Mascletà del 17 de Març: Piroval i Caballer FX Triomfen amb la seua Espectacular Proposta Pirotècnica

2 mesos ago · Updated 2 mesos ago

Mascletà del 17 de març, Mascletà del 17 de marzo

La Mascletà del 17 de març de Piroval i Caballer FX: Una Experiència Inoblidable

El passat dia 17 de març, la ciutat de València va ser testimoni d'un al tre dels espectacles pirotècnics d'estes Falles 2024, gràcies a l'excepcional treball de l'empresa Piroval i Caballer FX. Amb una combinació perfecta de tradició i innovació, la mascletà del 17 de març va captivar l'atenció del públic a la Plaça de l'Ajuntament.

El Desplegament de la Mascletà: Un Veritable Espectacle de Creativitat

L'empresa Piroval, dirigida per la seua presidenta i gerent de Caballer FX, va sorprendre amb un espectacle pirotècnic fora de sèrie. Mitjançant l'ús de tecnologia punta i efectes digitals, van crear una experiència única en la qual la pólvora es va combinar amb elements aeris i terrestres de manera espectacular.

El punt àlgid de l'espectacle va ser el moment en què cinc retencions terrestres van accelerar gradualment, culminant amb un impressionant terratrèmol en tres fases. Esta seqüència va ser seguida d'un emocionant pre final, carregat d'efectes digitals, i un gran bombardeig final que va omplir el cel de color i soroll.

La Reacció del Públic: Aplaudiments i Ovació a la Pirotècnica

La Plaça de l'Ajuntament, abarrotada de gom a gom, va vibrar amb cada explosió i efecte pirotècnic de la mascletà del 17 de març. El públic, entusiasmat davant de l'espectacle, va mostrar la seua aprovació aplaudint i ovacionant l'excel·lent treball de l'equip de Piroval i Caballer FX.

Amb la seua capacitat per combinar la tradició pirotècnica amb les últimes innovacions tecnològiques, Piroval i Caballer FX continuen demostrant per què són referents en el món de la pirotècnia.

Go up