Ribó anuncia la creació de zones per a gossos en cada barri i un web d’adopcions

2019 05 20 Ribo zones gossos 1
Joan Ribó

L’alcalde de València i candidat de Compromís a revalidar l’Alcaldia del Cap i Casal, Joan Ribó, anuncià este dilluns passat la creació, en el pròxim mandat, d’un web municipal que facilitarà les adopcions domèstiques d’animals que han sigut abandonats.

Ribó indicà que “Les campanyes que hem fet fins ara han tingut una molt bona acollida perquè hem posat el focus en els animals que buscaven família i la ciutadania ha respost amb un increment de les adopcions fins arribar als 4.340 gossos i gats adoptats per famílies de la nostra ciutat”.

Estes declaracions les va fer en visita al barri d’Aiora, on hi ha una de les noves zones de socialització de gossos creades. En este sentit, l’alcalde indicà que “N’hem creat 18 zones noves i n’hem  reformat unes altres 11”. Estes zones permeten que els gossos puguen córrer, jugar i exercitar-se en zones dignes. A més, d’esta manera no s’interferix en la utilització habitual de les persones usuàries de les zones verdes dels barris de la ciutat.

Zones per a gossos en cada barri

Precisament, Ribó anuncià que tots els barris de la ciutat tindran espais d’esta classe, específiques per a gossos, dignes i adequades. A més, es faran més zones ‘agility’ per facilitar que els animals facen exercici.

Finalment, afirmà que les polítiques de benestar animal continuaran sent protagonistes en el dia a dia municipal, reforçant la posició de València com a ciutat ‘pet-friendly’, i es crearà un comité ètic d’assessorament..

 

Joan Ribó
2019 05 20 Ribo zones gossos 2
Print Friendly, PDF & Email