Saltar al contenido

Programación de À Punt

À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

PROGRAMACIÓN

Selecciona el día del que quieres ver la programación.

Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Dilluns

28-10-2019

 

Dimarts

22-10-2019

07:00 LES NOTICIES DEL MATÍ

Presentat per Clara Castelló, per la ràdio i la televisió d’À Punt simultàniament. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00 MÚSICA DE BANDA (TP)

"CIM Santa Cecília de Iàtova".

Certamen Provincial de Bandes 2019.

11:20 ÀPD (TP) (REP) (SUB)

Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors destarifats ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida i recordar amb estima part del passat de RTVV.

12:10 BON DIA BONICA  (12) (SUB)

Anna sembla més integrada que mai al mercat i al barri, però una telefonada podria canviar el seu futur. Ximo la ronda i s’endú un parell de sorpreses. Maite demostra a Carlos que s’ha guanyat una rival de pes i el posa en entredit davant Adolfo. Pilar comença a sentir els efectes del medicament que li administra Estela. recau en la seua misteriosa malaltia, que Colau i Irene atribueixen a la tristesa per la ruptura amb Voro. Estela continua medicant Pilar que, a més, rep una carta anònima que l’acusa d’assassina. Cada vegada més nerviosa, Pilar demana somnífers a la seua cunyada.

13:00 LA GASTRONETA (TP) (REP)

"Xest: gatxamina de llonganissa".

13:25 TERRA VIVA (TP)

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes cada dia.

13:55 À PUNT NTC MIGDIA

Presentat per Victòria Maso i Isabel Sánchez.

15:10 ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que

convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:10 EL PARADÍS DE LES SENYORES (7)

"Com una família"  

Arriba l'últim dia al Paradís per a Teresa. La mort sobtada del pare de Vittorio fa que ella tinga un gest: farà que tot el magatzem estiga prop de Conti.

17:15 ÀPD (TP) (SUB)

Carolina Ferre i la seua colla de col·laboradors ens acompanyaran per a comentar l’actualitat més divertida i recordar amb estima part del passat de RTVV.

18:30 À PUNT DIRECTE (TP) (SUB)

Sonia Fernández i Joan López connectaran en directe amb els diferents punts de l’actualitat valenciana per a saber què passa i disfrutar del millor entreteniment.

20:00  20H NTC

Presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz.

21:55 ASSUMPTES INTERNS (TP)

Programa diari d’humor on Maria Juan i  Pere Aznar fa un repàs diari de l’actualitat

valenciana i de tot el món, amb una mirada divertida, sarcàstica i descarada.

22:45 INOBLIDABLES (TP) (SUB)

“Xodos, L’Alcalatén”

Dels 113 habitants censats el 2018, actualment a Xodos només viuen 43 persones, i 12 més a les masies. Al poble hi ha molt de turisme de cap de setmana lligat al senderisme i al Penyagolosa, sobretot des que fa uns anys es va arreglar la carretera que hi accedeix. Aquest fet fou clau per a revitalitzar el terme, i no només per a afavorir les activitats turístiques.

23:45 GR7 (TP)

"Rutes amb Victòria Maso i Moisés Belloch"

Pel nord abandonem Arteas de Arriba i les comarques de Castelló per a endinsar-nos en la Serrania en una etapa per terres del Túria que ens porta fins a Andilla, en companyia de la cara més visible d'À Punt Notícies Nit, Victòria Maso. Al sud, partim des del campament de Tabarla, a Iàtova, amb el propòsit de fer camí cap al nord per la Foia de Bunyol amb la mirada posada en l'aula de natura de Las Moratillas, la destinació final. En esta etapa Andreu Valor farà ruta amb un heroi anònim acostumat a arriscar la seua vida per a salvar la dels altres, Moisés Belloch.

00:45 ASSUMPTES INTERNS (TP) (REP)

Programa diari d’humor on Maria Juan i  Pere Aznar fa un repàs diari de l’actualitat valenciana i de tot el món, amb una mirada divertida, sarcàstica i descarada.

Dimecres

23-10-2019

0

Dijous

24-10-2019

 

Divendres

25-10-2019

 

Dissabte

26-10-2019

 

Diumenge

27-10-2019

 


También puede interesarte:

Programación La Ocho Mediterráneo

Sígueme en Feedly