Skip to content

À Punt

À Punt

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d’humor, concursos i esports.

PROGRAMACIÓ D’À PUNT DE HUI

20-08-2019

07:00 LA COLLA

Animació infantil en valencià i en anglés

10:00 MISSIONS SALVATGES (TP)

“Guepards” de KOSTER HANNÉ

En aquest episodi, Marlice s’uneix a Stuart Munro, un dels científics residents a Naankuse, centre de conservació i investigació dels guepards, mentre mesura les seues petjades per a una base de dades._Rudie solta 3 guepards joves en un xicotet recinte de Naankuse i després els porta a una reserva privada de jocs a Neuras, on els allibera en un recinte molt més gran._Marlice se’ls uneix a Kanaan, on vacunen 4 guepards contra la ràbia.

10:25 MASCOTES EXEMPLARS (TP)

Hui presentarem dos nous casos. Un porc anomenat Chewy ajuda una família nombrosa amb l’estrés després de mudar-se a diferents països. Ell els motiva a participar més en la seua comunitat. Un exoficial de policia amb trastorn per estrés posttraumàtic rep assistència d’un gos retriever del Labrador anomenat Nixon, que l’ajuda a bregar amb traumes passats i li facilita una nova vida.

10:45 À PUNT DIRECTE ESTIU (SUB) (REP)

Magazín presentat per Sonia Fernández amb Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

13:00 LA GASTRONETA (TP)

“Nàquera: ous de calamar i faves”

 Al volant de la gastroneta, el cuiner Lluís Penyafort recorre la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de conéixer la gastronomia de cada poble i les seues peculiaritats. Hui visitem Nàquera, on cuinarem ous de calamar i faves.

13:20 TERRA VIVA (TP)

Enric Navarro viatja fins a la Serra d’Espadà per a conéixer la producció de suro i veurem la tècnica i el control que es fa a les sureres per a aconseguir-lo. Posarem cara al Bollo, malnom de l’últim armador del Perelló i sabrem com afecten les altes temperatures al camp, quins cultius són els més resistents i quins són els que més pateixen els efectes de la calor.

13:55 À PUNT NOTÍCIES MIGDIA

Presentat per Rosa Romero i Isabel Sánchez.

14:50 CHECK-IN HOTEL (TP) (SUB)

Un hotel de cinc estreles prop d’una platja de la Comunitat Valenciana és l’escenari d’un gran nombre de situacions divertides.

15:15 ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany

16:15 L’ALQUERIA BLANCA (7) (SUB)

“Ja està ací la figura”

Elena i Blasa ja ho tenen tot a punt per a abandonar el poble. Malgrat tot, Robert fa un esforç per a comprendre els motius d’Elena. Diego torna de Califòrnia ansiós per veure al seu fill i passar tot el temps possible amb ell. Jaume i Asun tornen al poble i esta vegada per a quedar-se. Un equip de periodistes, a través d’un estrany empresari, arriba a L’Alqueria a entrevistar al famós pilotari.

17:30 À PUNT DIRECTE ESTIU (TP) (SUB)

Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

19:40  ELS  BIBLIOTECARIS, (7)          

“Els bibliotecaris i les tombes dels temps”        

United States, 2017 de DEAN DEVLIN amb BOOTH LINDY(CASSANDRA), HARLAN KIM JOHN(EZEQUIEL), KANE CHRISTIAN(JAKE), ROMIJN REBECCA(EVE BAIRD), LARROQUE JOHN(JENKINS), WHILE NOAH(FLYNN).                  

Quan Baird busca Nicole perquè reprenga la seua relació amb la Llibreria, ambdues acaben implicades en una missió centrada en recuperar un perillós objecte abans que caiga en mans d’uns lladres de tombes russos.

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT               

Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.    

21:15  CANTANT AL COTXE, (TP)        

“Amb Amistades Peligrosas”       

Hui el nostre cotxe recorre els carrers de l’Alcora. Sara i Isabel venen a concursar des d’Onda i Massagramell per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. El grup Amistades Peligrosas visita el nostre cotxe.

21:50  CANTANT AL COTXE, (TP)        

“Amb Miss Tagless”                                   

Hui el nostre cotxe recorre els carrers d’Elx. Jesús i Mari Carmen venen a concursar des d’Onda i Alcoi per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. La youtuber Miss Tagless visita el nostre cotxe i l’ompli d’energia.                             

22:30  VALENCIANS AL MÓN, (TP)      

“Praga”                                 

Gaudirem de la ciutat de les 100 torres de la mà d’Adrià, un valencià que porta ja 8 anys a Praga i li ha donat temps a casar-se i començar una nova vida. Alícia és artista, ballarina i actriu i també ha format a Praga la seua família. Sergi és actor i guia  turístic i ha trobat allí un lloc perfecte per a poder narrar les seues llegendes. Coneixerem Sónia, mestra d’una escola de primària que viu amb la seua parella, Rubén. I finalment visitarem una església transformada en ossari de la mà d’Hèctor, un valencià casat també amb una txeca.                 

23:40  VALENCIANS PEL MÓN, (TP)   

“Washington DC” (SUB.)              

Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Washington.

00:35  VALENCIANS PEL MÓN, (TP)   

“Tunísia” (SUB.)                 

Viatgem a alguns dels indrets i racons més característics de Tunísia.       

01:35  UN MÓN ESTRANY, (7)   

“Aeròlits de gel”                  

Netherlands, 2016 de BICKERTON LARA       

            Bombes de gel, sons alienígenes, una apocalipsi d’ocells, gripaus que esclaten… En aquesta emocionant sèrie, el presentador Alex Hannaford viatja pel món per a investigar alguns dels fenòmens més estranys dels nostres temps. En cada episodi ha d’examinar l’evidència, reunir-se amb testimonis oculars i cridar els científics per a tractar d’esbrinar si aquests fenòmens són genuïns, i tenen una explicació racional.

      

També pot interessar-te:

Programació La Ocho Mediterráneo