Amstel Original llança una edició limitada per a reconéixer a València i a Rafa Sánchez, mestre cerveser valencià

29/11/2018

La cervecera Amstel ha llançat una edició limitada de 10 milions de terços per a homenatjar a València i a Rafa Sánchez, mestre cerveser valencià creador de la nova recepta d'Amstel per a tota Espanya.

I és que Rafa Sánchez, originari del Cabanyal, lligat a Amstel des de fa més de 30 anys, ha creat Amstel Original. Per això, Amstel ha llançat una edició limitada i especial. Es tracta de deu milions de terços per a 18.000 bars i restaurants de tota la Comunitat Valenciana.

La nova Amstel té un nou disseny, en el qual es pot llegir “Feta a València”. Sánchez va declarar que “Per a mi és increïble, un orgull. Tota la meua vida està lligada a aquesta casa, el meu pare anava cada matí a treballar a la fàbrica que estava en el barri on em crie i jo em vaig incorporar a la companyia quan tenia 27 anys”. Actualment treballa al centre d'Heineken de Quart de Poblet. En este centre es produixen 1.000 milions de canyes cada any. I d'estes canyes 500 milions corresponen a Amstel.

El repte de Rafa Sánchez

El mestre cerveser valencià va assumir, a l'inici de l'any, el repte de millorar la recta d'Amstel. “No em sembla casual que ens demanaren precisament a València crear la nova recepta, supose que ens van triar entre els quatre centres de producció que hi ha en tot el país perquè ací està molt interioritzat el caràcter d'esta cervesa”, va explicar.

Amstel i la Comunitat Valenciana tenen una relació de més de 60 anys. Fruit d'esta relació és el suport constant a diferents festes municipals, hostaleria i gastronomia.

Rafa Sánchez va afegir que “Encara que les coses han anat canviant en els últims temps, hem sabut créixer amb els valencians. Per això ens continuen triant per a acompanyar els seus menjars, les seues xarrades amb amics, els seus moments d'oci, les seues celebracions… Sentia la responsabilitat de no defraudar-los, volia que reconegueren la seua Amstel de tota la vida, però millorada, perquè l'experiència fóra encara més plaent”.

Accions per a promoure la relació d'Amstel i la Comunitat Valenciana

Amstel ha convocat un concurs de fotografia a través de xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) que busca ‘la foto més feta a València del món’.  Les persones interessades podran pujar una instantània la qual tindrà l'etiqueta #HechaEnValencia.  A la foto hauran d'aparéixer gaudint d'una Amstel Original en qualsevol punt especialment recognoscible o fent alguna cosa típicament valenciana, com prendre un esmorzaret, preparar una paella, participar en una muixeranga o gaudir de la cultura de la pólvora, per exemple.

Es premiarà el sentit de l'humor, l'enginy i la qualitat estètica. Es premiaran les tres millors fotos que obtindran un “Terreta pack”. Este premi inclou una samarreta del València CF i una entrada per a un dels partits de l'equip. També porta un abonament per a gaudir de tota la programació de l'Amstel Art.

Go up