Joan Ribó i Juan Roig donen el primer pas per al Valencia Arena

Joan Ribó, Juan Roig, Valencia Arena

Este passat dimarts, l’alcalde, Joan Ribó, i el fundador de Licampa 1617, Juan Roig, donaren l’inici formal del que serà el futur Valencia Arena. D’esta manera van formalitzar la concessió administrativa de la parcel·la on es construirà este complex. Un espai de 21.500 m2 de superfície en el barri de Quatre Carreres.

Ribó va indicar que este projecte arriba en  un moment on és necessari recuperar l’activitat per pal·liar l’impacte de la pandèmia. I afirmà que  “fem un pas endavant promovent una gran inversió que ajudarà a la ciutat a superar esta situació complexa”.

L’alcalde també valorà positivament la col·laboració públic-privada per a poder incentivar plans i projectes, com és el cas d’este Valencia Arena. Ribó va indicar que estos projectes ajuden al creixement de València i la projecció de la seua  imatge i reputació. En este sentit Ribó afirmà que “la construcció del Valencia Arena és una gran oportunitat que situarà a la ciutat en l’èlit internacional del basquet però a més, amb un aforament per a 18.600 persones, acollirà grans cites musicals i artístiques que abans no podíem acollir per no disposar d’un espai d’estes dimensions”. I acabà dient que “avancem en la idea de València capital de l’esport i València capital de la música”.

Per la seua part, Juan Roig, va destacar “el meu compromís amb el desenvolupament d’un projecte com el de la construcció d’un Arena és un orgull, ja que reactivarà l’economia de la ciutat, al temps que contribuirà a elevar la notorietat i reputació de València i de la Comunitat Valenciana”.

Roig va afegir que “Quan vam iniciar esta idea emprenedora sempre vam tindre clar que la nostra iniciativa havia de ser, a més de sostenible, un projecte conjunt que aportara valor a tots els valencians, cosa per a la qual era indispensable comptar amb tots els agents tècnics, socials i polítics de l’Ajuntament i Generalitat implicats, a qui, encapçalats per l’alcalde Joan Ribó, agraisc l’esforç que durant este temps han fet perquè el projecte Arena comence a ser una realitat “.

Esta concessió és per un termini de 50 anys. A més, hi ha un cànon anual de 200.000 euros que la societat Licampa ingressarà a l’Ajuntament. La construcció del Valencia Arena suposa una inversió total de 220 milions d’euros.

Print Friendly, PDF & Email