logo apunt media 1

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana, els programes de hui, demà i següents dies component la programació setmanal d’esta cadena de televisió. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d’humor, concursos i esports.

PROGRAMACIÓ À PUNT

Selecciona el dia del qual vols vore la programació.

18-09-2023

 

19-09-2023

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00 : LA GASTRONETA EN RUTA (TP)

“Ares del Maestrat: ous de pastor” 

Juli Bayot és veterinari, però va decidir seguir els passos dels seus avantpassats i es va fer pastor. A Ares del Maestrat, Lluís Penyafort compartirà amb ell un pessic de vida i aprofitarà per a fer uns ous de pastor amb cecina a la Gastroneta amb l’ajuda de la cuinera isabel Honrubia.

10:30 : GRANS VIATGES AMB TREN (TP)

“Etiòpia”

El viatge comença en un tren que circula per una via fèrria molt antiga construïda pels francesos i que connecta Addis Abeba amb Djibouti. A Harar, una ciutat històrica, es trobarà enmig de la nit entre hienes abans de continuar el viatge en una línia construïda pels xinesos, després en alts altiplans situats a més de 3.000 metres sobre el nivell de la mar.

11:25 : GORMANDIA (TP)

“Paella de Xert”

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d’una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

11:55 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)

“Pavies – Oliva i els comerços”

En este capítol viatgen per Pavies (l’Alt Palància) i Oliva (la Safor) i també dediquen una part a recuperar fotografies d’antics comerços tradicionals.

12:45 : SOCARRATS (SUB) (TP)

Sèrie d’esquetxos d’humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d’altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

13:20 : DE MAR I BANCAL 

“De mar i bancal”  

De mar i bancal acosta les espectadores i espectadors tot un univers audiovisual al voltant del camp i de la mar. De mar i bancal té com a objectiu descobrir l’activitat professional dels protagonistes, però també determinats aspectes de les seues vides professionals

13:55 : ENTRADA BOUS I CAVALLS SOGORB (SUB) (TP)

Espectacle audiovisual en què el ramat de bous va dirigit pel carrer de Colón per una dotzena de valents i hàbils genets. Cada dia, de dilluns en avant, les espectadores i espectadors tenen una cita amb la televisió d’À Punt per a començar el mes amb les nostres festes més arrelades.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB) 

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l’actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d’À Punt Notícies. Programa que condueix Mathies Muñoz. L’emissió s’ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d’À Punt. 

15:35 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres. 

16:45 : TORNAR A CASA (SUB) (12)

“Somriure de Monna Lisa”

Jack es queda en xoc mentre acompanya Sarah en les seues rondes diàries. La curiositat d’Olivia per l’examant del seu espòs creix i Sarah comença a parlar sobre el seu passat després d’haver passat algun temps amb una família jueva local.

“La veritat ix a la llum” 

Sarah arriba al seu primer dia de faena i s’enfrontarà a les preguntes del Dr. Jack Duncan sobre el seu autèntic nom. Profundament ofesa per la invasió de la seua privacitat, Sarah decideix anar-se’n d’Inverness.

18:15 : L’ALQUERIA BLANCA (SUB) (7)

Blanca s’adona que estima Tomy i quan descobreix que Pasqual li va donar una pallissa, tots defenen Tomy i expulsen Pasqual del poble. Víctor sorprén Asun i Jaume amb Ximet amenaça a Asun de llevar-li el xiquet. Júlia conta a Rafel el seu secret davant la mirada furtiva de Ferri. Raquel i Robert se’n van de viatge de noces.

19:30 : CRÒNIQUES DEL ZOO (SUB) (TP)

“Elefants, cavallets de mar i un goril·la”

Kibo, el gran mascle d’elefant, no es reprodueix amb les seues femelles i uns especialistes en inseminació artificial hauran d’enfrontar-se al repte d’embarassar una elefanta. A Gijón, uns cavallets de mar estan a punt de reproduir-se, però en este cas és un mascle el que està prenyat. _Un goril·la ha aconseguit fer-se el mascle alfa d’un grup de femelles.

