Skip to content

L’alcalde i diverses regidores han visitat la taula informativa contra el càncer

06/06/2019
Comarca: València

L’alcalde de València en funcions, Joan Ribó, ha visitat este matí la taula informativa instal·lada en la façana principal de l’Ajuntament de València per l’Associació Espanyola contra el Càncer.

L’alcalde ha manifestat el seu «suport a totes les persones voluntàries que a través de les entitats realitzen una tasca de conscienciació imprescindible, però també vull llançar un missatge de suport a les persones que pateixen cáncer i als seus familiars i amistats que també conviuen amb la malaltia. La investigació ha de ser el repte de present i de futur per tal d’acabar amb el cáncer».

També han visitat esta taula les regidores en funcions de Servicis Socials, Consol Castillo, Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez; i Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.