Skip to content

Els caps de cuina del Celler de Can Roca oferixen una ‘màster class’ als CdT’s de València i Gandia

26/03/2019
Comarca: València

Dins del cicle de ‘Jornades d’Autor’ de Turisme Comunitat Valenciana, en esta ocasió participaran els caps de cuina del Celler de Can Roca, Nacho Baucells i Hernán Luchetti.

En este cicle participen prestigioses persones expertes de cuina, sala i rebosteria. I participen com a ponents i realitzen una màster class pràctica davant dels alumnes.

Este cicle té 51 sessions que s’impartixen des de març a juny en els diferents centres de turisme de la Xarxa i estan dirigides a professionals hostalers en actiu.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer,  ha ressaltat “la gran oportunitat que suposa per a poder mantindre un intercanvi professional de coneixement i experiència amb professionals de prestigi nacional i internacional d’establiments que sumen 22 estreles Michelín i 36 sols Repsol”.

Colomer ha recordat que “la formació i la qualificació és l’ànima del nou programa gastroturístic posat en marxa dins de la marca L’Exquisit Mediterrani, que impulsa la gastronomia més típica i autèntica del nostre territori com a valor de competitivitat turística”.

Esta és la tercera edició de les ‘Jornades d’Autor’, per les quals han passat 800 alumnes i alumnes des de 2017.

En esta jornada participaran professionals de restaurants com El Celler de Can Roca, La Salita, El Poblet, Apicius, Fierro, El Xato, Zaranda, Galileo, Culler de Pau, Les Moles, Voraz, A’Barra, A Tafona, Àrbore da Veira, Lienzo, Cal Paradís, Karak, Casa Manolo, Raúl Resino, Coque, Moulin Chocolat, Fuego Amigo, etc.

Print Friendly, PDF & Email