20:15 : LA CUINA DE MORERA (SUB) (TP)

“Llobarro amb verdures. Profiterols amb crema i xocolate”

El capítol de hui fa olor de mar i de Marina Baixa. Si un llobarro amb verdures, miso i taronja no fora suficient motiu ja per a quedar-se, els profiterols amb crema i xocolate que prepararan Jordi i Ana ens atraparan per a sempre.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) 

Amparo Fernández i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l’actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : FAS FESTA (SUB) (TP)

Fas Festa’ i À Punt et conviden a viure en directe les festes de la Comunitat Valenciana, conéixer els seus protagonistes i tot sense moure’t del sofà. Amb Ferran Cano i el nostre equip de reporters i reporteres la diversió està assegurada, ja que visitarem les celebracions més importants, i també les més singulars i desconegudes, que omplin cada setmana el calendari festiu dels nostres pobles i ciutats. A més, el plató es converteix en la gran plaça de la festa, on la música, com no podia ser d’altra manera, també és protagonista gràcies al ritme de la nostra orquestra. Una plaça que rebrà els divendres la visita de personatges populars que en cada programa seran els padrins de les nostres celebracions arreu del territori. 

23:15 : “EL DOCTOR DE LA FELICITAT” (França, 2016) (TP) 

De Lorraine Levy, amb Omar Sy, Sabine Azéma i Pascal Elbé.

Knock, un estafador penedit, es converteix en metge i se’n va a un poble xicotet anomenat Saint-Maurice per a aplicar un ‘mètode’ que el farà ric: convencerà la gent que tota persona sana està malalta però ho ignora. Mestre en l’art de la seducció i la manipulació, està a punt d’aconseguir els seus fins.

01:25 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP) 

02:15 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (REP) (TP)

20-09-2023

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi. 

10:00 : LA GASTRONETA EN RUTA (TP)

” Elx: coca d’avena i dàtils”

Lluís Penyafort pararà La Gastroneta a Elx, una de les grans capitals del calcer. I dels dàtils! Lluís es proveirà d’un bon grapat d’aquests fruits amb l’ajuda del palmerer Miguel Ángel Sánchez i els cuinarà després a la Gastroneta, on la cuinera Noèlia Pascual l’ajudarà a elaborar una magnífica coca d’avena i dàtils.

10:30 : GRANS VIATGES AMB TREN (TP)

“Taiwan” 

A Taiwan, el protagonista recorre Taipei amb metro, abans d’agafar el tren d’alta velocitat.

11:25 : GORMANDIA (TP)

“La gran família”

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d’una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

11:55 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)  

“Xelva, Rojals, Espectacles, Cervera del Maestrat, Cullera i Setmana Santa Marinera” En S En este capítol viatgen per Xelva (els Serrans), Rojals (el Baix Segura) i també dediquen una part a recuperar fotografies antigues d’espectacles. I viatgen per Cervera del Maestrat (el Baix Maestrat) i Cullera (la Ribera Baixa) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies antigues de la Setmana Santa Marinera.

13:00 : SOCARRATS (SUB) (TP)

Sèrie d’esquetxos d’humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d’altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

13:30 : DE MAR I BANCAL (SUB) (TP)

“Sorpreses màgiques”

En una de les visites rutinàries de Miriam i Joel a una finca descobrixen una vedella que acaba de nàixer. Anem fins a Elda per a vore pasturar les cabres de María. I és que la cosa va d’eixir del corral, perquè també Jordi fa de pastor, però amb les seues ovelles descregudes.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB) 

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l’actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d’À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l’actualitat esportiva. L’emissió s’ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d’À Punt.

15:40 : ATRAPA’M SI POTS 

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres

16:40 : TORNAR A CASA (SUB) (12)

“Contesta’m, Amor meu”

Sarah arriba a França per a veure René i Regina compra una granja prop d’Ash Park per a continuar la cerca de George. Elizabeth lluita per reconciliar-se amb el seu fill, mentre que Anna descobreix la veritat sobre el seu pare. Olivia pren una decisió monumental.

17:20 : CUORI (SUB) (7)

“Traïcions”

Luisa visita el fill a l’hospital, i allí coneix el doctor Mosca. De sobte hi ha una emergència, i no hi ha temps per a explicacions. Mentrestant, Alberto es retroba amb Hilaria, la dona amb la qual va trair Delia.

