|

‘Harry Potter: The Exhibition’ arribarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències a l’abril

La Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà l’exposició ‘Harry Potter: The Exhibition’. La cita és a l’abril, quan podrem vore alguns dels icònics escenaris i objectes de les pel·lícules de Harry Potter. Les entrades estaran disponibles en ww.harrypotterexhibition.es/ en breu.

Una exposició d’èxit

Esta exposició arriba a València després d’una trajectòria d’èxit. Així, en 2017 es va inaugurar a Madrid , on va arribar a rebre més de 460.000 visitants en 4 mesos.

València és la segona ciutat de l’Estat a tindre esta exposició i l’única on podrà contemplar-se en 2019, dins del tour europeu.

L’exposició d’Harry Potter

L’exposició té 1.500 m2 de superfície. Els visitants podran contemplar diversos escenaris de les produccions cinematogràfiques d’esta saga. I podran admirar el treball manual i artístic del vestuari, attrezzo i criatures fantàstiques originals. Esta mostra ha sigut creada per GES Events en col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products.

Esta exposició es va mostrar, per primera vegada, al Museu de Ciència i Indústria de Boston en 2009. Des de llavors ha recorregut importants institucions culturals i d’entreteniment i en museus de ciutats de tot el món, com les ciutats de Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sydney, Singapur, Tòquio, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Milà i Berlín .

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts