L'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències obri un quart torn del 15 al 19 de juliol

21/05/2019

CAC escola estiu

L'Escola d'Estiu de la Ciutat de les Arts i les Ciències ha ampliat la seua oferta gràcies a un quart torn, del 15 al 19 de juliol. Prèviament s’habilitaren els dies del 24 al 28 de juny, de l'1 al 5 de juliol de 2019 (segon torn quasi complet) i finalment del 8 al 12 de juliol.

Esta Escola, dirigida a menors de 5 a 12 anys, oferix activitats al voltant de la ciència, l'exploració espacial i els taurons. Enguany, a més de conéixer i experimentar a l'Hemisfèric, l'Umbracle, el Museu de les Ciències i l'Oceanogràfic, inclou una visita especial a 'Harry Potter. The exhibition' ubicada al propi Museu.

Índex / Índice
  1. Diverses activitats al voltant de la ciència
    1. Una nit entre taurons
  2. Preu de l’Escola d’Estiu de la CAC

Diverses activitats al voltant de la ciència

Els alumnes d’esta escola especial faran tallers científics i yincanas per les diferents exposicions del Museu, descobriran música i videojocs de temàtica espacial amb Berklee College of Music i en l'Hemisfèric podran participar en observacions astronòmiques i planetaris en directe.

Una nit entre taurons

I finalment, una de les activitats més cridaneres es troba en els llacs i visites a les aquaris de l'Oceanogràfic, on passaran una nit en l’activitat 'Dormir amb taurons'.

Preu de l’Escola d’Estiu de la CAC

El preu establit és de 240 euros, tot inclòs. Les persones sòcies del Club CienciAmics i Club Ciutat tenen un 15% de descompte. També s'aplica este 15% per a famílies nombroses i monoparentals, i per segon germà o germana.

Go up