Inaugurada l'Exposició del Ninot

Exposició del Ninot
Exposició del Ninot

La tradicional Exposició del Ninot va ser inaugurada el passat dia 31 de gener a la Sala Arqueries del Museu de les Ciències Príncep Felip. Esta mostra d’art efímer podrá ser visitada fins el dia 15 de març.

Esta és la quinta ocasió en la qual el Museu de les Ciències acull esta exposició. A la inauguració acudiren les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, l’alcalde de València, Joan Ribó, el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, així com membres de la corporació municipal. També hi va estar present el director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, i  els i les artistes que tenen ninot a l’exposició i representants dels gremis s’artistes.

Fuset va afirmar prèviament que “Esta llotja del segle XXI és el lloc més digne que l’exposició, per les seues característiques, podria tindre” i va agrair el treball del Gremi d’Artistes Fallers.

Fuset recordà el rècord de visites d’esta exposició en l’edició anterior, quan es varen registrar més de 100.000 visitants.

Per la seua banda, Enrique Vidal, va dir que “és una alegria portar ací per cinqué any consecutiu l’Exposició del Ninot perquè donem un marc que és el que mereixen les Falles, un expositor que és icona i figura mundial”.

Finalment la fallera major de València, Consuelo Llobell, felicità als i les artistes fallers pel seu treball i a les comissions per aportar els ninots i permetre que “totes i tots disfrutem de l’exposició més singular que podem trobar”.

Infomació pràctica de l’Exposició del Ninot

Horaris

L’exposició podrà ser visitada fins el 15 de marçs en horari 10 a 20 hores de dilluns a dijous i de 10 a 21 hores de divendres a diumenge.

Enguany també es celebrarà la Nit del Ninot, el 6 de març, quan l’horari s’allargarà fins les 00:00 hores.

Votacions

Com sempre, el públic decidirá, gràcies a les seues votacions, els ninots que seran indultats del foc. Això sí, es repetirà el projecte de conéixer quins són els ninots preferits pel públic infantil.

Preus

L’entrada general és de tres euros. A més, hi ha preus reduïts per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, persones amb diversitat funcional, majors de 65 anys, socis de la Ciutat de les Arts i les Ciències, persones aturades i grups d’almenys 20 persones adultes. Els xiquets i les xiquetes menors de quatre anys no paguen. Tampoc pagaran entrada les persones amb carnet faller, d’artista faller, de Junta Central Fallera o de Guia Oficial de Turisme.

Les entrades poden ser adquirides tant a les taquilles a l’entrada de l’exposició com en les plataformes de la CAC. L’entrada permet visitar el Museu o l’Hemisfèric per cinc euros.

Print Friendly, PDF & Email