Skip to content

Amstel estrena nova imatge valenciana

27/10/2020
Imagen valenciana Amstel / Imatge valenciana Amstel

València és l’única província que tindrà una imatge pròpia de Amstel on el lema ‘pensat i fet’ donarà força a eixa relació de ‘Feta a València’ i impulsarà esta imatge valenciana.

I és que Amstel ha decidit canviar la seua imatge, adaptant-se a esta època complicada que vivim. En este sentit ha optat per simplificar les coses i anar a l’essència. 

La cervesera parla de ‘la nova Amstel de sempre’, és a dir, que el canvi és únicament exterior.

Així, els envasos i les etiquetes ara té únicament els colors roig i blau, característics del seu logo, el qual es fa més senzill i manté la seua forma esfèrica.

També s’inclou la frase ‘el sabor de fer-ho bé’ i també informació d’interés, com la graduació o la varietat de la gamma. En el cas d’Amstel Original és 100% malta.

El cerveser valencià Rafael Sánchez va crear la Amstel Original, una “Classic Lager Pilsener”. Esta cervesa ha obtingut reconeixements com el premi Or en la categoria de sabor dels World Beer Awards.

En este sentit, Sánchez va indicar que “Amstel té un estil molt recognoscible que la val la pena mantindre, amb tocs molt frescos, aromàtica i amb el caràcter en boca que aporta usar 100% malta de productors espanyols de la millor qualitat”.

Este canvi visual s’aplicarà a tots els envasos i formats (llanda 33cl i botelles de quint, terç i litre).

La versió valenciana d’Amstel

Com hem dit València serà l’únic territori que tindrà una etiqueta i envasament propis.

I és que la relació d’Amstel i el territori valencià és evident i esta imatge és el resultat d’esta relació.

Així, el centre de producció genera 350 ocupacions directes i més de 12.500 indirectes. Amstel ha volgut manifestar el seu compromís cap al territori valencià que es remunta a més de set dècades.

I és que Amstel va començar amb la seua primera fàbrica al barri del Cabanyal en els anys 50. Allí Sánchez va crear la seua cervesa. La fàbrica actual d’Amstel distribuix cada any l’equivalent a unes 1.200 milions de canyes d’Heineken. D’estes la meitat aproximadament correponden a Amstel.

El skyline valencià

D’esta manera, les cerveses Amstel que es distribuïsquen a la província de València tindran una etiqueta especial. La imatge valenciana d’Amstel inclou el skyline de València en el collet i el lema ‘Feta a València’ en l’etiqueta.

Finalment, la contraetiqueta inclourà l’expressió ‘pensat i fet’, que manifesta el caràcter valencià de l’esponteneidad i el gaudi.

A més, també es remarcarà l’origen de la cervesa gràcies al lema ‘El sabor de fer-ho bé ací, a València’.

També la raó social de l’empresa citarà el seu origen d’elaboació a Quart de Poblet, com a rematada a l’arrelament d’Amstel en terra valenciana.

Print Friendly, PDF & Email