L’Ajuntament de València va exhibir una pancarta LGTB+

Pancarta GTB+ Ajuntament de València
Pancarta GTB+ Ajuntament de València

La façana de l’Ajuntament de València va exhibir divendres i dissabte, per la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, una pancarta penjada al balcó principal. En esta pancarta es mostrà el lema de la campanya que enguany rememora les primeres estrofes del pasdoble València «València és la terra de les flors, de la llum i del color» (amb una referència explícita als colors de l’arc de Sant Martí).

L’Ajuntament de València, a més de mostrar la pancarta LGTB+,  també s’han hissat dos banders amb els mateixos colors, amb els quals s’han repintat els 13 bancs de la plaça de l’Ajuntament i dels pobles de la ciutat.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va manifestar que “València és una ciutat oberta, que demostra orgullosa com l’amor ha de prevaldre per damunt de qualsevol prejudici, i que impulsa la diversitat LGTB+ com una mostra més de riquesa de la nostra societat”.

La manifestació principal del dissabte, la desfilada de l’Orgull LGTB+ 2019, va transcórrer des de la Porta de la Mar fins a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment es celebrà una festa a la pròpia plaça. Tota la programació que tingué lloc es publicà este enllaç

Print Friendly, PDF & Email