Skip to content

Anastasio Montero Argudo va rebre el premi a tota una vida professional

13/11/2018
Anastasio Montero
Comarca: València

El Doctor Anastasio Montero Argudo va rebre el reconeixement a la seua vida professional el passat 12 de novembre a l’Hemiclicle municipal. El premi el va rebre en la 12a edició del «Certamen mèdic en reconeixement a tota una vida professional» de mans de l’alcalde de València, Joan Ribó. L’alcalde va estar acompanyat per la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau. Montero és director de l’Àrea Clínica de Malalties Cardiovasculars de l’Hospital La Fe.

Ribó va indicar que «Este premi reafirma i posa en valor, edició rere edició, la importància que té, per a una ciutat com la nostra, comptar amb metges d’excel·lència, amb professionals que han donat sobrada mostra de la seua vàlua i el seu talent al llarg d’una vida de dedicació vetlant per la salut dels seus conciutadans».

Este reconeixement l’entrega el Col·legi Oficial de Metges de València a l’Hemicicle. També hi van assistir el regidor d’Activitats i Procediment Sancionador, Carlos Galiana, i la presidenta del Col·legi, Mercedes Hurtado.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.