Skip to content

El Rei Felip VI rep en audiència al València CF pel seu centenari

16/07/2019
Felip VI rep en audiència al València CF
Comarca: València

Este passat dilluns el Rei Felip VI va rebre en audiència als representants del València CF per la celebració del seu centenari. La recepció va tindre lloc a l’estadi de Mestalla. En el camp valencianista es donaren cita tants els jugadors i el cos tècnic com el president del club, Anil Murthy. També hi estigueren presents l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó; el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Innovació i Universitat en funcions, Pedro Duque, i el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera.

La primera autoritat de la ciutat va dir que «El València Club de Futbol és una de les institucions més importants i internacionals de la nostra ciutat, que enguany ha tingut l’honor de complir 100 anys d’història, en una temporada on ens han fet realment feliços amb la consecució de la seua huitena Copa del Rei».

Ribó va afegir que «El Valencia Club de Futbol és un dels nostres principals referents, provablement el més internacional, perquè sempre ha sigut un dels millors clubs de tota Europa. I va concloure afirmat que «Este equip simbolitza a la perfecció la ciutat de València. És un element transcendental d’integració, visualització i cohesió de la nostra ciutat i de tota la Comunitat Valenciana».

El capità del València CF, Daniel Parejo, li va fer entrega d’una samarreta commemorativa de l’audiència al Rei Felip VI. Per la seua banda, el monarca va dirigir unes paraules als futbolistes i al cos tècnic per a donar-los l’enhorabona per la consecució del trofeu que porta el seu nom.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.