Skip to content

Les Dames de Sant Vicent Ferrer celebren el seu XXV aniversari

11/11/2019
Damas Sant Vicent Ferrer
Comarca: València

La Associació Dames de Sant Vicent Ferrer celebrarà el seu XXV aniversari el divendres 15 de novembre.

Eixe dia celebraran la solemne benedicció de la seua imatge en una Celebració Eucarística concelebrada en la Basílica de Sant Vicent Ferrer, a les 19.00 h. En esta celebració participarà la Coral Polifònica “La Lírica de Silla”.

Els padrins de la benedicció seran Marisa Marín Carbonell i Álvaro Almenar Picallo.

L’associació convida a tots els vicentinos a participar en este acte.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.