Skip to content

Comencen les obres d’ampliació de la vorera entre Sant Vicent i Empar Iturbi

29/05/2019

Una zona del carrer Sant Vicent Màrtir que ha vingut incomodant a la ciutadania durant dècades està a punt de canviar. Es tracta de la vorera situada al carrer de Sant Vicent i el d’Empar Iturbi, front a les antigues casernes.

Les obres tenen un pressupost de 91.744,58 euros i s’allargaran un mes. En este temps s’actuarà des del 231 de Sant Vicent fins a l’entroncament amb el carrer d’Empar Iturbi. D’esta forma, la vorera de la primera via passa d’un ample de 1,2 metres a un ample de 6,10 metres, i el de la de la segona a 8,10 metres. També es demolirà part del mur de la parcel·la privada per a esbrossar el solar i es llevaran els cartells publicitaris.

Fins ara esta vorera havia de vorejar tres solars privats tancats amb un mur. Per al regidor en funcions d’Urbanisme, Vicent Sarrià, «Estos solars no són edificables per si sols, i la falta d’acord dels tres propietaris ha fet que la situació es prolongue en el temps. Davant esta situació, l’Ajuntament va posar en marxa un Pla d’Actuació Aïllada per a acabar amb este problema». Sarrià afegí que quan s’edifique el nou solar podrà executar-se la urbanització parcial que solucionarà l’estrenyiment del carrer.

Sarrià acabà indicant que «Esta és una actuació molt important per a tot el barri, ja que forma part d’una ruta per la qual passen cada matí multitud d’escolars. És una mostra més del nostre compromís per eliminar taps urbanístics històrics. Uns altres, com Hort d’en Cendra ja estan en obres, i el forat de la vergonya d’Orriols prompte ho estarà».

Print Friendly, PDF & Email