À Punt

Cada día ponemos a vuestra disposición la guía de la programación diaria de televisión de À Punt, la televisión pública valenciana, los programas de hoy, mañana y siguientes días componiendo la programación semanal de esta cadena de televisión. Las noticias de los informativos de la mañana, tarde y noche. Las series, los documentales, los programas de humor, concursos y deportes.

PROGRAMACIÓN À PUNT

Selecciona el día del que quieres ver la programación.

25-09-2023

 

26-09-2023

 

27-09-2023

 

28-09-2023

 

29-09-2023

07:00 : LES NOTÍCIES DEL MATÍ (SUB)

L’actualitat en els matins d’À Punt Mèdia amb Òscar Martínez. En directe, de dilluns a divendres, de 7:00 a 10:00 del matí. Actualitat, participació ciutadana, oratge, trànsit, esports, entrevistes i tertúlia d’anàlisi.

10:00 : LA GASTRONETA EN RUTA (TP)

«Riba-roja de Túria: verdures al forn amb romesco» 

Miguel Navarro, hoteler i restaurador de Riba-roja de Túria, pujarà a La Gastroneta de Lluís Penyafort per a ajudar-lo a cuinar verdures al forn amb romesco de nyora i oli d’alfàbega. Però abans, Lluís haurà de fornejar les verdures i ho farà al mític forn de llenya de Vicente Guardiola, obert des del 1822.

10:30 : GRANS VIATGES AMB TREN (TP)

«Zimbàbue – Zàmbia»

A Àfrica, el protagonista descobreix trens de passatgers que creuen la sabana. En una reserva, enmig de lleons, girafes i zebres, coneix un metge que utilitza mètodes tradicionals com semen de mandril per a elaborar els seus remeis. El viatge continua fins a la frontera entre els dos països, separats per les famoses cataractes Victòria, les més belles del món..

11:25 : GORMANDIA (TP)

«Valor i a l’arròs»

Recorregut pels pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana a la recerca dels gormands que es reuneixen al voltant d’una taula per a gaudir d’un bon dinar entre amics.

11:55 : CIUTATS DESAPAREGUDES (SUB) (AD) (TP)  

«Gàtova, Ibi, Luis Lluch Garín, Dolores, Llíria i Clubs de futbol»

En este capítol viatgen per Gàtova (el Camp de Túria) i Ibi (l’Alcoià) i dediquen una part a recuperar fotografies antigues de l’advocat i polític Luis Lluch Garín. I viatgen per Dolores (el Baix Segura) i Llíria (el Camp de Túria) i també, en la part final, dediquen una part a recuperar fotografies antigues de clubs de futbol.

13:00 : SOCARRATS (SUB) (TP)

Sèrie d’esquetxos d’humor que mostren de forma irònica i corrosiva els recorreguts de dues famílies, els Palau i els Furió, a més d’altres personatges que pul·lulen al seu voltant.

13:30 : DE MAR I BANCAL (SUB) (TP)

«Ruta campestre»

Aprenem a fer formatge curat amb Jordi, el nostre pastor de Xert. A pocs quilòmetres de distància, a Morella, rebem la visita especial d’Amaia i Idoia, les filles de Joel i Miriam. Nando ens mostra com s’ha de pelar l’arròs i ens parla de les seues varietats. I a Guardamar del Segura fem una ruta amb els gossos.

14:00 : À PUNT NOTÍCIES MIGDIA (SUB)

Cita diària amb les notícies més importants de la jornada. Repàs complet a l’actualitat, que des de tots els punts del territori acosten els equips d’À Punt Notícies. Programa que condueix Marta Ventura, amb Isabel Sánchez al davant de l’actualitat esportiva. L’emissió s’ofereix amb llengua de signes pel canal en línia del web d’À Punt.

15:40 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (TP)

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Òscar Tramoyeres.

16:40 : TORNAR A CASA (SUB) (AD) (12)

«Una vida d’amaga»

Ren continua distant amb Sarah des de la revelació que la criatura que esperen és de George. Després que les amenaces de Regina van massa lluny, ella es retira a la granja, però continua sent perillosa. Anna li conta a Olivia com és d’infeliç.

17:30 : CUORI (SUB) (7)

«L’elecció de Mosca»

Hi ha un nova pacient, Margherita Bottai. Després d’una discussió amb el seu marit, pateix un infart i, malgrat l’èxit de l’operació, el seu estat continua sent crític. Delia improvisa una tècnica que va veure a Houston i es responsabilitza de qualsevol error.

18:30 : L’ALQUERIA BLANCA (SUB) (7)

«Viatge sense retorn»

Paqui i la resta de dones preparen per a Empar una festa sorpresa d’aniversari, ja que ella no sembla molt disposada a celebrar res, perquè no està d’humor. Teresa i don Joaquim consoliden la seua relació a poc a poc. Robert i Raquel ténen problemes des de l’arribada de Pauline. Don Miquel, don Cipriano i el tio Pep es fan una revisió mèdica, perquè estan preocupats per l’alcalde.

19:50 : CRÒNIQUES DEL ZOO (SUB) (TP)

«Dragó de Komodo, peixos i damalisc

A Fuengirola, Mili vol donar-li una cabra sencera al dragó de Komodo, però per a fer-ho, ho ha de consultar amb el director, perquè despertarà l’instint depredador del dragó. _A l’aquari de Gijón, nous peixos dels llacs africans portaran de cap els cuidadors. _A València, una femella torta de damalisc, està a punt de donar a llum. Però el que no tenen clar els cuidadors és si Pirata, que no tingué l’atenció de sa mare, sabrà cuidar la cria ni si sobreviurà als seus veïns de sabana.

20:20 : LA CUINA DE MORERA (SUB)

«Abadejo confitat i Fulles de parra farcides» 

Hui a La cuina de Morera rebem la visita del xef Pedro Salas, del restaurant Arre de Castelló de la Plana, que ens cuinarà un fantàstic abadejo confitat amb guisat de morro. Després, Jordi i Ana prepararan unes fulles de parra farcides.

21:00 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) 

Rosa Romero i Àlex Sanjaime condueixen aquest espai informatiu, que repassa els titulars que deixa la jornada, sempre en clau valenciana. Un recorregut per l’actualitat del dia amb les claus per a interpretar-la.

22:00 : “BERLÍN 36” (Alemanya, 2009) (SUB) (AD) (12)

De Kaspar Heidelbach, amb Karoline Herfurth, Sebastian Urzendowsky i August Zirner.

Els dies previs als Jocs Olímpics de 1936, el destí de l’atleta de salt d’alçada Gretel Bergmann està en joc, ja que es decideix si una atleta jueva pot formar part o no de l’equip olímpic alemany.

23:35 : “HEADHUNTERS” (Noruega, 2011) (SUB) (16)

De Morten Tyldum, amb Nikolaj Coster-Waldau, Aksel Hennie i Synnove Macody Lund.

Roger és un caçatalents noruec que viu en una idíl·lica casa de camp amb la seua dona Diana, la bella propietària d’una galeria d’art. Viuen molt per damunt de les seues possibilitats, i aquest ritme és gràcies al robatori d’obres d’art. En la inauguració d’una galeria, la seua esposa li presenta Clas, propietari d’una pintura molt valuosa. Roger creu que li ha arribat l’oportunitat d’aconseguir per fi la independència econòmica i comença a planejar el robatori del quadre.

01:25 : À PUNT NOTÍCIES NIT (SUB) (REP)

02:10 : ATRAPA’M SI POTS (SUB) (REP) (TP)

30-09-2023

 

01-10-2023

 


También puede interesarte:

Programación La Ocho Mediterráneo

Las noticias de València