Anastasio Montero Argudo va rebre el premi a tota una vida professional

13/11/2018

Anastasio Montero

El Doctor Anastasio Montero Argudo va rebre el reconeixement a la seua vida professional el passat 12 de novembre a l'Hemiclicle municipal. El premi el va rebre en la 12a edició del «Certamen mèdic en reconeixement a tota una vida professional» de mans de l'alcalde de València, Joan Ribó. L'alcalde va estar acompanyat per la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau. Montero és director de l'Àrea Clínica de Malalties Cardiovasculars de l'Hospital La Fe.

Ribó va indicar que «Este premi reafirma i posa en valor, edició rere edició, la importància que té, per a una ciutat com la nostra, comptar amb metges d'excel·lència, amb professionals que han donat sobrada mostra de la seua vàlua i el seu talent al llarg d'una vida de dedicació vetlant per la salut dels seus conciutadans».

Este reconeixement l'entrega el Col·legi Oficial de Metges de València a l'Hemicicle. També hi van assistir el regidor d'Activitats i Procediment Sancionador, Carlos Galiana, i la presidenta del Col·legi, Mercedes Hurtado.

Go up