|

L’entorn de la plaça de Segòvia serà un gran espai públic

carrer / calle Beethoven

L’Ajuntament ha anunciat la reurbanització de l’entorn de la plaça de Segòvia i la conversió en zona de vianants del carrer de Beethoven per a “crear un gran espai públic.

Així ho ha anunciat este dilluns la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez. La regidora pensa que este espai públic facilitarà assentar-se, passejar o jugar els més xicotets.

Gómez va indicar que “Perquè València siga una ciutat de places, ha de ser-ho en tots els seus barris”. I ha recordat que d’esta manera “s’està actuant en el conjunt de la ciutat”.

El gran espai públic a l’entorn de la plaça de Segòvia

Els treballs que es faran a la plaça de Segòvia inclouen de manera parcial els terrenys entre la mateixa plaça, l’avinguda del Doctor Tomàs Sala, el carrer de Jerònima Galés i els jardins de la via de servici de la Ronda Sud. En este sentit s’actuarà sobre els terrenys disponibles que són de propietat municipal.

Gómez explicà que es pretén aconseguir cotes similars a les de l’entorn i la pavimentació de les zones de vianants. A més, s’ampliarà l’enllumenat, el reg i el sanejament. Finalment, es millorarà l’accessibilitat de l’entorn de manera global.

També s’actuarà sobre una secció de trànsit rodat de l’avinguda del Doctor Tomàs Sala la qual, segons el PGOU, es tracta de vials per a vianants.

Temps i pressupost de les obres

La previsió de l’Ajuntament de València per a l’execució de les obres és de quatre mesos i el pressupost és de 294.804,66 euros.

Modificació del carrer Beethoven

En esta actuació també s’inclou la conversió del carrer Beethoven en zona de vianants, el qual se sumarà a eixe gran espai públic que comentava la regidora. En la imatge es pot vore l’actuació prevista a este carrer.

D’esta manera, Gómez indicà que “El resultat serà una gran zona d’espai públic recuperada perquè els veïns i veïnes puguen disfrutar d’un lloc on passejar, seure, conversar i disfrutar del seu barri amb seguretat”.

En concret, en este carrer desapareixerà el pas de vianants existent en l’encreuament amb l’avinguda del Primer de Maig. Finalment, es col·locaran dos bancs i jocs infantils pintats en terra.

Per a poder fer esta conversió, s’alçarà l’asfalt de la calçada i la vorada. A més, es farà la demolició i excavació per a col·locar catorze nous embornals. Finalment, es disposaran catorze escocells i es farà la canalització necessària per al reg.

Esta actuació a l’entorn de la plaça de Segòvia i el carrer Beethoven per a crear un gran espai públic se suma a les de les places veïnes d’Holanda, Escultor Frechina i Santiago Suárez.

Sandra Gómez
Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts