Turisme Comunitat Valenciana promociona el turisme en el Festival de Eurovisió 2024

18/04/2024

Turisme Comunitat Valenciana i Eurovisió
Índex / Índice
  1. Turisme Comunitat Valenciana i Eurovisió
  2. Presentació del destí Comunitat Valenciana
  3. Col·laboració amb els mitjans i artistes locals
  4. Expectació a l'Auditori Julio Iglesias de Benidorm
  5. Col·laboració amb RTVE

Turisme Comunitat Valenciana i Eurovisió

En els pròxims dies el món de l'espectacle viurà novament una celebració esperada: el Festival d'Eurovisió. I, en este entorn, Turisme Comunitat Valenciana aprofitarà esta gran plataforma per a promocionar el seu turisme. L'escenari d'esta campanya publicitària és la ciutat de Mälmo, a Suècia, on es celebrarà el festival el pròxim 11 de maig.

La consellera de Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, anuncià el passat dia 4 els plans de la Comunitat Valenciana per a aprofitar l'oportunitat que oferix Eurovisió: “Es la primera vegada que aprofitem la visibilitat que ens aporta este festival per a fer promoció del nostre destí”.

Presentació del destí Comunitat Valenciana

El Club Inkonst de Mälmo serà el punt de trobada per a l'esdeveniment de presentació del destí Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el 8 de maig. Allí es ressaltarà l'ampli ventall d'experiències que oferix el nostre país: des de les magnífiques platges fins als pintorescs municipis de l'interior, passant per les activitats esportives, la gastronomia local, la rica cultura i tradicions, i fins i tot les emocionants propostes musicals que poden gaudir-se al llarg de l'any en tot el territori valencià.

“La promoció del turisme va més enllà de mostrar uns bonics paisatges; es tracta d'oferir l'experiència completa del que significa visitar la Comunitat Valenciana”, afirmà Montes.

Col·laboració amb els mitjans i artistes locals

L'esdeveniment, organitzat per Turisme Comunitat Valenciana i la Federació d'Oci i Turisme (FOTUR), comptarà amb la participació d'artistes locals que ja han tingut l'oportunitat de brillar en altres esdeveniments com el Benidorm Fest. Entre els artistes que actuaran es troben Varry Brava, Sharonne i Miss Caffeína.

A més, més de 300 convidats, entre els quals es destaquen importants agents turístics de Suècia i Dinamarca, així com delegats de països amb connexions aèries directes amb els aeroports valencians, tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà tot el que la Comunitat Valenciana té per oferir.

Expectació a l'Auditori Julio Iglesias de Benidorm

Per a mantindre l'expectació just abans de la gran final d'Eurovisió, l'Auditori Julio Iglesias de Benidorm acollirà un concert el mateix dia 11 de maig. Artistes com Blanca Paloma, Sofía Martín, José Otero, Noan, Mantra, Sharonne i Sofía Coll seran els encarregats de fer vibrar el públic amb les seues actuacions.

Per a aquells que no puguen assistir personalment a la final, el Euroclub de Benidorm oferirà la possibilitat de gaudir de l'esdeveniment en grans pantalles, creant així un ambient festiu per a tots els amants de la música.

Col·laboració amb RTVE

La col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i RTVE ha estat clau per a la promoció d'esta iniciativa. El conveni signat entre ambdues entitats ha permés difondre les accions publicitàries i de comunicació turística de la Comunitat Valenciana en la cadena estatal, augmentant la visibilitat del nostre país a nivell nacional i internacional.

En resum, la Comunitat Valenciana s'apunta al carro del Festival d'Eurovisió amb una campanya de promoció turística que posa en valor tots els seus atractius, des de la seua rica cultura fins a les seues magnífiques platges. Amb esta iniciativa, el territori valencià busca consolidar-se com un destí turístic de referència a nivell mundial.

Go up