S’ha celebrat la Gala dels Premis Gaseta del Turisme 2023

premis gaseta del turisme 2023, premios gaceta del turismo 2023

Gala dels Premis Gaseta del Turisme 2023 a València

El primer dia d’este mes de juny es va celebrar a l’hotel Les Arenes de València la Gala dels Premis Gaseta del Turisme 2023. Octava edició d’un esdeveniment per a reconèixer l’ardu treball i la dedicació de les empreses líders del sector turístic.

Reconeixement a les empreses líders del sector turístic

Homenatge a les empreses líders del sector que va reunir prop de 400 professionals, els principals actors de la indústria turística en una Comunitat la qual varietat possibilita diverses ofertes. Van assistir personalitats i autoritats de l’àmbit turístic i del transport.

“Premis a les empreses en diverses categories reconeixent l’excel·lència i el bon fer en àrees com l’hospitalitat, la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la promoció turística. Destacats hotelers, agències de viatges, línies aèries, operadors turístics, navilieres i creuers, i del sector gastronòmic van ser guardonades per la seua dedicació i contribució al desenvolupament del sector”, va manifestar Rafael Miñana Sevilla, director de la Gaseta del Turisme i organitzador de l’important esdeveniment.

Hi van estar presents: el secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat Valenciana, Francesc Colomer; Antoni Bernabé, director de la Fundació Turisme València; Xavi Pascual, director del Patronat de Turisme de València, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València, Emiliano García. A més, la presidenta de la Confederació Empresarial Valenciana, Eva Blasco; Martí Sarrate, vicepresident receptiu de ACAVE; Fernando Fraile, director general de l’Institut de Qualitat Turística d’Espanya (ICTE); Carlos Peñafiel, director general de Qualitat i Competitivitat Turística de la Regió de Múrcia; Manuel Benavides, vicepresident de FETAVE; Miguel Jiménez, president de AEVAV, així com representants de l’Autoritat Portuària de València i d’altres entitats.

Els germans Santiago, Gustavo i Raúl Serrano, directius d’empreses del sector turístic, li van dedicar un emotiu homenatge a José María Lucas, actualment director de World of Hyatt Inclusive Collection, per la seua fructífera trajectòria professional.

La gala va culminar amb un còctel exquisit on els assistents van brindar pel èxit de la indústria turística en esta temporada.

Print Friendly, PDF & Email
esteban gonzalo rogel

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)