Skip to content

L’Ajuntament de València va exhibir una pancarta LGTB+

29/06/2019
Pancarta GTB+ Ajuntament de València
Comarca: València

La façana de l’Ajuntament de València va exhibir divendres i dissabte, per la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB+, una pancarta penjada al balcó principal. En esta pancarta es mostrà el lema de la campanya que enguany rememora les primeres estrofes del pasdoble València «València és la terra de les flors, de la llum i del color» (amb una referència explícita als colors de l’arc de Sant Martí).

L’Ajuntament de València, a més de mostrar la pancarta LGTB+,  també s’han hissat dos banders amb els mateixos colors, amb els quals s’han repintat els 13 bancs de la plaça de l’Ajuntament i dels pobles de la ciutat.

L’alcalde de València, Joan Ribó, va manifestar que “València és una ciutat oberta, que demostra orgullosa com l’amor ha de prevaldre per damunt de qualsevol prejudici, i que impulsa la diversitat LGTB+ com una mostra més de riquesa de la nostra societat”.

La manifestació principal del dissabte, la desfilada de l’Orgull LGTB+ 2019, va transcórrer des de la Porta de la Mar fins a la plaça de l’Ajuntament. Posteriorment es celebrà una festa a la pròpia plaça. Tota la programació que tingué lloc es publicà este enllaç

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.