Línies de l’EMT a les Platges de València: Coneix els reforços de 2023

Línies de l'EMT a les Platges de València, Lineas de la EMT a las Playas de València

Un Estiu Connectat a les Platges de València

Les Línies de l’EMT que proporcionen autobusos a les Platges de València són una proposta de l’Empresa Municipal de Transports que cada any, a causa de la gran afluència de persones cap a les platges, dissenya una estratègia per a facilitar l’accés a estes zones de gaudi estival.

Línies de l’EMT a les Platges de València

Les línies d’autobús 18, 92, 95 i 98 de l’EMT de València es convertixen en les millors aliades per a aquells que busquen un accés còmode i directe a les platges de la ciutat amb autobús. Durant l’estiu, fins al diumenge 3 de setembre, estes línies experimentaran reforços i ajustos en els seus recorreguts per a millorar les connexions amb els punts més turístics de València.

Línies Exprés i Connexions Ràpides

Per als amants de Pinedo i el Saler, es presenta la proposta de les ‘línies exprés’. Estes línies, amb temps de trajecte de menys de mitja hora, connecten directament estos llocs amb el centre de la ciutat. Segons l’Ajuntament esta és una aposta per la comoditat i l’agilitat en el desplaçament, amb l’objectiu de fer possible que tant residents com visitants puguen gaudir dels encants de València amb la major facilitat.

Ampliació de Recorreguts

Les línies 18, 92, 95 i 98 es transformen este estiu per a brindar una experiència única als seus usuaris. Els recorreguts d’estes línies s’han allargat i modificat per a portar els veïns i turistes fins a la primera línia de platja. És una manera de fer més accessible i còmode l’accés a les zones costaneres més freqüentades.

  • La línia 18, que connecta els barris de Malilla i Sant Marcel·lí amb el passeig Marítim, ara arriba fins a la mateixa platja. 
  • Les línies 92 i 95 també amplien els seus recorreguts fins al front marítim. La línia 92 modifica el seu itinerari en la zona d’Eugènia Viñes per a millorar la connexió amb la platja. D’altra banda, la línia 95 incorpora 5 noves parades al seu trajecte, facilitant l’accés des de diferents punts de la ciutat.
  • La línia 98, que solia arribar fins a l’estació del Cabanyal, ara es prolonga fins al Passeig Marítim, assegurant connexions constants amb esta àrea.

Una Alternativa: Línia 24 i Línia Exprés del Saler

Una altra alternativa és la línia 24, que manté el seu itinerari regular durant l’estiu. No obstant això, esta línia no arriba a la platja del Saler, ja que les persones poden optar per utilitzar la línia exprés del Saler, que permet arribar directament a la platja sense cap intermediari.

Conclusió

Com cada any es reforcen les Línies de l’EMT a les Platges de València, així com ajustos de recorregut, per tal de que les platges de València estiguen més accessibles en estos dies. 

Print Friendly, PDF & Email