Skip to content

El #busCACiencies comença el seu recorregut pel litoral valencià

20/06/2019
Autobús CAC
Comarca: València

Un autobús tematitzat amb la publicitat genèrica de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha començat el seu recorregut pel litoral de la Comunitat Valenciana. Les diverses platges valencianes seran visitades per este autobús fins el dia 14 de juliol.

El recorregut ha començat a la Patacona i Malva-rosa, per a continuar per Orpesa, Benicàssim, Castelló, Borriana, Moncofa, Xilxes, Almenara, Canet d’en Berenguer, Port de Sagunt i Sagunt.

Al juliol visitarà Puçol, el Puig, Pobla de Farnals, Gandia, Grau de Gandia, Dénia, Xàbia, Altea, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Elx, Santa Pola, Torrevieja a més de les d’Alacant, Castelló i València.

Sorteig d’entrades per a l’Hemisfèric

El públic que es fotografie al costat d’este autobús podrà entrar en el sorteig de deu entrades dobles d’Hemisfèric i Museu de les Ciències. Este sorteig tindrà lloc el 16 de juliol. Les persones interessades han de pujar en alguna de les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències eixes fotografíes i etiquetar usant l’hashtag #busCACiencies

Xarxes: Twitter @CACiencies; Facebook: @CIUDADDELASARTESYLASCIENCIAS;  Instagram @ciudadartesciencias

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.