El veïnat de Natzaret sembra 125 escocells

20/02/2019

2019 02 18 escocell 1

Diverses associacions i centres educatius de Natzaret han participat en el sembrat de 125 escocells. A més, a partir d’ara es faran càrrec d’estos elements, els quals formen part d’un recorregut indicat gràcies a una flor pintada en terra. Esta acció s’emmarca dins de la campanya municipal que pretén que la ciutadania recupere el sentiment que el carrer és seu i que el cuide com a tal.

La regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, participà en la pintura de la flor comentada adés, i ha recordat que esta activitat és «una proposta de les entitats veïnals per reforçar el sentit de barri». També ha recordat el veïnat la campanya «Fes teu un escocell», en la qual tècnics municipals aconsellaran per al millor tracte de les plantes sembrades. També hi ha un telèfon per si es detecta qualsevol problema.

Índex / Índice
  1. Millora d'escocells per diversos carrers de la ciutat
    1. Els participants de Natzaret

Millora d'escocells per diversos carrers de la ciutat

A principis de febrer començà esta campanya, gràcies a la qual s’han millorat els escocells dels carrers Fontilles, Castel de Pop, Plaça Aras de los Olmos, camí del Canal, Algemesí, Santa Pola, Sant Francesc de Paula, Manuel Andrés, camí de la Punta al mar, i carrer Parc de Natzaret.

Els participants de Natzaret

Les escoles i associacions que han format part de la sembra i que es faran càrrec dels escocells són: Els Col·legis d’Educació Infantil i de Primària (CEIP) Ausiàs March, Juan Manuel Montoya, i els Col·legis Nuestra Señora de los Desamparados, i Santa María Sofia. Les associacions: Arca de Noé i Eduterra, l’Associació de Veïns de Natzaret, i el centre d’Educació de Persones Majors (EPA) de Natzaret. El Centre de Joventut ha ajudat en la coordinació.

2019 02 18 escocell 2

Go up