18:15 : L’ALQUERIA BLANCA (SUB) (7) 

“La gran boda” 

Arriba el dia més esperat a l’Alqueria Blanca. Jaume i Asun es casaran abans d’eixir cap a Miami. Les dos famílies es preparen per al gran esdeveniment. Teresa està disposada a anar-se’n del poble, però un pas de don Joaquim farà que canvie d’opinió. Després de tanta alegria es dibuixa la tragèdia, una telefonada adverteix Raquel que la seua mare ha caigut malalta.

19:30 : CRÒNIQUES DEL ZOO (SUB) (TP)

“Peixos cocodril i varans”

Uns peixos cocodril als quals se’ls ha quedat xicoteta la ria viatjaran mil quilòmetres per a aconseguir una nova casa. Però trobar-los companys no serà gens fàcil. _La neteja del recinte de cocodrils exigirà màxima concentració als cuidadors de València. _El trasllat d’uns varans de Fuengirola a Zuric obligarà a sexar-los per a poder enviar-ne una parella, però abans cal atrapar-los i els varans es defenen amb tot tipus d’armes.

20:00 : LA CUINA DE MORERA (SUB) (TP)

“Sopa de remolatxa. Mariscada.” 

Hi ha qui diu que la cuina és terapèutica i, veient les propostes que tenim hui, no podem fer més que donar-los la raó. De primer, una sopa de remolatxa ucraïnesa anomenada borsx, per a preparar el cos. I com rematem açò? Amb una mariscada. Sí, mariscada. Una mariscada curativa.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) 

Rosa Romero i Alex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l’actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la. 

22:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

“Miami” 

Viatgem fins a les platges de Miami, famoses per tindre una atmósfera animada que combina relaxació amb estil; des de l’elegància de South Beach fins a la serenitat de Key Biscayne i la diversió de la platja de Sunny Isles. A més, no es pot oblidar la influència vibrant de la comunitat hispana, que constitueix aproximadament el 70% de la població segons el cens dels Estats Units del 2020.

23:00 : VALENCIANS AL MÓN  (SUB) (AD) (TP)

“Göteborg”

Visitem Göteborg, la segona ciutat de Suècia. Una ciutat amb molt a veure, des dels carrers replets de vida dels barris de Lorensberg i Haga, fins als tranquils pobles de menys de 1000 habitants de les illes del seu arxipèlag.

00:10 : VALENCIANS AL MÓN (TP)  

“Praga” 

Gaudirem de la ciutat de les 100 torres de la mà d’Adrià, un valencià que porta ja 8 anys a Praga i li ha donat temps a casar-se i començar una nova vida. Alícia és artista, ballarina i actriu i també ha format a Praga la seua família. Sergi és actor i guia turístic i ha trobat allí un lloc perfecte per a poder narrar les seues llegendes. Coneixerem Sónia, mestra d’una escola de primària que viu amb la seua parella, Rubén. I finalment visitarem una església transformada en ossari de la mà d’Hèctor, un valencià casat també amb una txeca.

01:25 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:15 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (REP) (TP) 

21-09-2023

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi. 

10:00 : LA GASTRONETA EN RUTA (TP)

“Elda: sardines marinades”

La Gastroneta s’aturarà al Centre Integrat Públic de Formació Professional Valle de Elda. Allí Lluís coneixerà els alumnes del cicle de cuina i s’emportarà un ‘mousse’ de guacamole que casarà a la Gastroneta amb unes sardines marinades. La bloguera Consu Rico l’ajudarà.

10:30 : GRANS VIATGES AMB TREN (TP)

“Portugal” 

Des de Porto fins a Lisboa passant per Sintra i la regió de Trás-os-Montes, el protagonista s’embarca en trens llegendaris per a descobrir Portugal.

11:25 : GORMANDIA (TP)

“Amics, motos i paelles de faves” 

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d’una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

11:55 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)  

“Beneixama, Gilet, Nous Pobles, Soneja, Xàtiva i Fogueres de Sant Joan”

En este capítol viatgen per Beneixama (l’Alt Vinalopó), Gilet (el Camp de Morverdre) i dediquen una part a recuperar fotografies antigues de nous pobles creats fa poc temps. També viatgen per Soneja (l’Alt Palància) i Xàtiva (la Costera) i també, en la part final, recuperen fotografies antigues de les fogueres de Sant Joan.

