|

La nova xarxa nocturna de l’EMT té 23 línies durant tota la nit

xarxa nocturna EMT - red nocturna EMT

L’Empresa Municipal de Transport, EMT, estrenà el passat dia 15 de juny la seua nova xarxa nocturna, la qual té 23 línies que estaran en servici tota la nit. Les línies que oferixen servici nocturn són 4, 7, 8, 9, 10, 14, 16, 19, 24, 25, 26, 27, 28, 60, 62, 67, 70, 72, 73, 81, 93, 99 i C3. Es pot vore que desapareixen les antigues línies ‘N’.

Ara s’ha ampliat la cobertura d’esta xarxa nocturna, com es pot comprovar en el mapa adjunt i arriba tant als barris com als pobles de València i l’àrea metropolitana.

El regidor i president de l’EMT, Giuseppe Grezzi, declarà que “Amb la nova xarxa arribem a nous barris i pobles de València per a donar resposta a una reivindicació veïnal”. El regidor explicà esta nova xarxa nocturna facilita el transport, per tractar-se de la mateixa que s’usa de dia.

Ampliació del servici de l’EMT a barris, Pobles de València i àrea metropolitana

D’esta manera, s’amplia el servici a Benimaclet, Campanar, Quatre Carreres o Algirós, i als pobles de València: Forn d’Alcedo, La Torre, Castellar-Oliveral, Poble Nou, Borbotó, Carpesa, Benifaraig, Benimàmet, Beniferri, Les Cases de Bàrcena, Pinedo, El Saler, El Palmar i El Perellonet.

I, com hem dit, també noves connexions nocturnes en l’àrea metropolitana, en concret a Alboraia, El Perelló, Sedaví, Moncada, Alfara del Patriarca, Tavernes Blanques, Bonrepòs i Mirambell, Almàssera i Vinalesa.

En este sentit, Grezzi indicà que “Estes millores són possibles gràcies a la bona gestió dels recursos públics, amb la compra de 348 autobusos des de 2015 i la contractació de més de 400 conductors i conductores en eixe temps”.

Nova línia 23 Pinedo, Castellar – L’Oliveral i el Forn d’Alcedo

Com a complement d’esta xarxa nocturna de l’EMT, també ha entrat en funcionament la nova línia 23 que connecta Forn d’Alcedo, Castellar – L’Oliveral i Pinedo.

Recorregut:

  • Des de Pinedo: els autobusos entraran pel Camí del Tremolar, i passaran per l’avinguda de Ruiz i Comes, carrer Principal, carrer de la Glòria i Camí de les Vaques
  • Des del Forn d’Alcedo: el mateix recorregut al revés.

També s’optimitza la línia 14 en freqüència i regularitat. Així, esta línia acabarà el seu recorregut a Castellar – L’Oliveral. I ahí es farà la connexió amb la línia 23, per a poder seguir fins a Pinedo o el Forn d’Alcedo.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts