EMT posa a prova un autobús elèctric per a valorar el seu rendiment

autobús elèctric EMT

Els temps canvien i l’Empresa Municipal de Transports (EMT) està provant un autobús elèctric pels carrers de la ciutat de València. Es tracta del Volvo 7900, un 100% elèctric i, per tant, de zero emissions. La prova vol comprovar la seua autonomia i vore si pot tindre prou bateria per a una jornada completa.

Volvo ha cedit este autobús de 12 metres de longitud i 200 KW de potència elèctrica. Este autobús circularà fins la setmana vinent. Esta prova es compararà amb dels autobusos elèctrics d’Irizar, BYD, Solaris i Man.

El president d’EMT, Giuseppe Grezzi, va explicar que “És important provar diferents models i veure si complixen amb les necessitats específiques de la nostra xarxa. Volem impulsar l’electrificació de la nostra flota per a incorporar vehicles de zero emissions que ens permetan contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i continuar avançant cap a la descarbonització de la nostra ciutat”.

Grezzi va avançar que van a comprar-se uns vint autobusos elèctrics. Estos autobusos se sumaran als dos elèctrics i 254 híbrids que actualment té EMT.

L’aposta és clara per un transport net, en la tecnologia elèctrica es presenta com la més neta. A més, s’electrificarà la cotxer de Sant Isidre, on es podran carregar els nous autobusos elèctrics. De moment provant este autobús elèctric EMT podrà tindre més informació per a triar la millor opció.

Print Friendly, PDF & Email