La història del Levante UD en 110 fotografies

Exposició 110 anys del Levante UD
Exposició 110 anys del Levante UD

Fins el divendres 1 de novembre es pot visitar al Saló de Cristall de l’Ajuntament una exposició sobre els 110 anys d’història del Levante UD, els quals va complir el passat 9 de setembre. Es tracta de 110 fotografies, una per cada any, que evoquen els moments més importants, emotius o vibrants de la història d’este club.

Durant la presentació, el dilluns passat, l’alcalde de València, Joan Ribó, indicà que «Estos 110 anys d’història del Levante U.D. són part viva de València, amb un equip que ha oferit grans victòries per a la nostra ciutat, i que mai ha defallit per a situar-se en l’elit del futbol espanyol. L’Ajuntament de València vol posar-se al costat del club i de la seua afició, mostrar amb orgull la força dels granotes i donar a conéixer alguns dels moments més especials viscuts al llarg d’estos primers 110 anys de vida. Per això convide la ciutadania a visitar el Saló de Cristall de l’Ajuntament, on trobarà a partir de demà esta exposició». A l’acte de presentació hi estigué present el president del Levante UD, Quico Catalán.

La mostra és recull en un corpori de 400 centímetres d’ample per 266 d’alt, obra de l’artista faller Carlos Carsí, i té la forma del logotip del 110 aniversari del club. En la part posterior és on poden vore’s les 110 fotografies de la història del club.

En el revers d’este corpori pot llegir-se, en valencià: «Amb motiu de la celebració del 110 aniversari del naixement del Llevant UD, a través d’esta exposició fotogràfica repassem la història llevantinista amb els moments més emblemàtics viscuts per l’entitat centenària».

 

Joan Ribó
Print Friendly, PDF & Email