À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

PROGRAMACIÓN DE À PUNT DE HOY

13-01-2019

07:00 LA COLLA

 Animació infantil en valencià i en anglés

 

08:00 À PUNT NOTÍCIES MATÍ

 

10:00 ASSUMPTES INTERNS (12) (Rep.)

 

10:45 EL MATÍ À PUNT (12) (SUB.)

Magazín matinal presentat per Clara Castelló

 

13:30 TERRA VIVA (TP)

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.

 

13:55 À PUNT NOTÍCIES MIGDIA      

 

15:10 ATRAPA’M SI POTS (TP)

 Programa concurs diari presentat per Eugeni Alemany.

 

16:00 L’ ALQUERIA BLANCA

 Cap. El biquini (7)

 

Pauline s’encarrega de portar la moda del biquini al poble. A Jaume no li sembla bé que Asun se’l pose, però Robert li farà vore que no passa res. Mentrestant, Don Cipriano i el tio Pep guanyen un trofeu de dòmino que resulta que porta mala sort.

 

17:05 À PUNT DIRECTE (12) (SUB.)

Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre.

20:30 À PUNT NOTÍCIES NIT   

 

21:30 ASSUMPTES INTERNS (12)

Programa diari d’humor on Pere Aznar fa un repàs diari de l’actualitat valenciana i de tot el món, amb una mirada divertida.

 

22:15 AÇÒ ÉS UN DESTARIFO (TP)

Programa d’esquetxos en el que es fa humor d’allò extraordinari que s’amaga darrere de la quotidianitat dels valencians. Aquestes històries es desenvolupen en diferents escenaris i es combinen amb les aventures i desventures de la família Fuster- Fabra.

 

 

22:35 MESTRES I APRENENTS

Cap. Sandra Cervera aprèn a fer una guitarra” (TP)

 

Sabíeu que la cantant Amy Winehouse va compondre el disc Back to black amb una guitarra feta a Gata de Gorgos? Hui, l’actriu Sandra Cervera descobrirà els secrets dels mestres lutiers que la construïren. Per davant, un gran repte: l’aprenenta fabricarà, del principi a la fi, una guitarra i ens regalarà un final de programa ple d’emotivitat.    

 

23:20 CUINERES I CUINERS (TP)

Raúl Resino (SUB)

 

Sèrie documental sobre els millors cuiners valencians. Presentat per Ricard Camarena. El cuiner de Benicarló rep Ricard Camarena per a presentar-li tot el seu món, marcat pel potencial de la carxofa i el seu amor per la mar. Junts gaudeixen d’un dia de conversa a Peníscola, menjant el deliciós arròs Calabuig en una jornada de cinema._

 

00:10 SÈRIE: STARGATE

Cap. Forat de cuc extrem (12)