Saltar al contenido

À Punt

À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

PROGRAMACIÓN DE À PUNT DE HOY

19-06-2019

07:00 LA COLLA

Animació infantil en valencià i en anglés09:00 ATRAPA’M SI POTS (TP) (REP)

10:00  CANTANT AL COTXE (TP) (REP)

“MARIA JUAN”

10:45  EL MATÍ À PUNT (12) (SUB)

Magazín matinal que posa l’accent en la informació més pròxima, l’actualitat i l’entreteniment de la mà de Clara Castelló i el seu equip. Política, consum, salut, divulgació científica… Tots els temes d’interés per a la societat valenciana tenen un lloc en “El matí À Punt”.

13:25  TERRA VIVA  (TP)

La nostra gent i el nostre entorn. Llauradors, artesans, vinaders, pescadors i aquells que estimen la natura seran els protagonistes del programa cada dia.

13:50 À PUNT NOTÍCIES MIGDIA INCLOU MASCLETÀ ALACANT

Presentat per Rosa Romero i Isabel Sánchez

15:15  ATRAPA’M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.

16:10 L’ALQUERIA BLANCA (7) (SUB)

“La festa de Buda”

Els hippies organitzen una festa per a tots els joves del poble. Tomàs, Sento i Tonet, cansats de la petulància de Ramon, decideixen fer-li una broma. L’arribada d’un telegrama dels nord-americans trastocarà tots els plans del taller. Emili confessa a Don Joaquim que la seua situació econòmica és crítica i no pot seguir assumint els costos de l’empresa.

17:30  À PUNT DIRECTE (12) (SUB)

Magazín de vesprada presentat per Carolina Ferre. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT

Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja

21:30 CANTANT AL COTXE (TP)

Hui els nostres concursants lluitaran pel premi de 1000 euros recorrent els carrers de Benidorm acompanyats de la cantant REBECA i la vila de El Campello de la mà del  cantant MIQUEL GIL.  

22:40 CARTES EN JOC (TP) (SUB)

“El millor arròs al forn de la costera”

Quin és el secret per a fer el millor arròs al forn de la Costera? El xef Jordi Garrido viatja a la comarca on va nàixer per a desvetlar la incògnita. Allí, tres cuiners autòctons defensaran aquesta recepta clàssica però també amb moltes interpretacions. El debat està damunt de la taula.

00:00 CARTES EN JOC (TP) (REP)

“Millor restaurant d’arrosos d’autor de l’Alacantí”

Cartes en Joc té com a objectiu buscar el millor arròs d’autor de l’Alacantí. Amb Jordi Garrido, coneixerem els arrossos dels germans  Rocío i Moncho, a Casa Riquelme. La cuina tradicional de Pepa i Asun, al Gastrobar Chimenera. I Esther i Joaquín ens mostraran la innovació alacantina de Baeza & Rufete._

01:15 CINEMA: L’OVIDI, EL MAKING OF DE LA PEL.LÍCULA QUE MAI ES VA FER (SPAIN 2016) (12)

De Vicent Tamarit amb Eduard Fernández i Rosana Pastor

Un fals making of que ens descobrix el cantant, actor i poeta alcoià Ovidi Montllor des del

punt de vista d’un actor, Eduard Fernández, i d´una directora, Rosana Pastor, que estan preparant-se per a fer un film sobre la seua vida. Al llarg del procés, conversaran amb persones importants per a l´Ovidi, entre les quals destaquen Toni Miró, Toti Soler, Toni Xuclà, Marta Molins i les seues filles, Helena i Jana Montllor. Eixe camí durà l´Eduard i la Rosana a conéixer l´Ovidi més enllà del personatge públic.

 


Te puede interesar:

Programación La Ocho Mediterráneo

error: Content is protected !!