Skip to content

La Corporació visità les obres del Parc Central

04/12/2018

S’acosta el dia de l’obertura del Parc Central, després de dècades d’espera. I per això, dijous passat la Societat Parc Central va preparar una visita per a comprovar l’estat de les obres. En esta visita van estar presents els regidors i regidores Vicent Sarrià, Glòria Tello, Carlos Galiana, Giuseppe Grezzi, Isabel Lozano, Pere Fuset, María Oliver, Eusebio Monzó, Alfonso Novo, Fernando Giner, Narcís Estellés i José María Bravo.

Vicent Sarrià, regidor d’Urbanisme, va indicar que estem completant els últims aspectes de l’execució del parc». A excepció «d’un xicotet espai contigu a l’antic concessionari d’automòbils, la primera fase del parc ja està completada íntegrament. Queden unes últimes rematades».

Sarriá también explicà que «el parc combina qualitat, espais molt diferents per a xiquets, zones d’esplai caní i fonts, entre altres elements. Estem davant una realització molt ben projectada i millor executada». Quant «als retards», ha explicat que «han sigut precisament per a garantir que la qualitat final de l’obra fóra la més alta possible».

El regidor va afegir que «la intervenció està pràcticament finalitzada i s’estan polint els últims detalls». Sarrià va explicar que «Òbviament, hi ha qüestions com la recepció de l’obra que, fins que els servicis municipals no tinguen els informes definitius, condicionen l’obertura formal al públic, però comptem amb la garantia que les actuacions estan completades al 99%».

Caserna carrer Sant

Vicent quat a la caserna del carrer Sant Vicent, el regidor va informar que es tracta «d’un dels punts negres urbanístics de la zona que, a més, té relació amb una dotació educativa fonamental». I va afirmar que «ja estem en condicions d’anunciar que, una vegada el Ministeri de Defensa efectue els últims enderrocaments de les instal·lacions allí existents, la SEPES podrà començar l’urbanització». Posteriorment, ha indicat que a través del Pla Edificant, l’Ajuntament «construirà un nou col·legi, que ara mateix es troba en una instal·lació provisional al costat de l’hospital universitari Doctor Peset».

 

Print Friendly, PDF & Email