La plaça Segòvia més prop de ser zona de vianants

3 anys ago · Updated 3 anys ago

plaça Segòvia zona de vianants / plaza Segovia zona peatones

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha informat de l'inici del procediment d'adjudicació per a contractar l'execució de les obres d'urbanització de l'entorn de la Plaça Segòvia i que siga zona per a vianants.

A esta actuació, explicà Gómez, s’ha de sumar la conversió del carrer Beethoven en zona de vianants. D’esta manera hi haurà un gran espai públic recuperat com a zona d’esplai.

El projecte d’esta plaça inclou també part dels terrenys que hi ha entre la pròpia plaça, l’Av. Del Doctor Tomàs Sala, el carrer Jerònima Galés i els jardins de la via de servici de la Ronda Sud. S’actuarà en aquells que són de propietat municipal.

La vicealcaldesa explicà que es faran els farciments necessaris per a igualar les cotes a les de l’entorn. A més, es farà la pavimentació de les zones que seran zona de trànsit de vianants. Com a complement, es renovaran o ampliaran l’enllumenat, reg, sanejament i l’accessibilitat.

Aquelles zones que són vials segons el PGOU, són vials per a vianants i tindran un tractament similar. Finalment, l’actuació parcial en l’avinguda del Doctor Tomàs Sala inclou una secció de trànsit rodat.

Tot estos treballs que faran de l'entorn de la plaça Segòvia una zona de vianants els acordà la Junta de Govern Local d’esta passada setmana. Així, es convoca el procediment per a l’adjudicació del contracte per 294.804,66 euros. El termini té una duració de 4 mesos.

Sandra Gómez
Go up