Programación de À Punt

À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación diaria de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana, los programas de hoy, mañana y siguientes días componiendo la programación semanal de esta cadena de televisión. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

  • Dilluns
  • Dimarts
  • Dimecres
  • Dijous
  • Divendres
  • Dissabte
  • Diumenge

13-05-2024

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05 : BON DIA, BONICA (SUB) (12) 

Davant la negativa de Joan d’obrir la parada, Remei decideix anar a treballar. La commiseració de la resta incomoda Remei i és Voro qui la consola. Per a Anna el consol arriba de la mà de Carlos, que s’aprofita del moment de debilitat més del que deuria. Sílvia i Tono rescaten la seua amistat, però ell no tardarà a decebre-la.

10:30 : NEGOCIS DE FAMÍLIA (SUB) (7)

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides...

11:00 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (TP)

"Almoines, Caudiel, València-Vivers, Banyeres"

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:45 : ELS MOSQUETERS (SUB) (AD) (12)

Aramis fa tot el possible per a protegir a una jove mare i al seu xicotet fill mentre el rei es reuneix amb la seua mare en cerns, Marie de Mèdici.

12:40 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Recuperar la normalitat" 

Entrarem al Bioparc de València per acompanyar Ooni, un cocodril nan, a la seua primera revisió mèdica. L’equip de cuidadors s’ha d’organitzar molt bé perquè la captura i la solta d’este potent animal siga segura i ningú es faça mal. Després, anirem a classe d’educació canina amb Hartxa, l’última a arribar a una família de gosses molt tranquil·la fins que ella ha arribat. Per últim, coneixerem Queen, una conilla que ha sigut mare per segona vegada, i l’acompanyarem al veterinari per a comprovar que no hi ha complicacions en el seu postpart.

13:10 : LA VIA VERDA (SUB) (TP) 

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:30 : ALTA TENSIÓ (SUB) (TP)

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:25 : SOM DE CASA 

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Mabel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00 : TRES DE CASA (SUB) (7) 

Som de casa, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervindran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : ZOOM (SUB) (12)

“Eurovisió 2024”

Enguany el Festival d’Eurovisió tornarà a tindre sabor valencià. Nebulosa, el duo d’Ondara format per Mark Dasousa i Mery Bas, seran els encarregats amb la seua cançó Zorra de representar a Espanya. Zorra complix els requisits per a guanyar el festival?, és una cançó eurovisiva? La polèmica ha acompanyat Zorra des del moment en què va ser nomenada guanyadora del Benidorm Fest. Amb una lletra que no ha deixat indiferent a ningú, ha generat un intens debat sobre la utilització d'esta paraula. És una cançó inapropiada i ofensiva? O té una lletra reivindicativa que parla del alliberament i empoderament de la dona? Himne feminista o insult?

23:05 : ZOOM (SUB) (12) (REP)

"La bombolla dels festivals" 

Al llarg d’un any, a Espanya se celebren més del 1.000 festivals de música. Hi ha massa festivals? N’hi ha públic per a tots? Es tracta d’una bombolla a punt d’esclatar? De totes les comunitats autònomes, la nostra és la que més festivals acull. Darrere d’una façana d’alegria i diversió, els festivals de música amaguen aspectes foscos. Per exemple, la prohibició d’entrar menjar i beguda als recintes, qüestió que han denunciat associacions de consumidors com Facua.

00:15 : HOMENATGES (TP)

"Miquel Ambrosio, "Ambrós" (Albuixec, 1913 - 1992)"

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Miquel Ambrosio, "Ambrós" (Albuixec, 1913 - 1992), el dibuixant amb una carrera llarga i brillant durant la qual va crear sèries d'historietes inoblidables com ara “El jinete fantasma”, “Chispita”, “El corsario de Hierro” i, sobretot, el personatge pel qual ha passat a la història: “El capitán Trueno”.

