L’Ajuntament constituïx la comissió dels premis Goya

29/12/2020

comissió premis Goya / comisión Premios Goya

L’Ajuntament de València ha construït la comissió dels premis Goya de cara a coordinar les gales de 2021 i 2022. Recordem que la ciutat de València serà protagonista tant en la gala de 2021 a Màlaga com en 2022. En esta última el Cap i Casal serà seu d’estos premis cinematogràfics que van a girar en eixe periode de temps al voltant de Berlanga.

Este passat dilluns la vicealcaldessa, Sandra Gómez, ha presidit la constitució d’esta comissió dels premis Goya. En esta reunió han estat presents el president de l'Acadèmia de Cinema, Mariano Barroso i membres del seu equip. Tots  han estat visitant les instal·lacions del Palau de les Arts.

Gómez explicà que esta comissió es reunirà de manera periòdica per a poder organitzar estes dos gales que “representaran el tret d'eixida i el fermall d'or dels actes commemoratius de l'any Berlanga”.

Els premis Goya i l'Any Berlanga

Així, a gala dels premis 2021 serà el punt d’eixida de l’Any Berlanga i la de 2022 serà el final d’este any al voltant del director valencià i es celebrarà a València.

Gómez també indicà que l’Acadèmia de Cine també tindrà un paper important en esta organització de les activitats. I és que estes accions previstes inclouran la promoció turística, la cultura i la indústria de l'audiovisual.

Barroso explicà que l'equip de producció ha visitat el Palau de les Arts. L'objectiu ha sigut vore els detalls i perfilar les necessitats que tindrà la gala que es celebrarà a València.

Finalment, el director de l’Acadèmia també anuncià que dos dels premis Goya es lliuraran en 2021 des de València, Açò serà des del Palau de les Arts el  6 de març.

Sandra Gómez
Mariano Barroso

Go up