|

Exposició dels projectes finalistes de la plaça de l’Ajuntament

exposició projectes plaça de l'Ajuntament - exposición proyectos plaza del ayuntamiento

Les persones interessades en conèixer tots els detalls dels cinc projectes finalistes per a la reforma de la plaça de l’Ajuntament poden acostar-se a la mateixa plaça i visitar l’exposició on es mostren tots els detalls de cadascun d’ells.

Així, i en la mateixa plaça, l’Ajuntament de València ha volgut exposar estos projectes en una sèrie de panells que mostren els treballs finalistes del concurs d’idees ‘Pensem la Plaça’: ‘Abril’, ‘Batega Valentia’, ‘Dosel Climático’, ‘Llenç 365’ i ‘Re-Natura’.

La ciutadania pot aportar les seues idees de millora

Este passat dijous, la vicealcaldessa, Sandra Gómez, visità esta exposició i recordà que qualsevol persona pot fer les seues aportacions fins el dia 2 de juliol. Per a fer-ho, s’ha d’entrar en el lloc web www.valencia.es/pemsem-la o també escanejant els codis QR que hi ha en els propis cartells.

Gómez visità l’exposició acompanyada de la regidora de Participació, Drets i Innnovació Democràtica, Elisa Valia. La vicealcaldessa va dir que “Hem exposat ja a la plaça els cinc projectes finalistes perquè tothom puga, de manera ràpida i senzilla, participar i contribuir al disseny de la plaça que marcarà a una nova generació

Gómez va animar “als veïns i veïnes de València al fet que vengen a passejar per la plaça de l’Ajuntament i contemplen els dissenys proposats; i, al mateix temps, que facen les seues aportacions mitjançant codi QR, per tal que l’equip redactor les tinga en compte en el disseny definitiu”.

En el mateix sentit va incidir Valía, qui manifestà que “Els valencians i les valencianes han de tindre la possibilitat de participar i decidir com serà la seua ciutat. I no hi ha millor manera que fer-ho amb un dels seus espais més emblemàtics, la plaça de l’Ajuntament. És el moment de dir com volem que siga en el futur, perquè les opinions es tindran en compte. Esta és una mostra més que València té un govern de la gent i per a la gent, en el qual es prenen decisions comptant amb la ciutadania i sempre tenint en compte el seu benestar”.

La plaça estarà acabada en 2023

Esta reforma final de la plaça de l’Ajuntament no farà d’este espai una zona per a vianants total, com ja explicàrem anteriorment. La previsió és que estes obres estiguen acabades en 2023.

Espai per a la mascletà i la falla municipal

Tots els projectes han de complir una especifcació concreta, com és contemplar l’espai per a plantar la falla municipal i disparar la mascletà.

Zona verda, mobilitat i aigua en tots els projectes finalistes per a la nova plaça de l’Ajuntament

Entre les diverses característiques d’estos projectes finalistes que es poden vore en l’exposició de la plaça de l’Ajuntament, trobem una gran zona verda; també l’aprofitament de l’aigua de pluja, làmines d’aigua o nebulitzada.

Finalment, i quant a la mobilitat, el pas d’autobusos, i la xarxa ciclista externa s’ha especificar de manera concreta. També s’ha d’ampliar la zona per a vianants.

Ací podeu vore més informació i imatges de cóm quedaria la plaça segons cada projecte finalistes

 

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts