Programació de Falles 2024 d’À Punt: Seguix tota l’Emoció des de Casa

programació de falles 2024 d'À Punt, programación de fallas 2024 d'À Punt, mascletà

La programació de Falles 2024 d’À Punt arriba a les cases de tota la Comunitat Valenciana, gràcies a la programació espcial de la televisió valenciana. la qual acostarà els moments més destacats d’estes festes als seus espectadors. 

L’esperada celebració de les Falles ja es troba a les portes, i amb ella, l’explosió de colors, música i tradició que caracteritza este esdeveniment tan emblemàtic de la Comunitat Valenciana. Enguany, À Punt s’ha encomanat la missió de capturar tota l’essència de les Falles 2024 i portar-la directament als salons dels espectadors, amb una programació especial que promet emocionar i entretenir.

Una Mirada Completa a la Programació de Falles 2024 d’À Punt

Mascletaes en Directe: El Ritme del Foc

El ritme inconfusible de les mascletaes arriba als nostres salons cada dia, amb una retransmissió en directe des de la plaça de l’Ajuntament de València. De la mà d’Àlex Blanquer i Ferran Cano, acompanyats dels comentaris de Reyes Martí, Berta Báidez i Carles Navarro, els espectadors podran experimentar l’emoció i la força dels coets que donen inici a cada jornada fallera. A més, la participació del públic és clau, ja que podran valorar les mascletaes des del web d’À Punt o amb tan sols un escaneig del QR que apareix a la pantalla.

Nit de la Plantà: L’Art al Carrer Pren Vida

El divendres 15 de març, a partir de les 22:00 hores, els focs d’artifici il·luminaran els carrers de València per donar pas a la plantà, un dels moments més esperats per les comissions falleres i els artistes. Amb la participació especial d’Eugeni Alemany, Carmen Alcayde i Tacho, els espectadors seran testimonis d’un espectacle visual que no deixa indiferent a ningú. A més, un extens equip de reporters recorrerà les principals localitats falleres, oferint una visió completa de la festa des de tots els angles possibles.

L’Ofrena de Flors: Emoció i Devoció

El diumenge 17 i dilluns 18 de març, l’Ofrena de Flors omplirà de color i sentiment els carrers de València. Amb la narració detallada de Ferran Cano i Ampa Caballero, els espectadors viuran cada instant d’aquest acte tan emotiu. Amb la participació de convidats especials com Raquel Alario, Xavi Rausell, Hugo Chinesta, Patricia Sanz Sala i Rocío Pascual, l’Ofrena serà un homenatge ple de significat que À Punt capturarà en tota la seua magnitud.

Premis i Cremà: El Final de les Festes

El dissabte 16 de març, a partir de les 18:45 hores, Ferran Cano i Àlex Blanquer ens portaran en directe la lectura dels premis de les Falles de València 2024. Amb els comentaris de Xavi Serra, de Malalt de Falles, i Paloma Mas, jurat de falles d’especial de l’any passat, l’espera per conèixer els guanyadors serà plena d’emoció. A més, la nit de la Cremà posarà punt final a les festes, amb una retransmissió en directe de les principals localitats falleres de la Comunitat Valenciana, posant punt i final a la programació de falles 2024 d’À Punt.

Seguiment Integral a través de Diverses Plataformes

Tots els principals actes festius, incloent mascletaes, plantà, ofrena de flors i cremà, es podran seguir en directe a través del web d’À Punt, assegurant que cap moment de les Falles es perda. A més, les xarxes socials de l’emissora seran un punt de trobada per als aficionats, amb actualitzacions en temps real i contingut exclusiu que complementarà la programació d’À Punt.

Print Friendly, PDF & Email