Skip to content

Papereres grogues, una ajuda per a reciclar

04/03/2019
Comarca: València

Des del passat dia 11 de febrer, l’Ajuntament ha incrementat les papereres grogues, destinades als envasos lleugers. Estes papereres estan situades als llocs de major densitat turística. En esta ocasió l’acció s’ha fet a les zones de Ciutat Vella i a l’Eixample, les quals han rebut un centenar d’estes papereres. Una acció que no només servix per a les Falles, sinó per a quan la densitat turística ho requerix.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, recordà en el seu moment que l’any passat es va posaren 200 papereres grogues a Ciutat Vella i a Russafa. I 68 d’elles es varen traslladar al Passeig Marítim abans d’estiu per aprofitar la major densitat de persones en eixa zona de la ciutat.

En esta ocasió se’n sumen 100 més tant en Ciutat Vella com en la zona del districte de l’Eixample que s’estén des de Regne de València fins el jardí del Túria i la Ronda Interior.

Soriano va aclarir que «L’any passat el resultat va ser molt positiu, com sempre que facilitem a la ciutadania la seua col·laboració en la tasca necessària de reciclar els residus per caminar cap a una ciutat molt més sostenible. Per això enguany reforcem abans de Falles eixe volum de papereres grogues, amb la confiança que de nou la resposta serà molt satisfactòria».

L’increment de papereres grogues permetrà instal·lar-ne en les proximitats dels camps de futbol Mestalla i Ciutat de València i el pavelló de la Font de Sant Lluís. El cost de l’actuació és de 5.838,25 euros.

Àudio Pilar Soriano

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.