Skip to content

Un poble valencià pot ser triat Millor Poble d’Espanya

11/06/2019
Comarca: València

L’empresa thyssenkrupp Home Solutions llança la campanya per a triar El Millor Poble 2019. En la llista de candidats trobem 12 pobles de la Comunitat Valenciana.

Dels 8.124 municipis que té Espanya, quasi 5.000 tenen menys de 1.000 habitants, i alguns d’ells presumixen de ser especialment atractius, i posseïdors d’un important patrimoni cultural i artístic, amb un entorn natural ben conservat.

La companyia de salvaescales per a la llar www.thyssenkrupp-homesolutions.es, ha llançat la iniciativa de triar “El Millor Poble 2019” que tinga menys de 2.000 habitants

La Comunitat Valenciana té 12 representants a Millor Poble d’Espanya

A través de les xarxes socials s’han anat recollint les diferents propostes de pobles. En esta primera edició participen 86 pobles. La Comunitat Valenciana en té 12 representants:

ALACANT

Benifaió, Bolulla, Castell de Castells, L’Abdet, Sella, Tibi, Xirles

CASTELLÓ

Montanejos, Torre-xiva, la Vall d’Almonesir

VALÈNCIA

Alborache, Rotova

Les votacions estaran actives fins al 10 de juliol

Les votacions van començar este passat dia 10 de juny i estaran actives fins al 10 de juliol a les 23.59 hores. Les votacions poden fer-se a través del web www.elmejorpueblo.com, i només es podrà votar una vegada al dia per IP.

El guanyador es coneixerà el dia 11 de juliol, i uns dies després tindrà lloc la imposició del guardó que els reconeixerà com El Millor Poble 2019. A més, el guanyador rebrà una dotació de material per al centre social o cultural del municipi per valor de 800 euros que li permeta millorar la qualitat de vida i benestar de les seues gents: joves, xiquets, majors…

Belén Galán, directora de Màrqueting i Comunicació de thyssenkrupp Home Solutions ha dit: “Estem molt orgullosos d’anunciar la nostra nova campanya El Millor Poble 2019, volem posar en valor als xicotets pobles d’Espanya, la seua cultura, le seues tradicions, les seues gents, la seua vida i tot el que han d’oferir-nos. En esta primera edició ens sentim molt contents de poder comptar amb 12 pobles de la Comunitat Valenciana i esperem una alta participació per part de tots els valencians que demostraran que Espanya continua sent un país de costums, que estimen les seues tradicions i els seus pobles. Al final, el guanyador serà aquell que tinga la major capacitat d’involucrar a tots els seus veïns, als seus familiars i amics, a tots aquells que d’alguna manera estan relacionats amb ell o que, simplement, són uns enamorats del municipi, de la seua regió i de la seua cultura”.

Print Friendly, PDF & Email