Skip to content

La plaça de Rojas Clemente mostra el seu nou aspecte

02/01/2019

L’Ajuntament ha acabat les obres de remodelació de la plaça de Rojas Clemente, al costat del mercat municipal del mateix nom. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, indicà que «esta és una de les moltes actuacions que estem duent a terme a la ciutat per recuperar l’espai públic per a la ciutadania en carrers i places, a les quals se sumaran en breu places com a Arquebisbe Olaechea, Reina o l’entorn del Mercat Central».

Esta actuació es va fer per petició dels ciutadans del barri, després de votar en els pressupostos participatius DecidimVLC.

També s’ha actuat als carrers Sant Pere Pascual i les connexions de la plaça i Simón Ortiz, Joan de Mena i Botànic.

D’esta manera la dita plaça ara és per als vianants, té zona enjardinada i de jocs infantils. Esta zona fins ara s’usava només d’aparcament.

Finalment, Sarrià explicà que «Els treballs comporten un canvi substancial per al lloc si es té en compte que abans la plaça era una gran esplanada utilitzada per a l’aparcament de vehicles, juntament amb voreres estretes i impracticables per als vianants. L’objectiu és recuperar l’espai públic per fomentar les relacions veïnals, i que els xiquets i xiquetes puguen tornar a jugar als carrers de la ciutat d’una forma segura».

Print Friendly, PDF & Email