Mascletà del 16 de març

mascletà del 16 de març, mascletà del 16 de marzo
Mascletà 16-03-2024 / JCF (Fotofilmax)

El sol ja es llança als carrers de València, il·luminant els carrers amb la seua llum càlida i anunciadora d’un nou dia de festa. Però, per als valencians i les valencianes, la veritable llum que ens fa tremolar d’emoció és la de la pirotècnia, en este cas, Aitana, que hui, baix el lema “Sentiment Valencià”, ha omplit els nostres cors de pólvora i emoció amb la seua espectacular mascletà.

El Desenvolupament de la Mascletà del 16 de març

La Mascletà del 16 de març ha oferit una combinació perfecta entre tradició i innovació. La pirotècnia Aitana ha captivat els assistents a la plaça de l’Ajuntament, amb una exhibició que ha fusionat la part més clàssica amb els elements pirotècnics més innovadors i tecnològics.

Detalls de l’Exhibició

El espectacle va començar amb una traca valenciana, anunciadora del festí de sorolls i colors que estava per arribar. Després, com un batec fort i vibrant, els trets aeris s’han alçat en 23 posicions al voltant de la plaça, formant un mosaic celestial que ha captivat els espectadors.

Un dels moments més esperats, i que no ha defraudat, ha sigut la recreació del ritme cardíac amb dispars, una imatge que simbolitza el cor palpitant de tots els amants de la pólvora i la tradició.

El Crescendo i el Final Impactant

Amb el pas dels minuts, l’energia de la mascletà ha anat en augment progressivament, culminant en un terratrèmol terrestre que ha sacsejat l’ànima del públic present a la plaça de l’Ajuntament. Més de 30 ramals pirotècnics han pintat el cel de València amb un espectacle de llum i color que quedarà gravat en la memòria de tots els qui han tingut el privilegi de presenciar-lo.

I com a final, un colp de trons aeris ha tancat l’espectacle amb una explosió d’emoció i admiració per al treball excepcional de la pirotècnia Aitana.

Conclusió

La Mascletà del 16 de març, a càrrec de la pirotècnia Aitana, ha estat una experiència que ha captivat els sentits i l’esperit dels valencians i les valencianes. Una combinació perfecta de tradició, innovació i passió que ens recorda l’essència única de les Falles de València.

Print Friendly, PDF & Email