À Punt

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d’humor, concursos i esports.

PROGRAMACIÓ D’À PUNT DE HUI

21-02-2019

07:00  LA COLLA

Animació infantil en valencià i en anglés.

 

08:00  À PUNT NOTÍCIES MATÍ

 

10:00  ASSUMPTES INTERNS (12) (Rep)

 

10:45  EL MATÍ À PUNT (12) (SUB)

Magazín matinal presentat per Clara Castelló.

13:25  TERRA VIVA (TP)

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.

 

13:55  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA        

 

15:10  ATRAPA’M SI POTS (TP)

 Programa concurs diari presentat per Eugeni Alemany.

 

16:00 L’ALQUERIA BLANCA

 Cap. Nadal (7)

 

 

L’organització d’un Betlem vivent a última hora revoluciona el poble. Dora està trista perquè serà la primera Nit de Nadal que passen sense Robert. Els Falcó preparen l’arribada de Víctor i Doña Leonor: les dos famílies polítiques es reuniran per al dinar de Nadal.

 

 

17:00  À PUNT DIRECTE (12) (SUB)

 Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre.

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT   

 

21:25 ASSUMPTES INTERNS (12)

 

Programa diari d’humor on Pere Aznar fa un repàs diari de l’actualitat valenciana i de tot el món, amb una mirada divertida, sarcàstica i descarada.

 

 

 

22:10 MAGNÍFICS (TP)

Confiança cega. Al castell de Cullera, un desafiament amb ingredients dignes d’una pel·lícula de suspens: una ballesta, una diana i una víctima a qui hem comboiat. Eugeni Alemany.

 

 

 

22:50 TOT FUTBOL ESPECIAL EFA  (TP)

 

VALENCIA C.F.-CELTIC DE GLASGOW i   VILLAREAL-SPORTING DE PORTUGAL. Programa presentat per Vicent Sempere i Maria Josep Berbegall.

 

00:20 CINEMA: EL CRIMINAL 2010 (12)

De CARLES VILA amb CARLES SANJAIME (Inspector), IVANA MIÑO (Ileana), MARÍA ESPEJO (Patricia), PÉREZ JOSÉ LUIS GARCÍA (Daniel), REBECA BADÍA (Clara)

 

 

Daniel és un home feliç amb la seua família, té un èxit raonable com a editor i du una vida còmoda. De camí a la seua nova llar, Daniel es troba una jove romanesa a la qual accepta dur en cotxe des de València fins a Barcelona . El que sembla un flirteig sense conseqüències acaba de forma tràgica.                                          

01:40 ASSUMPTES INTERNES (12) (Rep)

 

02:25 TERRA VIVA (TP) (Rep)

 

02:50 À PUNT DIRECTE (12) (SUB) (Rep)