Skip to content

L’Ajuntament inicia la reforma de la plaça del Centenar de la Ploma

26/03/2019
Comarca: València

Este dimarts s’han iniciat les obres de reforma de la Plaça del Centenar de la Ploma, al barri del Carme, entre el carrer de Raga i el carrer de Morella. Així  ho va explicar este passat dilluns la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Esta intervenció completarà la zona infantil preexistent a la plaça i eliminarà els obstacles existents que hi ha. Bàsicament s’eliminaran els murs de formigó, per a facilitar el joc de xiquets i xiquetes en tot l’espai de la zona infantil preexistent.

Soriano va dir que «la manca d’espais de joc infantil a Ciutat Vella, és gran. Per això són importants este tipus d’intervencions. Amb l’obra que ara iniciem en la plaça del Centenar de la Ploma, més altres previstes o ja realitzades, actuem per reduir este dèficit històric».

S’ubicarà un multi-joc infantil i un individual, així com una font per a beure.

Intervenció en el gran ficus monumental

A més, Soriano anuncià que també s’intervindrà en el Ficus macrophylla monumental que hi ha a la plaça. En este cas es col·locarà una porta que tancarà l’accés a l’espai on es troba este arbre. S’enjardinarà l’espai i es facilitarà, usant elements de protecció, l’arribada de les arrels aèries, ja existents actualment. D’esta manera s’ajudarà l’arbre a créixer allunyant-se dels edificis.

Finalment, es col·locaran cartells indicatius de les zones de socialització per a gossos més pròximes per a indicar a les persones que tenen gossos on es troben estes.

Follow on Feedly