01:00 : HOMENATGES (TP)

"Julio Palau, "Juliet d'Alginet" (Alginet, 1925 - 2015)"

Homenatges és una aproximació emotiva sobre un personatge il·lustre valencià, mitjançant un recull de testimonis de familiars, amics, etc. Hui: Julio Palau, “Juliet d’Alginet” (Alginet, 1925 - 2015). Diuen que l'era moderna de la pilota valenciana comença amb Juliet, el jugador més tècnic, el que millor es col·locava i el que amb més amor propi defenia cada quinze com si fóra l'últim de la seua carrera.

01:40 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

02:35 : ATRAPA'M SI POTS (TP)

14-05-2024

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB) 

L’actualitat en els matins d’À Punt amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi.

10:05 : BON DIA, BONICA (SUB) (12)

Anna té clar que la seua caiguda en braços de Carlos no significa una marxa enrere en la ruptura, però ell no pensa el mateix. Sílvia té tres propostes: Tono li proposa que el perdone; Nuri, un treball, i Berta, que compartisca el pis amb ella. Joan li demana a Pilar que l’ajude a buscar qualsevol escletxa legal amb què poder vendre la fruiteria abans que complisca el termini estipulat per la llei.

10:30 : NEGOCIS DE FAMÍLIA (SUB) (7)

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides... 

11:05 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (TP)

“Vallada, Guardamar del Segura, Quatretondeta"

Els convidem a fer un viatge a partir d'imatges antigues. Un retrocés en el temps per a conèixer racons ara inexistents. Ciutats Desaparegudes solca els carrers, places i indrets que han forjat i forgen la nostra identitat. Una necessària reflexió sobre qui vam ser, com vam ser, qui som i qui volem arribar a ser en un futur.

11:50 : ELS MOSQUETERS (SUB) (AD) (12)

Els Mosqueters ajuden a salvar a una dona condemnada a mort per bruixeria, mentre que un misteriós enviat papal de Roma fa tot el possible per a detindre'ls.

12:45 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Qüestió d’edat"

Ens n’anem fins a Pedralba per a practicar un esport de molta velocitat, el múixing, amb Tanque i Torpe, dos peluts joves i energètics que tiren del patinet conduït per la seua humana. Després visitarem la consulta de l’oftalmòleg veterinari, Eduardo Huguet, on We-We, un dels lèmurs més majors del món, passarà la revisió de la seua operació de cataracta. Per a finalitzar, a la Llosa, coneixerem Blanqueta, l’únic ànec blanc de la bandada de collverds del parc del Xop.

13:20 : LA VIA VERDA (TP) 

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:30 : ALTA TENSIÓ (TP) 

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:25 : SOM DE CASA (SUB) 

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Mabel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat

20:00 : TRES DE CASA (SUB) (7) 

Som de Casa, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervindran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : MEMENTO MORI (SUB) (AD) (18)

L’inspector Sancho havia demanat el trasllat de Valladolid quan apareix el cos mutilat d’una jove amb un poema a la boca. Poc imagina que s’enfronta a un Augusto, un sociòpata perillós i impredictible.

23:35 : DESENTERRATS (SUB) (AD) (16)

El repartidor que subministra al sanatori arriba acompanyat d'un col·lega que creu reconèixer Natàlia i Helena, un descobriment que les posarà en greu perill. Albert perd el control quan s'assabenta que Raquel ha sigut acusada de manipular un cadàver en el dipòsit de cadàvers. Samuel tracta d'evitar que s'entregue a la policia.

01:30 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

02:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP)

15-05-2024

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB

L’actualitat en els matins d’À Punt amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi. 

10:05 : BON DIA, BONICA (SUB) (12)

Anna viu la decepció de no poder trobar treball i la pressió de Carlos. Anna pren una decisió radical i se’n va a València. Quan hi arriba coincideix, sense saber-ho, amb algú que marcarà el seu futur. Xavi està convençut que Cesca es farà la liposucció i, per evitar-ho, decideix acceptar el repte i fa règim. Berta fa malabars per a resoldre les seues carències i posa Voro en un compromís.

10:30 : NEGOCIS DE FAMÍLIA (SUB) (7) 

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides... 

11:05 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)

"Alpont, Almassora i el fotògraf Óscar Vaillard"

En este capítol de Ciutats Desaparegudes viatgen per les aldees d'Alpont (els Serrans) i Almassora (la Plana Alta) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar les imatges del treball del fotògraf Óscar Vaillard.

