Saltar al contenido

À Punt

À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

PROGRAMACIÓN DE À PUNT DE HOY

22-08-2019

07:00  LA COLLA, (TP)                

09:55  MISSIONS SALVATGES, (TP)   

«Gos salvatge i hiena»

de KOSTER HANNÉ

Marlice rep la teleonada d’un granger que té 2 gossos salvatges que guarda en una antiga granja. Rudie i ella volen per a recollir-los. Allí Rudie els seda per al curt vol de retorn a Naankuse. _Després, volen a Neuras, reserva privada de caça on les hienes marrons estan augmentant. Això els brinda a Rudie i Marlice l’oportunitat ideal per a estudiar aquests esquius carnívors

10:15  MASCOTES EXEMPLARS, (TP)

Canada, 2017 de LILLIE LAURA, MARINO SARA     

Hui presentem dos nous casos: Una golden retriever anomenada Bella ajuda una dona amb dolor crònic a gaudir de la vida novament. Un antic cavall de caça anomenat Max s’uneix a una xiqueta de nou anys que té síndrome alcohòlica fetal i l’ajuda a prosperar emocionalment i físicament    

10:40 À PUNT DIRECTE ESTIU (SUB.) (REP)

Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.         

13:00  LA GASTRONETA, (TP)  

«Benidorm: sardines amb tomaques.»

Al volant de la gastroneta, el cuiner Lluís Penyafort recorre la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de conéixer la gastronomia de cada poble i les seues peculiaritats. Hui visitem Benidorm on cuinarem sardines amb tomaques de colors i herbes.       

13:20TERRA VIVA, (TP)   (REP)

A Benicarló, Enric Navarro ens mostra la gran activitat agrícola que desenvolupen i que ha convertit la zona en el referent d’aquest sector en la província de Castelló. A Xàbia, sabrem per què els velers que fondegen davant les cales s’han d’enganxar a unes boies ecològiques en compte de calar l’àncora, i farem turisme agrícola a Atzeneta.

13:55  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA                    

Presentat per Rosa Romero i Isabel Sánchez.            

14:50  CHECK-IN HOTEL, (7) (SUB.)    

Un hotel de cinc estreles prop d’una platja de la Comunitat Valenciana és l’escenari d’un gran nombre de situacions divertides.    

15:15  ATRAPA’M SI POTS, (TP)           

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany.   

16:15  L’ALQUERIA BLANCA, (7) (SUB)

«La gran prova de Tonet»

Xaro torna a L’Alqueria Blanca en busca de l’ajuda i de la protecció de Tonet. L’arribada de la seua proxeneta posa en perill la seua vida. Jaume està decidit a seguir els passos de son pare i fer-se càrrec de la Pedrera i de la cooperativa. Després de patir un xicotet atac en el capítol anterior, Blai rep la visita de Diego buscant una reconciliació definitiva. Ferri s’assabenta de que Tommy i Fina estan junts.        

17:30 À PUNT DIRECTE ESTIU, (SUB)

Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.

19:40  ELS BIBLIOTECARIS, (7)

«Els bibliotecaris i el bosc desencantat»

United States, 2017 de DEAN DEVLIN amb BOOTH LINDY (CASSANDRA), HARLAN KIM JOHN (EZEQUIEL), KANE CHRISTIAN (JAKE), ROMIJN REBECCA (EVE BAIRD), LARROQUE JOHN (JENKINS), WHILE NOAH (FLYNN).

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT   

Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.    

21:15 CANTANT AL COTXE, (TP)

 «Amb Amàlia Garrigós»

 Hui el nostre cotxe recorre els carrers de Sogorb. Mara i Pau venen a concursar des de València i Picanya per a cantar al cotxe i aconseguir els 1.000 euros de premi. La periodista Amàlia Garrigós serà la nostra convidada especial.

21:50 CANTANT AL COTXE, (TP)

“Amb Lory Money»

Hui el nostre cotxe recorre els carrers d’Altea. Nerea i Ana venen a concursar des de Castelló i Onda per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. El raper senegalés Lory Money serà el nostre convidat en el cotxe.

22:25 ELS MOSQUETERS, (12) (SUB.) (AD.)

United Kingdom, 2014 de HAYNES TOBY amb BURKE TOM(ATHOS), CABRERA SANTIAGO (ARAMIS), CHARLES HOWARD (PORTHOS), PASQUALINO LUKE (D’ARTAGNAN), CAPALDI PETER (CARDENAL RICHELIEU), DOWLING ALEXANDRA (REINA ANA), GAGE RIAN (REY LUIS), KARI TAMLA (CONSTANZA), McCOY MIMIE (MILAIDY), SPEER HUGO (TREVILLE).

La cosina del rei escortada pels mosqueters pateix una emboscada mentre viatja de Màntua a Suècia per a casar-se. Aquest matrimoni és un acord polític molt avantatjós per a França. Altres figures importants de la cort també estan en perill.

23:20 ELS MOSQUETERS, (12)  (SUB.)

United Kingdom, 2014

de HAYNES TOBY amb BURKE TOM(ATHOS), CABRERA SANTIAGO (ARAMIS), CHARLES HOWARD (PORTHOS), PASQUALINO LUKE (D’ARTAGNAN), CAPALDI PETER (CARDENAL RICHELIEU), DOWLING ALEXANDRA (REINA ANA), GAGE RIAN (REY LUIS), KARI TAMLA (CONSTANZA), McCOY MIMIE (MILAIDY), SPEER HUGO (TREVILLE).

Porthos descobreix la veritat sobre el seu parentiu i qüestiona les seues lleialtats. Els mosqueters tenen sospites sobre la nova família de Porthos.

00:20 FENÒMENS DE LA NATURALESA, (7)

«L’home dels llamps»

United States, 2013 de MATT FLETCHER, amb BIR CYNTHIA, HARCOTT TYLER, RICHARDS AUSTIN.

Austin Richards és un científic boig que entén els llamps més bé que ningú i ha construït una màquina que aprofita el poder que tenen per a disparar un raig a un objectiu. Tyler es trobarà amb un altre científic per a demostrar-ho.

00:45 FENÒMENS DE LA NATURALESA, (7)

«L’eclipsi humà»

 United States, 2013 de MATT FLETCHER, MATT FLETCHER, amb BIR CYNTHIA, HARCOTT TYLER, RICHARDS AUSTIN.

Justin Louchart pot ser cec, però domina l’habilitat del flaix sonar, que li permet localitzar objectes en qualsevol entorn. Tyler s’uneix a Justin en un entorn de Colorado per a posar a prova les seues habilitats d’ecolocalització.

01:10 UN MÓN ESTRANY, (7)

«Apocalipsi aviaria»

Netherlands, 2016 de BICKERTON LARA

Bombes de gel, sons alienígenes, una apocalipsi d’ocells, gripaus que esclaten… En aquesta emocionant sèrie, el presentador Alex Hannaford viatja pel món per a investigar alguns dels fenòmens més estranys dels nostres temps. En cada episodi ha d’examinar l’evidència, reunir-se amb testimonis oculars i cridar els científics per a tractar d’esbrinar si aquests fenòmens són genuïns, i tenen una explicació racional.


También puede interesarte:

Programación La Ocho Mediterráneo