Skip to content

La Xarxa Tourist Info reforça els seus servicis

01/07/2019
Oficina Tourist Info
Comarca: València

En els pròxims dies obriran més de 45 noves oficines o punts d’informació turística, en els llocs de major afluència de visitants. D’esta manera, la Xarxa Tourist Info reforça els seus servicis i oferirà més de 200 oficines d’informació al llarg de tota la Comunitat.

Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana per províncies

València: s’han instal·lat als municipis d’Alboraia (2), Bellreguard, Canet d’en Berenguer, Daimús, El Perelló, Gandia, Miramar, Oliva, Piles, Puçol, Sueca, València (2) i Xeraco.

Alacant: als municipis d’Alacant, Altea, Calp (2), Benissa, El Campello (2), Elx (2), Callosa d’en Sarrià, Dénia (2), Finestrat, el Pilar de la Foradada (3), Santa Pola (2), Torrevella i Xàbia.

Castelló: als municipis d’Alcalá de Xivert, Almenara, Benassal, Benicàssim (2), Borriana, Castelló de la Plana, Onda, Peníscola (2), i Vinaròs.

Xarxa Tourist Info reforça la seua xarxa i servicis durant la campanya estival

La previsió és que estos nous punts d’informació turística estiguen operatius fins a mitjan del mes de setembre. La Xarxa Tourist Info no només reforça els seus servicis sinó que també amplia els seus horaris i el personal de les diverses oficines.

Més informació turística

D’esta manera, es posen a la disposició de la ciutadania més de 200 oficines i més de 20 punts d’informació turística.

Un dels objectius d’esta Xarxa Tourist Info és promoure l’hospitalitat cap a les persones que visiten el nostre territori, com assenyala el Codi Ètic Turisme Valencià.

Tourist Info a València ciutat

L’oficina propia Tourist Info de l’Agència Valenciana del Turisme a la ciutat de València està situada al carrer de la Pau, 48. El seu telèfon és +34 96 398 64 22 i el correu electrònic és valencia@touristinfo.net

Oficines municipals

A banda de les oficines pròpies de la Agència Valenciana del Turisme, hi ha també Oficines municipals que s’han adherit a la Xarxa, de manera que la Agència es compromet amb els Ajuntaments o altres ens locals, a aportar la imatge i decoració íntegra de l’oficina incloent la dotació de suports de material informatiu, material de promoció i infraestructura informàtica.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.