Programació d'À Punt

logo apunt media 1

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d'À Punt, la televisió pública valenciana, els programes de hui, demà i següents dies component la programació setmanal d'esta cadena de televisió. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d'humor, concursos i esports.

Selecciona el dia del qual vols vore la programació.

  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

20-05-2024

 

21-05-2024

 

22-05-2024

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB

L’actualitat en els matins d’À Punt amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05 : BON DIA, BONICA (SUB) (12)

La tornada d’Anna i Maria sorprèn tothom i Remei sospita que els problemes amb Carlos s’han agreujat. Joan, que ignora els problemes d’Anna, pretén usar-la d’avaladora. Anna demana a Irene que li faça d’advocada. El novio de Sílvia amenaça a tornar de París. El règim dels Delgado està en boca de tots, fins i tot comencen a apostar-hi.

10:35 : NEGOCIS DE FAMÍLIA (SUB) (7)

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:00 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)

"Xest, Callosa de Segura, Genovés, Almenara"

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:45 : ELS MOSQUETERS (SUB) (AD) (12)

Els mosqueters s'involucren en un tracte arriscat amb un general espanyol que està desesperat per rescatar la seua filla segrestada.

12:45 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Renaixem"

A Meliana, a la seua barraca, Toni Montoliu, ens presenta Peret, un ase amb només un dia de vida. Sabrem com va ser el part, li donarem un biberó i coneixerem sa mare, Majorala, i la resta de la família animal, biològica i política. D’una altra banda, assistirem a una intervenció quirúrgica de cor, ja que el gos Max té una malformació congènita que podria costar-li la vida. Per acabar, sabrem com és la vida de dos galls, Huevón i Huevo Frito, en un mateix corral, si és que el poden compartir.

13:20 : LA VIA VERDA (TP)

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

 

16:30 : ALTA TENSIÓ (TP)

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:25 : SOM DE CASA

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00 : TRES DE CASA (7)

Som de casa, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervindran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (TP)

"L'Emília-Romanya (Itàlia)"

L'Emília-Romanya és una regió italiana caracteritzada pels seus tresors culturals i la seua gastronomia. La seua capital és Bolonya: una de les ciutats històriques millor conservades i amb el segon nucli antic medieval més gran d'Europa. L’Emília-Romagya és considerada, actualment, com una de les regions més riques d'Europa i la tercera regió italiana en PIB per càpita.

 

23:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Tòquio"

Viatgem fins a la capital del Japó, Tòquio, centre financer global que combina cultura pop, arquitectura moderna i tradicional, gastronomia variada, un sistema de transport més que eficient, esdeveniments esportius de renom i una història llegendària.

00:15 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Panamà"

Viatgem fins a Panamà, un país d'Amèrica Central famós pel canal que comunica l'Atlàntic amb el Pacífic, amb una economia basada en el comerç i els serveis financers, i una bellesa natural impressionant.

01:20 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:15 : ATRAPA'M SI POTS (TP) (REP)

23-05-2024

 

24-05-2024

 

25-05-2024

26-05-2024

 

També pot interessar-te:

Programació La Ocho Mediterráneo

Les notícies de València

Go up