Joan Ribó deixa de ser regidor de l’Ajuntament de València i expressa un desig

Joan Ribó
PLENO

emotiu acte celebrat en el Ple de l’Ajuntament de València el passat 27 de març, l’exalcalde Joan Ribó va posar el seu punt i final com a regidor d’un Ajuntment en el qual va tindre el seu mandat al llarg de huit anys i va estar, per tant, al capdavant de la ciutat. La jornada va estar marcada per discursos carregats d’agraïment i reflexió, evidenciant l’impacte de la seua gestió en el desenvolupament i la identitat de la ciutat.

Un Acomiadament Carregat de Records i Compromís

En un discurs sincer i emotiu, Joan Ribó ha recordat els seus primers passos per les carrers de València, rememorant el seu enamorament per la ciutat i la seua gent. “Ningú no podrà llevar-me mai l’orgull de ser alcalde de València”, va afirmar Ribó, destacant l’honor que ha suposat per a ell servir a la ciutat durant estos huit anys.

Durant el seu mandat, Ribó ha destacat els avanços en matèria de progrés i sostenibilitat, així com la lluita contra la corrupció i el respecte per la identitat i la cultura valencianes. Amb paraules de compromís, ha anunciat la seua continuïtat en la política des de diferents àmbits, assegurant que seguirà treballant per l’interès de València i la seua gent.

Reconeixement i Agraïment de la Corporació Municipal

L’alcaldessa María José Català ha valorat la contribució de Ribó a la ciutat, destacant el respecte i l’estima compartits per València. En un gest de reconeixement, Català ha assegurat que cuidarà de l’olivera que Ribó li va regalar, simbolitzant el compromís amb la ciutat i la seua continuïtat en el futur.

A més, l’alcaldessa ha regalat a Ribó, en nom de la Corporació, una còpia de les actes de la seua presa de possessió com a alcalde en 2015 i 2019 i un gravat litogràfic del paisatge de València l’any 1844.

Altres membres de la Corporació Municipal, com la portaveu del grup municipal de Compromís, Papi Robles, i la portaveu del grup municipal socialista, Sandra Gómez, han elogiat la gestió de Ribó i el seu llegat a València, destacant la seua capacitat de diàleg, transformació i honestedat.

Robles indicà que Ribó és un “referent de la nostra ciutat per la capacitat de transformació, diàleg i honestedat” i li ha assegurat que pot “marxar tranquil perquè hem aprés que, amb la teua llum, confiança i perseverança, es pot governar de manera honrada” perquè deixa “una ciutat referent en polítiques socials i verdes”.

I Gómez valorà que “els finals no existixen en política i que només n’hi ha tancaments d’etapa i nous inicis”, que Joan Ribó “és un home tranquil i que transmet serenitat” i es va manifestar “orgullosa del llegat que el govern de coalició del qual formàrem part ha deixat a València”. 

El desig de Joan Ribó

En les seues paraules finals, Joan Ribó expressà el seu desig més íntim, “que torne la llum”, en una clara referència a la tornada a l’alcaldia de Compromís.

Ribó també va agrair la premsa que “no em passaren ni una” i li va desitjar a Català que tinga eixa mateixa herència en el seu mendat (entre rialles dels assistents) el dia a dia de l’Ajuntament de València.

Print Friendly, PDF & Email