|

EMT reforça el seu servici per a Tots Sants

EMT dispositu Tots Sants - EMT dispositivo Todos los Santos

Com cada any, quan arriba la festivitat de Tots Sants l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) reforça el seu servici d’autobusos i presenta un servici especial per a atendre l’increment de la demanda per a visitar el Cementeri General.

En concret, les línies que va a reforçar l’EMT són, des del 28 d’octubre i fins el dia 1 de novembre, les següents: 9, 10, 99.

A més, en eixos dies EMT posarà en servici una línia especial que connectarà el Cementei i el cnetre de la ciutat al carrer del Periodista Azzati. Esta línia estarà activa des de les 0815 i fins les 18:00 hores.

El personal d’atenció també es reforçarà en Tots Sants

EMT també reforçarà el seu personal d’atenció per a informar degudament a la ciutadania al voltant de qualsevol dubte que puguen tindre. En este sentit, hi haurà punts informatius l’entorn de la Porta de la Mart, carrers de Xàtiva i de Periodista Azzati, Cementari General i Tanatori Municipal.

Finalment, comentar que com a complementa estos reforços de l’EMT per Tots Sants hi haurà una connexió gratuïta cada deu minuts, de dissabte a dimarts, per a poder desplaçar-se des del Tanatori Municipal a l’ampliació del cementeri.

Esta línia temporal estarà activa des de les 09:10 a les 18:00 hores. 

dispositiu tots sants 2022
Print Friendly, PDF & Email

Entrada similar