Skip to content

Un Flashmob obri la temporada del punt mòbil d’informació turística

02/07/2019
Flashmob d'informació turística
Comarca: València

Este passat dilluns, la plaça de l’Ajuntament va acollir un flashmob amb el qual quedava inaugurada la temporada del punt mòbil d’informació turística de València. Recordem que ahir informàvem que la xarxa Tourist Info reforçava els seus servicis

Esta oficina mòbil inicia activitats per tercer any consecutiu. El seu objectiu és arribar a zones on hi ha major afluència de visitants en els mesos d’estiu. Algunes d’estes zones són la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Saler o el Palmar. També activitat diverses com la Fira Habitat o La Mostra de València.

L’oficina mòbil estarà activa de l’1 de juliol al 31 d’octubre, i recorrerà diferents llocs turístics de la ciutat com la platja Malva-rosa, la plaça de la Reina, la Ciutat dels Arts i les Ciències, la plaça de Bous o la plaça de la Mare de Déu, el Saler i el Palmar.

Informació turística adaptable

El fet de ser una oficina mòbil permet que la informació turística que proporciona s’adapte a la demanda, segons les necessitats, els fluxos de turistes o l’agenda de la ciutat. Durant la temporada de 2017 va atendre un total de 35.600 visitants, i en 2018 va superar els 86.185.

Informació i també productes i servicis turístics

El punt mòbil pot oferir també diversos productes i servicis turístics. Hi ha diferents pantalles que permeten, de manera visual, que el visitant puga descobrir l’oferta turística de la ciutat.

Oficina accesible

Esta oficina mòbil disposa de rampa per a permetre l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

On està el punt mòbil d’informació turística?

La situació concreta del punt mòbil pot saber-se a través de la web de la Fundació Turisme València i del perfil de Twitter de Fundació Turisme València.

Oficines d’atenció al visitant

La ciutat de València té 6 oficines d’atenció al visitant: Aeroport, Joaquín Sorolla, Ajuntament, c/ Pau (en esta s’oferix el servici de devolució de l’IVA a turistes no comunitaris) Port i Platja.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.