12:55 : SOCARRATS (SUB) (TP)

Sèrie d’esquetxos d’humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d’altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

13:30 : DE MAR I BANCAL 

“En bona companyia” 

Coneixem Elena, la parella d’Héctor i membre de la seua quadrilla de treball. També coneixem Maite, companya de Carmen a Gandia, i hi parlem amb elles de la gamba roja de Dénia. Nando ens explica les varietats de mandarina i, a Morella, descobrim el sistema de geolocalització dels animals de Miriam i Joel.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB) 

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l’actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d’À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l’actualitat esportiva. L’emissió s’ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d’À Punt.

15:40 : ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres

16:40 : TORNAR A CASA (SUB) (AD) (12)

“Sí, vull”

Sarah torna a Inverness amb René, i Elizabeth es preocupa per com reacciona George. Olivia lluita per vincular-se amb el bebé, mentre que James es posa gelós per la intimitat de la seua esposa amb Andrew. Anna i Gino es preparen per al dia de la boda.

17:25 : CUORI (SUB) (7)

“Portes giratòries”

L’arribada d’Hilaria a l’hospital fa més tensa la convivència entre Delia i Alberto. No obstant això, es veuen obligats a col·laborar de cara al congrés de cirurgia cardíaca, al qual Cesare ha convidat el bo i millor de la professió. La situació es complica quan Delia descobreix que tot el que creia saber sobre el passat és, en realitat, una mentida.

18:20 : L’ALQUERIA BLANCA (SUB) (7) 

“El retorn de don Anselmo” 

La mare de Raquel s’ha mort. Don Anselmo, destrossat, vol recuperar la seua filla i tindre-la a prop. Decideix passar una temporada a l’Alqueria. Robert i Raquel l’acullen a sa casa. La relació de Paqui amb Ferri continua endavant i tenen la seua primera cita, amb la consegüent sorna d’Empar i Blanca. Tonet descobreix que Xaro, la xica que va portar a Valderreu i amb qui s’ha fet il·lusions, és prostituta.

19:30 : CRÒNIQUES DEL ZOO (SUB) (TP)

“Porc formiguer, meduses i casuaris” 

A València, els cuidadors avisen un especialista per a vore si una femella de porc formiguer està embarassada. Però fer-li una eco no és una tasca fàcil. A Gijón, cal seguir uns protocols molt delicats per a alimentar les meduses i fer que es reproduïsquen. A Fuengirola, comencen a treballar amb una au que recorda els velociraptors de Parc Juràssic, cal tindre molt en compte que els casuaris poden desbudellar una persona d’una patada.

20:00 : LA CUINA DE MORERA (SUB) (TP)

“Llomets de conill en salsa d’anous. Hummus”

Tenim hui dos receptes molt interessants. En primer lloc, cuinarem uns llomets de conill en salsa d’anous molt típics de l’Alt Maestrat, i ho rematarem amb un original hummus de pésols amb formatges. Si açò no desperta la vostra curiositat gastronòmica, la veritat, no sé què podrà fer-ho.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) 

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l’actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : XINO XANO (SUB) (AD) (TP)

“Història d’un mig castallut (Castalla)” 

sorpresa darrere de l’altra: així es pot resumir l’estada de Hu a Castalla. Bé, i que ací no hi ha platja, però tampoc en fa falta.

22:55 : XINO XANO (SUB) (TP)

“Bocairent” 

Bocairent és un poble amb racons de postal i tradicions úniques. Hu Zhao descobrirà la plaça de bous excavada en la roca, les covetes dels moros, el Pou Clar, la Cava de Sant Blai… i aconseguirà ballar amb els Cabolos a la plaça del poble fent fugir a tots els xiquets.

00:05 : XINO XANO (SUB) (TP)

“Altea”

Altea és un poble espectacular ple de gent única. Hu Zhao tindrà l’oportunitat de conéixer artistes reconeguts a tot el món abans de convertir-se’n en un, ja que serà ací on Hu llançarà el seu èxit musical “Zombie dance” acompanyat, ni més ni menys, que per Chimo Bayo.

01:20 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP) 

02:05 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (REP) (TP) 

22-09-2023

 

23-09-2023

 

24-09-2023

També pot interessar-te:

Programació La Ocho Mediterráneo

Les notícies de València