La Mascletà del 18 de Març a València: Un Espectacle de Pólvora i Tradició

mascletà del 18 de maç, mascletà del 18 de marzo

En una fusió de tradició i innovació, la mascletà del 18 de març va omplir els carrers de València amb el so atronador de la pólvora i el color dels focs artificials. L’espectacle, a càrrec de Pirotècnia Valenciana, va oferir una experiència única als assistents, transportant-los a un món de sensacions i emocions.

Amb el seu característic estil, l’equip de José Manuel Crespo Vidal va captivar l’atenció del públic des del primer moment. Des de la seua arribada des de Llanera de Ranes, la pirotècnia ha estat sinònim de qualitat i espectacle en els actes més importants de les Falles valencianes. En esta ocasió, la seua participació en la mascletà del 18 de març no va decebre les expectatives dels espectadors.

El ritme de la mascletà del 18 de març

La mascletà, que va tindre lloc a les 14:00 hores a la Plaça de l’Ajuntament, va començar amb un ritme lent i gradual, construint una tensió que va captivar l’atenció del públic. Amb el pas dels minuts, el ritme de la pólvora va anar augmentant, culminant en un impressionant terremot terrestre que va fer vibrar els fonaments de la ciutat. Els clàssics canvis de ritme i els efectes aèris digitalitzats van posar la guinda a un espectacle inoblidable.

Amb esta mascletà, Pirotecnia Valenciana ha reafirmat la seua posició com a referent en l’art pirotècnic, combinant la tradició amb les últimes tecnologies per oferir un espectacle únic i emocionant.

Print Friendly, PDF & Email