Cremà i a pensar en les falles de 2022

cremà falles - cremà fallas

Després de la Cremà tan especial de les falles de 2021, només queda pensar en les festes de 2022. L’esperança de tindre unes festes sense restriccions sanitàries ompli els cor de fallers i falleres. El ben cert és que esta cremà ha sigut com totes les falles d’estos dies passats, estranya.

La distància ha marcat estes falles, i en la nit de la cremà també s’ha procurat mantindre la seguretat per damunt del desig d’estar prop del monument en el seus moments finals. Al menys en les falles municipals, donat i que als barris hem pogut vore u món un tant diferent, sense tant de control. Això sí, la prudència ha fet que la majoria del veïnat s’haja quedat a casa i vist la cremà per la televisió. Però les aglomeracions s’han pogut vore.

Unes falles que han sigut, bàsicament, per als fallers i les falleres i poc més. La cremà, avançada la seua hora pel toc de queda, encara va fer que l’acte final de la festa es convertira en un tràmit que havia de passar-se per a tancar la carpeta d’unes falles que s’han allargat massa.

L’adeu de La Meditadora

La Meditadora ha dit adeu, per fi, després de mesos d’estar tancada. Ara toca pensar en el futur, en la milloria de la situació sanitària. I en tindre unes pròximes festes de falles com toca. Ací vos deixem algunes imatges capturades de la retransmissió de la cremà que À Punt va fer en la nit d’ahir, com a inici de les falles de 2022. Són els últims moments de les falles municipals.

Les falleres majors de València i les seues Corts d’Honor protagonitzaren les escenes habituals d’emoció. L’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, el president de la Generalitat, Ximo Puig, i membres del consistori ,assistiren a este final de festa. Només en sis mesos tornarem a parlar de falles al carrer, premis i una nova cremà, si la situació no ho impedix.

Print Friendly, PDF & Email