Skip to content

Dani Nebot serà el responsable del cartell de les Falles 2019

28/11/2018
Comité selecció cartell Falles 2019
Comarca: València

El comité de selecció ha decidit que el dissenyador gràfic Dani Debot firme el cartell i la imatge gràfica de les Falles 2019. La dotació pressupostària és de 4.500 euros, igual que en 2017.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, va recordar que per quart any consecutiu el comité de selecció està format per professionals. Es vol, d’esta manera, una major qualitat i professionalitat per a promocionar les Falles.

En este  cas, Fuset indicó que «Estem, sense cap dubte, davant un dels grans referents del disseny valencià. Dani Nebot és garantia de qualitat i un professional molt admirat i reconegut que ara estarà al servei de la festa de les Falles amb una campanya global que acompanya la festa en totes les seues manifestacions i que, com ja hem fet els últims anys, promocionarà la festa també internacionalment».

L’elecció de Nebot es deu a «la seua gran versatilitat i professionalitat acreditada per una extensa trajectòria», va indicar Fuset. Nebot treballa en el disseny des de 1973. És membre fundador de diversos grups (Nuc, en 1972; Disseny Valencià, en 1973; Enebece, en 1981; La Nave, en 1984, i ADCV, en 1985). A més, és Premi Nacional de Disseny (1995), Mestre Fad (2008), Medalla de Belles Arts (2008) i Premi Generalitat Valenciana (2018).

Enguany s’han presentat una quarentena de candidatures, mentre que en 2017 en van ser 28. Fuset va indicar que «Tornem a vore incrementada la xifra de candidatures, com ja va passar l’any passat, el que demostra que el sector veu amb bons ulls la fórmula impulsada per la Regidoria de Cultura Festiva en este mandat».

El comité de selecció

El comité va estar format d’esta manera: a proposta de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana ha estat present Carles Andreu de Vibra; per l’Associació Professional d’Il·lustradors de València ha participat en la tria Paula Pérez Lanuza i a proposta de l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana també ha estat present al jurat Ismael Ledesma. A més, al comité de selecció, juntament amb Fuset, hi ha participat el secretari general de Junta Central Fallera, Ramón Estellés, i les integrants de Yinsen Studio, Lorena Sayavera i María Pradera, responsables de la imatge gràfica de les Falles d’enguany.

Print Friendly, PDF & Email