|

Papereres grogues, una ajuda per a reciclar

Des del passat dia 11 de febrer, l’Ajuntament ha incrementat les papereres grogues, destinades als envasos lleugers. Estes papereres estan situades als llocs de major densitat turística. En esta ocasió l’acció s’ha fet a les zones de Ciutat Vella i a l’Eixample, les quals han rebut un centenar d’estes papereres. Una acció que no només servix per a les Falles, sinó per a quan la densitat turística ho requerix.

La regidora delegada de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, recordà en el seu moment que l’any passat es va posaren 200 papereres grogues a Ciutat Vella i a Russafa. I 68 d’elles es varen traslladar al Passeig Marítim abans d’estiu per aprofitar la major densitat de persones en eixa zona de la ciutat.

En esta ocasió se’n sumen 100 més tant en Ciutat Vella com en la zona del districte de l’Eixample que s’estén des de Regne de València fins el jardí del Túria i la Ronda Interior.

Soriano va aclarir que «L’any passat el resultat va ser molt positiu, com sempre que facilitem a la ciutadania la seua col·laboració en la tasca necessària de reciclar els residus per caminar cap a una ciutat molt més sostenible. Per això enguany reforcem abans de Falles eixe volum de papereres grogues, amb la confiança que de nou la resposta serà molt satisfactòria».

L’increment de papereres grogues permetrà instal·lar-ne en les proximitats dels camps de futbol Mestalla i Ciutat de València i el pavelló de la Font de Sant Lluís. El cost de l’actuació és de 5.838,25 euros.

Àudio Pilar Soriano
Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts