Les flames seran la imatge gràfica de les Falles 2022

imatge gràfica falles 2022 - imagen gráfica fallas 2022

La imatge gràfica de les Falles 2022 retran homenatge a les flames. Enguany, a més, esta imatge es prosenta en format d’animació a través d’un GIF que mostra eixes flames en moviment.

Estudio Menta és el responsable d’esta novedosa forma de presentar la imatge fallera. Els responsables d’esta obra indicaren que “El foc com a element principal del cartell de Falles ha estat representat per cartellistes valencians al llarg del temps que han explorat la seua expressivitat pictòrica”.

Per part seua, el regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, volgué posar en valor “el missatge de ressorgiment a partir de les flames i el dinamisme d’una imatge en moviment que es podrà visualitzar, per exemple, en els nous mupis digitals de la ciutat”.

L’esperit del temps centra la imatge gràfica de les Falles 2022

En este treball d’imatge gràfica de les falles 2022 on les flames són les protagonistes, segons l’estudi que l’ha creat, s’ha tingut en consideració “la representació de l’esperit del temps, abordant el cartell des de la perspectiva del que estem vivint, amb les circumstàncies que travessem el món faller i la societat valenciana estem fent un exercici de reflexió per valorar què és el més important per a la festa, què és l’imprescindible”.

És més, s’han fixat “en allò que és més bàsic per a les Falles” i han volgut “tornar al foc per a retre-li l’homenatge que mereix, deixar-nos captivar pel seu encisador moviment i per l’expressivitat de la seua fluida forma”. “Volem tornar al foc, un foc viu i inesgotable, per a renàixer de la flama amb més força que mai”.

Print Friendly, PDF & Email