EMT permet entrar novament per la porta davantera

06/12/2020

autobús EMT - porta davantera - puerta delantera

Des del dilluns 7 de desembre l'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València permet accedir novament als seus autobusos per la porta davantera. Recordem que es va prohibir este accés al mes de març per motius de seguretat sanitària. Ara s’habilita de nou este accés en tindre, els diversos autobusos, mampares de protecció per la COVID-19.

D’esta manera, les persones usuàries podran validar el títol de transport en màquina situada en l’entrada. Igualment, serà necessari mostrar el bitllet senzill digital de l’aplicació EMTicket al conductor o conductora.

Índex / Índice
  1. EMT informarà sobre l'accés per la porta davantera
  2. Sense pagament en efectiu en EMT
  3. Mampares de protecció per a COVID-19

EMT informarà sobre l'accés per la porta davantera

EMT informarà a peu de carrer d’esta nova mesura. I ho farà en diferents punts de la ciutat, com ara els intercanviadors de Xàtiva - Estació del Nord i Tetuan – Porta de la Mar. També hi haurà equips informatius repartits per diversos barris de la ciutat.

A més d’informar d’esta nova habilitació d’EMT de la porta davantera dels autobusos, també es proporcionaran detalls dels nous packs de l’aplicació EMTicket. És a dir, el pack de cinc bitllets senzills per sis euros i el de deu bitllets per deu euros. Finalment, s’informarà de la promoció de recàrrega online disponible, on es permet obtindre dos viatges gratis per cada deu viatges recarregats online.

Sense pagament en efectiu en EMT

EMT informa que encara no és possible el pagament en efectiu, per raons de seguretat. Com alternativa s’oferix l’aplicació referida EMTicket.

Mampares de protecció per a COVID-19

Els autobusos d’EMT tenen mampares de protecció en la zona de conducció, segons demanaren els sindicats. En els últims mesos s’han canviat les mampares temporals per les definitives en vora 500 autobusos, validades pel Comité de Seguretat i Salut.

Es continua desinfectant a diari els autobusos, és obligatori mantindre les finestretes obertes per a facilitar la ventilació i la capacitat màxima és de 45 persones i 70 en els autobusos articulats.

Go up