11:40 : ELS MOSQUETERS (SUB) (AD) (12)

El rei crida a una competència entre els mosqueters i els guàrdies rojos per a provar quin regiment és més fort, la qual cosa li dóna a D’Artagnan l'oportunitat de provar-se a si mateix.

12:40 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Celebrant la vida"

Enguany, el conill és el protagonista del calendari xinés i per això ens n’anirem a descobrir amb Osito i Nevat què els agrada, quines cures necessiten i com protegir-los dels riscos per al seu benestar. A més, entrarem en quiròfan amb Europa per a practicar-li una laparoscòpia del renyo i, per últim, coneixerem Fosca, una gata feral que està en acollida fins que trobe una família adoptiva definitiva.

13:20 : LA VIA VERDA (TP)

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP) 

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:30 : ALTA TENSIÓ (TP) 

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:25 : SOM DE CASA

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00 : TRES DE CASA (7) 

Som de casa, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervindran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (TP)

"República Txeca"

Ruta per la República Txeca de la mà de la reportera Cristina Orts que visitarà, entre altres llocs, diversos balnearis del segle XIX: el termalisme és part de la cultura txeca i les seues aigües curatives tenen fama mundial.

23:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Platges de Filipines"

Viatgem fins a Palawan, una de les illes Filipines: una destinació perfecta per als qui busquen connectar amb la naturalesa, gaudir de platges de gran bellesa i explorar paisatges espectaculars.

00:15 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Nuremberg"

Viatgem a Nuremberg, la segona ciutat de l'estat alemany de Baviera. Nuremberg és famosa per la seua arquitectura de conte de fades i per la seua gastronomia, basada en el porc i la cervesa.

01:15 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:10 : ATRAPA'M SI POTS (TP) (REP)

16-05-2024

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB

L’actualitat en els matins d’À Punt amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d'anàlisi. 

10:05 : BON DIA, BONICA (SUB) (12)

Anna viu la decepció de no poder trobar treball i la pressió de Carlos. Anna pren una decisió radical i se’n va a València. Quan hi arriba coincideix, sense saber-ho, amb algú que marcarà el seu futur. Xavi està convençut que Cesca es farà la liposucció i, per evitar-ho, decideix acceptar el repte i fa règim. Berta fa malabars per a resoldre les seues carències i posa Voro en un compromís.

10:30 : NEGOCIS DE FAMÍLIA (SUB) (7) 

El Olvido és un hotel rural situat en una extensa finca propera a Dénia, objecte de múltiples interessos i especulacions. Arran de la seua herència, s'hi crea tot un còctel de situacions i sentiments que guiaran la vida i els somnis dels seus habitants: amor i odi, gelosia, embolics amb pinzellades d'humor, sospites i mentides... 

11:05 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)

"Alpont, Almassora i el fotògraf Óscar Vaillard"

En este capítol de Ciutats Desaparegudes viatgen per les aldees d'Alpont (els Serrans) i Almassora (la Plana Alta) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar les imatges del treball del fotògraf Óscar Vaillard.

11:40 : ELS MOSQUETERS (SUB) (AD) (12)

El rei crida a una competència entre els mosqueters i els guàrdies rojos per a provar quin regiment és més fort, la qual cosa li dóna a D’Artagnan l'oportunitat de provar-se a si mateix.

12:40 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Celebrant la vida"

Enguany, el conill és el protagonista del calendari xinés i per això ens n’anirem a descobrir amb Osito i Nevat què els agrada, quines cures necessiten i com protegir-los dels riscos per al seu benestar. A més, entrarem en quiròfan amb Europa per a practicar-li una laparoscòpia del renyo i, per últim, coneixerem Fosca, una gata feral que està en acollida fins que trobe una família adoptiva definitiva.

13:20 : LA VIA VERDA (TP)

El territori, les seues característiques, orografia, hidrografia i meteorologia determinen l’estil de vida i la forma de relacionar-se amb l’entorn de les persones que l’habiten. De dilluns a divendres, ‘La via verda’ mostra, acosta i explica la realitat que ens envolta com a persones que vivim a la Comunitat Valenciana: què cultivem, quines espècies vegetals i animals conviuen amb nosaltres, com canvia l'entorn amb el canvi climàtic, com frenem l'escalfament global... Informació útil, de proximitat, sostenible i de quilòmetre 0, presentada per Mathies Muñoz.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l'actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d'À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l'actualitat esportiva. L'emissió s'ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d'À Punt.

15:25 : ATRAPA'M SI POTS (TP) 

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l'espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:30 : ALTA TENSIÓ (TP) 

Nelo Gómez presenta el concurs que ha il·luminat milions d’espectadors amb panells, en què, si dones la resposta correcta, il·lumines una bombeta, i si no, pots fer-la esclatar! Cada dia, quatre concursants es posen a prova per a aconseguir el pot del programa.

17:25 : SOM DE CASA

Magazín d’À Punt presentat per Ximo Rovira i Màbel Martí. Cada vesprada obrirem les tres portes de la nostra casa per a rebre la visita de persones, conegudes i anònimes, que tinguen alguna història interessant a contar-nos. A més, els col·laboradors ens sorprendran cada dia, alhora que els reporters recorreran la Comunitat Valenciana per a acostar-nos a l'actualitat.

20:00 : TRES DE CASA (7) 

Som de casa, obri un espai de tertúlia on es debatran temes de l’actualitat social. Parlarem amb les veus protagonistes i, a més, cada dia intervindran dos experts per a aportar la seua opinió al voltant del tema a tractar.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l'actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (TP)

"República Txeca"

Ruta per la República Txeca de la mà de la reportera Cristina Orts que visitarà, entre altres llocs, diversos balnearis del segle XIX: el termalisme és part de la cultura txeca i les seues aigües curatives tenen fama mundial.

23:00 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Platges de Filipines"

Viatgem fins a Palawan, una de les illes Filipines: una destinació perfecta per als qui busquen connectar amb la naturalesa, gaudir de platges de gran bellesa i explorar paisatges espectaculars.

00:15 : VALENCIANS AL MÓN (SUB) (AD) (TP)

"Nuremberg"

Viatgem a Nuremberg, la segona ciutat de l'estat alemany de Baviera. Nuremberg és famosa per la seua arquitectura de conte de fades i per la seua gastronomia, basada en el porc i la cervesa.

01:15 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:10 : ATRAPA'M SI POTS (TP) (REP)

17-05-2024

 

18-05-2024

12-05-2024

07:00 : CERTAMEN INTERNACIONAL DE BANDES 2018 (TP)

"Unión Musical Pozuelo de Alarcón (Madrid) - Secció Segona"

Intervenció de la Unión Musical Pozuelo de Alarcón (Madrid) durant la seua participació a la secció Segona del Certamen Internacional de Bandes de Música de l'any 2018.

07:55 : MISSA D’INFANTS I PRÈVIA TRASLLAT MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS (TP)

Missa d’Infants des de l'altar de la Basílica de València, un dels actes religiosos més multitudinaris en honor a la Mare de Déu dels Desemparats i que conta també amb la participació de corals juvenils.

10:25 : TRASLLAT DE LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS (SUB) (TP)

Retransmissió del trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de la Comunitat Valenciana. Ferran Cano, Ampa Caballero i Baltasar Bueno faran els comentaris del trasllat de la imatge pelegrina des de la Basílica fins a la Catedral de València per la porta dels Ferros. Amb les connexions dels reporters Berta Báidez, Carles Navarro i Claudia Argent.

11:00 : ALBINEGRES (TP)

Audiovisual que camina entre la ficció i el documental sobre la història del Club Esportiu Castelló amb motiu de la celebració del seu centenari l'any 2022. Una sèrie d’entrevistes i d'encontres entre protagonistes ficcionats ens conviden a conèixer la història del club.

11:55 : LA FINESTRA ESPORTIVA (TP)

"CE Castelló - UE Eivissa"

À Punt Mèdia ofereix en directe, des de l’Estadi de Castàlia, el duel entre el CE Castelló i la UE Eivissa, corresponent a la 36ena jornada del grup segon de la Primera RFEF. Una vegada aconseguit el gran objectiu de l'ascens a la Segona Divisió A, Castàlia viurà este enfrontament com una festa. En l'estrictament esportiu, el conjunt dirigit per Dick Schreuder es trobarà amb un Eivissa que tracta d'assegurar la seua plaça de promoció d'ascens a la categoria de plata

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

L'espai informatiu de migdia dels serveis informatius d’À Punt amb Victoria Maso.

