El Rei Felip VI rep en audiència al València CF pel seu centenari

16/07/2019

Felip VI rep en audiència al València CF

Este passat dilluns el Rei Felip VI va rebre en audiència als representants del València CF per la celebració del seu centenari. La recepció va tindre lloc a l'estadi de Mestalla. En el camp valencianista es donaren cita tants els jugadors i el cos tècnic com el president del club, Anil Murthy. També hi estigueren presents l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó; el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Innovació i Universitat en funcions, Pedro Duque, i el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera.

La primera autoritat de la ciutat va dir que «El València Club de Futbol és una de les institucions més importants i internacionals de la nostra ciutat, que enguany ha tingut l'honor de complir 100 anys d'història, en una temporada on ens han fet realment feliços amb la consecució de la seua huitena Copa del Rei».

Ribó va afegir que «El Valencia Club de Futbol és un dels nostres principals referents, provablement el més internacional, perquè sempre ha sigut un dels millors clubs de tota Europa. I va concloure afirmat que «Este equip simbolitza a la perfecció la ciutat de València. És un element transcendental d'integració, visualització i cohesió de la nostra ciutat i de tota la Comunitat Valenciana».

El capità del València CF, Daniel Parejo, li va fer entrega d'una samarreta commemorativa de l'audiència al Rei Felip VI. Per la seua banda, el monarca va dirigir unes paraules als futbolistes i al cos tècnic per a donar-los l'enhorabona per la consecució del trofeu que porta el seu nom.

Go up