La gala dels Goya 2021 només serà telemàtica i des de Màlaga

02/02/2021

Premios Goya 2022

La situació actual ha fet que tant l’Ajuntament de València com l’Acadèmia de Cinema hagen decidit que la Gala dels Premis Goya 2021 siga telemàtica.

Així ho ha informat la vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, qui ha traslladat esta decisió conjunta de l'Ajuntament i l'Acadèmia. No hi haurà, per tant, presència física en esta gala cinematogràfica. Segons Gómez, esta decisió és «la més raonable, assenyada i responsable per a les actuals circumstàncies».

La gala dels Goya 2021 no se celebrarà a València

D’esta manera, la referida gala dels Goya 2021 se celebrarà únicament des del Teatre Soho CaixaBanck de Màlaga i només hi haurà assistència telemàtica. Per tant, València no acollirà part d'esta gala, com estava programat.

Gómez ha explicat que «Amb una incidència de la covid molt alta hem d'evitar qualsevol possibilitat de realitzar grans trobades o concentracions de persones, i les administracions i institucions referents com l'Acadèmia de Cinema hem de ser exemplars».

La vicealcaldessa ha dit també que «és una pena que no puguem participar com a ciutat en esta gala dels Premis Goya, però allò més important i primordial és la salut». I ha afegit que «ja estem buscant altres formes de participació en esta gala perquè el tret d'eixida de l'any Berlanga siga visible, i la nostra ciutat també».

Recordem que el Palau de Les Arts anava a acollir part d’esta gala dels premis Goya 2021. I allí s’entregarien alguns dels seus guardons. A més, s’iniciarà l’Any Berlanga, el qual conclourà en la següent gala dels Goya, a celebrar a València.

Gómez ha afegit que «Este era un dels objectius que buscàvem com a ciutat i com a Ajuntament, perquè volem que esta gala dels Goya continue simbolitzant el punt de partida a l’homenatge d’enguany al nostre millor director de cinema nacional i internacional, i a un dels fills més rellevants que té la ciutat de València»,

Sandra Gómez

Go up