLANCA

Cap. La gran boda (SUB) (7)

Arriba el dia més esperat a l’Alqueria Blanca. Jaume i Asun es casaran abans d’eixir cap a Miami. Les dos famílies es preparen per al gran esdeveniment. Teresa està disposada a anar-se’n del poble, però un pas de don Joaquim farà que canvie d’opinió. Després de tanta alegria es dibuixa la tragèdia, una telefonada adverteix Raquel que la seua mare ha caigut malalta.

17:20  À PUNT DIRECTE (12) (SUB)

Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT

Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja

21:15 PROCESSÓ DE DIJOUS SANT DES D’ALACANT.

Amb les Confraries: Germandat Sacramental del Sant Sopar, La Germandant de la Santa Redempció, Nostra Senyora de la Pietat i Caritat., Germandat Penitencial del Perdó i Germandat del Santíssim Crist de la Bona Mort i Nostra Senyora de l’Agonia.


Et pot interessar:

Programació La Ocho Mediterráneo