Una mascletà taronja pel centenari del València CF

mascleta VCF 01 2
Mascletà taronja pel centenari del València CF

El passat 18 de març la Plaça de l’Ajuntament de València es va tenyir de taronja com a símbol de suport i reconeixement al València CF. Els prop de 300 quilos de pólvora de la ‘AMSTEL MASCLETÀ TARONJA’, disparada per Pirotècnica Valenciana, va servir per a que la cervesera festejara la història d’este club. Un club que començà la seua història de la mà de quatre fallers reunits al Bar Torino, en 1919.

En esta jornada especial per a l’afició valencianista, van estar presentes  exjugadors com Serer, Giner, Kempes, Roberto Fernández i Roberto Gil i membres de l’equip directiu del València CF. També hi van acudir representants institucionals i del comité de direcció d’HEINEKEN España al balcó del consistori, al costat de la Fallera Major de València, Marina Civera

A destacar que els trons portaven els noms dels jugadors valencianistes per a evidenciar que tots i cadascun d’ells han contribuït al fet que  el València CF puga celebrar el seu centenari.

A més, com a especial regal d’aniversari per al club valencianista, HEINEKEN España entregà al seu president, Anil Murthy, una rèplica dels masclets dedicats als jugadors històrics del València CF i una placa commemorativa.

 ‘AMSTEL MASCLETÀ TARONJA’ s’emmarca en les accions amb les quals, des de fa 30 anys, Amstel dona suport a les Falles, col·laborant amb les institucions i treballant a peu de casal.

Print Friendly, PDF & Email