15:15 : ANIMALADES, UN MÓN BESTIAL (SUB) (TP)

"Observació animal" 

Assistim a un taller de pintura amb els gats de La Fábrica de Huellas com a models. L’observació de la seua mirada és la font d’inspiració de les alumnes. Coneixem dos ovelles acabades de nàixer en el si d’una família multiespècie molt ben avinguda i acabem visitant tres gossos que viuen en tres règims distints: en una protectora, en una casa d’acollida i en adopció definitiva.

15:45 : ELS MISTERIS DE LOLITA (SUB) (AD) (12)

"Mar negra"

Les vacances de Lolita i Danilo a Egipte es posposen a causa d'un accident tràgic ocorregut a la mar. Però des de les primeres troballes, Lobosco comprén que alguna cosa no quadra.

17:30 : EL CREUER DEL MISTERI (12) 

United States, 2013, 79 min. de BARR DOUGLAS amb HARRISON Les detectives Alvirah i Regan assisteixen a un creuer on es presenta la novel·la de la mare de Regan quan es produeix un crim a bord. Les joves intentaran resoldre un misteri digne d’Agatha Christie.

18:55 : LA FINESTRA ESPORTIVA (TP)

"València Basket - Perfumerías Avenida de Salamanca" 

À Punt Mèdia ofereix en directe, des del pavelló de la Font de Sant Lluís, el segon partit de la gran final de la Lliga Endesa Femenina, que enfronta al València Basket davant el Perfumerías Avenida de Salamanca. Després del triomf aconseguit el passat dijous, el conjunt taronja es troba a només un pas de poder aconseguir el títol de la Lliga Endesa per segona vegada de forma consecutiva i signar, a més, un triplet històric. 

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB)

L'espai informatiu de la nit dels serveis informatius d’À Punt amb Victoria Maso.

22:00 : L'ALQUERIA BLANCA (SUB) (AD) (7)

"Males notícies" 

Tonet rep la nota de l'examen del COPIP. L’actor José Luis López Vázquez arriba al poble. S'acosta el dia de la gran partida Xavi-Eusebio. Raquel informa a Robert que sap que va tindre una trobada amb Elena.

22:40 : L'ALQUERIA BLANCA (SUB) (AD) (7)

"Revenja"

S’anuncia la destitució d'Alfons Ortí com a president de la Diputació d’Alacant. Robert i Raquel sospiten que el motiu té a veure amb el seu suport a Blanca. Xavi juga la revenja contra Eusebio. José Luis López Vázquez es guanya la simpatia dels veïns i veïnes de L’Alqueria.

23:20 : LA SALA (SUB) (AD) (16)

"La rana y el escorpión" 

La caiguda en picat de Luis fica Yago en més d'un problema. Han desaparegut algunes proves del magatzem de la comissaria i tot apunta que Luis és el responsable. Yago tracta de cobrir-lo però tot es complica quan mor una de les persones més importants en la vida de l'inspector.

00:20 : LA SALA (SUB) (AD) (16)

"Fantasma sin huella" 

Yago compleix una condemna d'arrest domiciliari, però això no li impedeix continuar investigant la mort de Marga. Amb l'ajuda de Luis, descobreix que darrere de tot hi ha un cas de corrupció política a gran escala. Yago no deixarà d'estirar del fil fins a descobrir l'autèntic culpable, fins i tot encara que això li afecte la relació amb Lola.

01:10 : GRANS VIATGES AMB TREN (TP)

"Tunísia" 

El protagonista s'acosta a Tunísia des del sud, amb la ciutat de Tozeur, l'última estació a les portes del desert, un paradís per als caçadors de pedres.

02:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:55 : ANIMALADES (TP) (REP)


También puede interesarte:

Programación La Ocho Mediterráneo

Las noticias de València

Subir